Widgets Magazine

Για την ευγένειά του: Γλυκομίλητος, ζεστός, χαμογελαστός, με καλούς  τρόπους, ανοιχτός στον τρόπο έκφρασης ο Ζυγός γίνεται ο άνθρωπος που κατακτά εύκολα τις συμπάθειες.

Για το στυλ του: Ακόμα και με τις πιτζάμες να τον δεις,  ο Ζυγός  θα είναι πάντα ντελικάτος, περιποιημένος και θα έχει καταφέρει να συνδυάσει άψογα την ρόμπα, με  την παντόφλα δίνοντας προσοχή ακόμα και στο κοκαλάκι για τα μαλλιά.

Διατηρεί τις ισορροπίες: Και να θες να τσακωθείς, δεν θα σου κάνει την χάρη … Ακόμα και θυμωμένος να είναι, θα διαχειριστεί με ψυχραιμία τις καταστάσεις και εκτός από μερικές γκρίνιες, θα σε ρίξει στην διπλωματία και μη σου πω ότι θα σε κάνει να νιώσεις και τύψεις. Ναι, μπορώ να πω ότι την ικανότητα του Ζυγού να διατηρεί τις ισορροπίες και να βγαίνει πάντα «λάδι» πραγματικά την θαυμάζω…

Λέει σε όλα «ναι» : Δεν του αρέσει να απογοητεύει τους ανθρώπους, γενικά όμως δεν του αρέσει να χρησιμοποιεί αρνητικό λεξιλόγιο. Έτσι λοιπόν ο Ζυγός  δεν θα χαλάσει χατίρια, θα σε ακολουθήσει ότι και να του προτείνεις,  θα σου δώσει τον αέρα να πάρεις εσύ τις πρωτοβουλίες αντί για εκείνον  και έτσι λοιπόν κοντά του θα νιώσεις ότι έχεις να κάνεις με έναν θετικό, συγκαταβατικό άνθρωπο. Σημαντικό βέβαια που πρέπει να τονίσω εδώ είναι ότι ο Ζυγός πολλές φορές πιέζει πολύ τον εαυτό του να ικανοποιήσει τους πάντες, γεγονός που δεν του βγαίνει πάντα σε καλό.

Για το ερωτικό  του ταμπεραμέντο & την ανάγκη του για συντροφικότητα: Όσες ανασφάλειες και να έχει ένας Ζυγός, ξέρει πολύ καλά τον τρόπο για να «αποπλανήσει» ερωτικά το άτομο που θέλει, σχεδόν πάντα πετυχαίνει τους ερωτικούς του στόχους και όχι μόνο … είναι το ζώδιο που καταφέρνει να έχει αρκετούς ερωτικούς θαυμαστές που βρίσκονται stand by να τον περιμένουν. Αγαπώ επιπλέον την ικανότητά του να συνδέεται εύκολα, γρήγορα, άμεσα με τους ανθρώπους γύρω του, τιμώντας επάξια τον τίτλο του πιο συντροφικού ζωδίου.

Τι αγαπάς σε έναν Ζυγό; Πες μας τη γνώμη σου

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθρο5 Λόγοι για να αγαπήσεις έναν Παρθένο
Επόμενο άρθρο5 Λόγοι για να Αγαπήσεις έναν Σκορπιό
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here