Widgets Magazine

Προοδευτικό Μυαλό:  Δεν είναι τυχαίο που οι μεγαλύτερη επιστήμονες και εφευρέτες είναι Υδροχόοι… Το μυαλό αυτού του ζωδίου είναι πραγματικά πολύ μπροστά και μπορούν πάρα πολύ εύκολα και γρήγορα να έχουν την σύλληψη μίας πρωτοποριακής ιδέας  η οποία είναι ικανή να φέρει μία σπουδαία, μεγάλη αλλαγή …

Έχει κοινωνικές ευαισθησίες:  Τα ζώα, η προστασία του περιβάλλοντος,  η συλλογική κινητοποίηση για την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι οι τομείς που όχι μόνο του κεντρίζουν το ενδιαφέρον αλλά τον κάνουν να γίνεται ένας Επαναστάτης προκειμένου η κοινωνία να έχει έναν προοδευτικό χαρακτήρα.

Γίνεται  καλός φίλος:  Κάνει φίλους παντού, εύκολα, γρήγορα από κάθε μέρος του πλανήτη, με άτομα κάθε ηλικίας και κουλτούρας και δεν έχει ταμπού ή κολλήματα. Ο Υδροχόος είναι ο φίλος που όσα χρόνια και να έχουν περάσει χωρίς να μάθεις νέα του, θα τρέξει κοντά σου όταν πραγματικά θα τον έχεις ανάγκη!

Μαζί του δεν ξέρεις ποτέ τι σε περιμένει:  Η παρέα μαζί του είναι σαν μία βόλτα στο λούνα πάρκ … Έχει διασκέδαση, δράση αλλά και αιφνιδιασμούς … Δύσκολα θα τον βαρεθείς, ενώ σίγουρα θα έχεις να θυμηθείς μαζί του στιγμές που ενώ είπατε να πάτε για ένα απλό καφεδάκι δίπλα από το σπίτι, καταλήξατε στην Θεσσαλονίκη να τρώτε μπουγάτσα.

Διαφέρει: Έτσι απλά , λιτά και κατανοητά αγαπώ τον Υδροχόο γιατί διαφέρει από τα συνηθισμένα . Ξεχωρίζει, προκαλεί, τολμά, ρισκάρει,  επαναστατεί, πρωτοπορεί , ταρακουνά , πρωτοστατεί στα πάντα και παρακινεί και όλους τους υπόλοιπους να τον ακολουθήσουμε!

 

Τι αγαπάς στον Υδροχόο; Πες μας τη γνώμη σου 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθρο5 Λόγοι για να Αγαπήσεις έναν Αιγόκερω
Επόμενο άρθρο5 Λόγοι για να Αγαπήσεις έναν Ιχθύ
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here