Widgets Magazine

Για την εξυπνάδα του: Γιατί να το κρύψουμε άλλωστε, με κυβερνήτη του τον Ερμή, ο Παρθένος είναι ένας εύστροφος αλλά και επικοινωνιακός άνθρωπος που έχει την ικανότητα να απορροφά σαν το σφουγγάρι την γνώση

Για την συνέπειά του: Είναι πάντα εκεί, κάθε φορά που θα τον χρειαστείς αλλά και όποια στιγμή σου το έχει τάξει … !

Για την τάξη του: Είναι η προσωποποίηση του απόλυτα συγκροτημένου ανθρώπου, βάζει σε τάξη τα πάντα γύρω του. Σπίτι, οικογένεια, λογαριασμοί, ραντεβού, εργασία, μυαλό, συναισθήματα, προθέσεις;;; Όλα είναι υπό τον έλεγχο και την διαχείρισή του!

Συμπαραστέκεται και προστατεύει:  Μπορεί να μην είναι ο σούπερ εκδηλωτικός άνθρωπος που θα σου εκφράσει με λέξεις τα συναισθήματά του. Στην ουσία όμως, είναι πάντα παρόν στην ζωή σου, τόσο στις χαρές όσο και στις λύπες, δείχνοντας με έμπρακτο τρόπο την αγάπη του! Δεν είναι τυχαίο που γίνεται ο καλύτερος φίλος.

Δίνει εξαιρετικές συμβουλές:  Μπορεί κάποιες στιγμές να σε κρίνει σκληρά αλλά θα το κάνει για το δικό σου καλό … Ο άνθρωπος που ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου, θα προσπαθήσει να δει τις καταστάσεις αποστασιοποιημένα, δίνοντάς σου τις σωστές συμβουλές (άσχετα αν πιο πριν σου ψήσει το ψάρι στα χείλη)

Γιατί η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά: Είναι ο άνθρωπος που με ότι καταπιαστεί θα το ολοκληρώσει κιόλας.  Η παρατηρητικότητά του βοηθά να διακρίνει και να επιλύει όλα τα ψεγάδια  και ξέρεις ότι μαζί του ακόμα και τα πολύ απλά πράγματα γίνονται σημαντικά.

Τι αγαπάς σε έναν Παρθένο; Πες μας τη γνώμη σου

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθρο5 Λόγοι για να Αγαπήσεις έναν Λέοντα
Επόμενο άρθρο5 Λόγοι για να Αγαπήσεις έναν Ζυγό
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here