Widgets Magazine

Είναι η φωνή της λογικής όταν όλα γύρω σου μοιάζουν παράλογα:  Ο Αιγόκερως είναι ο άνθρωπος που θα καταφέρει να σε συνεφέρει την στιγμή που σε πιάνουν οι παραλογισμοί σου ή υπερβολικές ευαισθησίες σου … Η ψυχραιμία του, η συμβουλή του, αλλά και η σιγουριά που προσφέρει την στιγμή που εκδηλώνεται ένα πρόβλημα,  σε βοηθούν να ανασυγκροτηθείς και να δεις τις καταστάσεις γύρω σου πιο λογικά!

Ξέρει από τάξη και οργάνωση: Εκεί που σου φαίνονται όλα άνω – κάτω, έρχεται ο Αιγόκερως για να σε μάθει πώς κάθε πράγματα ανήκει στην θέση του και ότι η ζωή θέλει πρόγραμμα, οργάνωση και συνέπεια … Μαζί του ξέρεις ότι όλα είναι προγραμματισμένα και με συγκεκριμένη ροή και το γεγονός αυτό σου προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά!

Θαυμάζω τον αυτοέλεγχό του: Η ζωή δεν τα φέρνει πάντα όλα ρόδινα, έχει και τις αναποδιές της, τα προβλήματά της, αλλά και τις δυσκολίες της … Εκεί που όλοι μας μπορεί να νιώθουμε ότι φεύγει το «παιχνίδι» από τα χέρια μας και χάνουμε τον έλεγχο των καταστάσεων γύρω μας, εκεί ο Αιγόκερως συνεχίζει ακούραστος, επίμονος, δυνατός να παλεύει για το καλύτερο ..

Είναι φιλόδοξος: Είναι άνθρωπος με όραμα, δεν στέκεται μόνο στο τώρα, αλλά υπολογίζει το χτες, το σήμερα , σχεδιάζοντας συνάμα και το αύριο! Η στασιμότητα δεν του ταιριάζει, θέλει να φτάσει ψηλά, του αρέσει πρόοδος, η καταξίωση και είναι από τους ανθρώπους που καταφέρνει πάντα να πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα.

Γνωρίζει ότι οι στόχοι θέλουν εργασία και θυσίες: Οι φιλοδοξίες του τον παρακινούν να θέτει στόχους και μάλιστα γνωρίζει καλά πώς οι στόχοι αυτοί να είναι έξυπνοι, δηλαδή απόλυτα συγκεκριμένοι, μετρήσιμοι, ελκυστικοί, ρεαλιστικοί και με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Μπορεί κάποιες στιγμές ο Αιγόκερως να σε κάνει να σκέφτεσαι ότι λειτουργεί σαν ένα πολύ καλό μηχάνημα, όμως αν το καλοσκεφτείς είναι  το ζώδιο που ξέρει καλά πως κάθε στόχος και κάθε όραμα που έχουμε για τη ζωή μας μπορεί να γίνει πραγματικότητα μόνο με κούραση, προσπάθεια και θυσίες.

 

Τι αγαπάς σε έναν Αιγόκερω; Πες μας τη γνώμη σου

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθρο5 Λόγοι για να αγαπήσεις έναν Τοξότη
Επόμενο άρθρο5 Λόγοι για να Αγαπήσεις έναν Υδροχόο
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here