Widgets Magazine

Δεν τα παρατά ποτέ:  Γεννημένος μαχητής (αλλά και ηγέτης) ο Σκορπιός ποτέ δεν το βάζει κάτω, επιμένει μέχρι τέλους να πετύχει κάθε στόχο του, κάνοντας θυσίες πολλές φορές και λειτουργώντας 100% επικεντρωμένα αλλά και απόλυτα για να κατακτήσει αυτό που πραγματικά του ζητά  η ψυχή του!

Κρατά μυστικά: Μπορείς να του εμπιστευτείς τα πάντα γνωρίζοντας ότι δεν θα προδώσει ότι του εκμυστηρεύτηκες. Με λίγα λόγια ο Σκορπιός είναι «τάφος» δεν αποκαλύπτει ποτέ, τίποτα και πουθενά αλλά έχει και  το εξής: είναι γνώστης όλων των κουτσομπολιών, των απόκρυφων και των παρασκηνιακών καταστάσεων του περιβάλλοντός του (ότι και να του τάξεις, δεν θα στα μαρτυρήσει)

Μαζί του ζεις έντονες και αξέχαστες στιγμές: Είναι ο άνθρωπος που τα δίνει όλα ή τίποτα … Ναι είναι ο ακραίος τύπος του ζωδιακού, που μαζί του θα ζήσεις στιγμές που θα σου αγγίξουν μία ευαίσθητη χορδή της ψυχής σου. Το αποτέλεσμα;; Δύσκολα τον ξεχνάς…

Ξαναγεννιέται μέσα από τις στάχτες του:  Ένας Σκορπιός έχει  ανεξάντλητα αποθέματα ψυχικής δύναμης, ναι είναι ο άνθρωπος που θα σε κάνει να νιώσεις ότι μπορεί να κινήσει «βουνά» ! Το πιο σπουδαίο και αξιοθαύμαστο όμως είναι το γεγονός ότι ενώ μπορεί να πιάσει «πάτο» , είναι ο άνθρωπος που πολύ γρήγορα θα καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια του «χτίζοντας» εκ νέου , οτιδήποτε είχε «γκρεμιστεί» στη ζωή του!

Εκπέμπει ερωτισμό και … μυστήριο: Οι πολυσυζητημένες σεξουαλικές του επιδόσεις είναι γεγονός, άσχετα αν ο Σκορπιός θα περάσει και φάσεις μοναχικότητας στη ζωή του! Θαυμάζω την ικανότητα του Σκορπιού να ξυπνά εύκολα και γρήγορα το ερωτικό ένστικτο  στο άτομο που έχει βάλει «στόχο».  Το λάγνο , διαπεραστικό του βλέμμα σε συνδυασμό με  το μυστήριο που αποπνέει είναι στοιχεία που έλκουν πραγματικά σαν μαγνήτης.

Τι αγαπάς σε έναν Σκορπιό;; Πες μας τη γνώμη σου

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθρο5 Λόγοι για να Αγαπήσεις έναν Ζυγό
Επόμενο άρθρο5 Λόγοι για να αγαπήσεις έναν Τοξότη
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here