Widgets Magazine

Το 2019 ξεκινά με σκαμπανεβάσματα, αλλά με πολλές προσδοκίες από την πλευρά σας, οι οποίες τονώνονται ιδιαίτερα στον πρώτο μήνα αυτού του έτους.  Χαρακτηριστικό του μήνα θα είναι οι αρκετές επαφές, επικοινωνίες, μετακινήσεις, αλλά και η κοινωνική σας δικτύωση που θα σας φέρει σε επαφή με νέους ανθρώπους.  Αρκετές στιγμές όμως, θα επικρατεί έντονη νευρικότητα στις μέρες σας, καθώς και το αίσθημα ότι παρόλες τις προσπάθειές σας κάποια εμπόδια είναι δύσκολο να ξεπεραστούν. Οι Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου βρίσκεστε σε επικοινωνιακή εγρήγορση και γίνονται τώρα νέα ξεκινήματα που αφορούν συμφωνίες, επαφές, γνωριμίες. Σημαντικό είναι να μετριάσετε την τάση βιασύνης τόσο στον τρόπο έκφρασής σας, όσο και στις μετακινήσεις σας. Ανακατατάξεις σε σχέσεις και σε συνεργασίες είναι μέσα στο πρόγραμμα. Οι Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου, απογοητεύεστε για ζητήματα επαγγελματικά ενώ πολλοί από εσάς θα χρειαστεί να επωμιστείτε αρκετές ευθύνες στην εργασία σας, γεγονός που θα σας εξαντλήσει. Και για εσάς η κοινωνική σας ζωή αποτελεί την διέξοδο για να περάσετε καλά.  Οι Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου κάνετε τα πρώτα βήματά σας στο 2019, με εύνοια επαγγελματική, αλλά και με ευχάριστες εκπλήξεις και προτάσεις από το φιλικό σας περιβάλλον. Δεν παύει όμως κατά την διάρκεια αυτού του μήνα να σας ζορίζουν τα επαγγελματικά σας, αλλά και κάποιες υποθέσεις του παρελθόντος που φαίνεται ότι ακόμα σας επιβαρύνουν.

Εκλείψεις Ιανουαρίου: Η Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στις 6 Ιανουαρίου στο ζώδιο του Αιγόκερω, ρίχνει την ψυχολογία σας και σας δημιουργεί την τάση εσωστρέφειας εξαιτίας προβλημάτων που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν αλλά φαίνεται ότι ασκούν ακόμα επιρροή στη ζωή σας. Πολλοί θα νιώσετε ότι τώρα πρέπει να κλείσετε κεφάλαια και να αφήσετε πίσω σας κάτι από το χτες, για να προχωρήσετε στο αύριο … Αυτό αφορά κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. .Η Έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στις 21 Ιανουαρίου στο ζώδιο του σας επηρεάζει άμεσα ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθείς το 1ο δεκαήμερο όπου τώρα αιφνιδιάζεστε από την ξαφνική αλλαγή ή και ανατροπή που προκύπτει στον τομέα των σταθερών σχέσεων και των συνεργασιών σας.

Σκέψεις, Επικοινωνίες, Μετακινήσεις , Επαφές:  Μέχρι τις 5 Ιανουαρίου που ο Ερμής θα κινείται ακόμα στο ζώδιο του Τοξότη, οι Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου δέχεστε ευχάριστα μηνύματα, προσκλήσεις και προτάσεις που σας προκαλούν ενθουσιασμό! Στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα, δηλαδή από τις 5-24 Ιανουαρίου ο Ερμής θα κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω και αυτό για εσάς σημαίνει ότι μπαίνετε σε μία περίοδο που κλείνεστε λίγο στον εαυτό σας, δεν ανακοινώνετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας, προσπαθείτε πιο μοναχικά να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που σας προβληματίζουν, ενώ η σκέψη σας είναι περισσότερο επικεντρωμένη στην εργασία σας. Από τις 24/1 που ο Ερμής περνά στο δικό σας ζώδιο, επομένως σταδιακά οι μέρες σας γεμίζουν με περισσότερες ευκαιρίες για επικοινωνίες, μετακινήσεις, επαφές και εξωστρέφεια.

Έρωτας, Δημιουργικότητα, Οικονομικά:  Ως τις 7  Ιανουαρίου οι Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που σας δίνονται για να αναδείξετε τα επαγγελματικά σας ταλέντα!      Στις 7/1 η  Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο του Τοξότη, οι φίλοι και οι επαφές σας θα αποτελέσουν την διέξοδο σας για να περάσετε καλά, να διασκεδάσετε, να μετακινηθείτε … Σημαντικές όμως θα είναι και οι ευκαιρίες νέων γνωριμιών ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Τον Ιανουάριο μην ξεχάσετε: Κάντε τις σωστές επιλογές των ανθρώπων που σας πλαισιώνουν στο φιλικό σας περιβάλλον παραμένοντας ανεπηρέαστοι ! Μην βιάζεστε να κρίνετε, να αποφασίσετε, να αντιδράσετε γιατί αρκετές στιγμές μπορεί να λειτουργείτε αυτό το μήνα πιο παρορμητικά , βιαστικά ή και επιπόλαια.  Τα σχέδιά σας για μία καλύτερη επαγγελματική και οικονομική πορεία μπορούν να επιτευχθούν, αρκεί να παραμείνετε προσηλωμένοι στο στόχο σας δίνοντας τον καλύτερό σας  εαυτό!

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here