Widgets Magazine

Κάνει θυσίες για όσους αγαπά: Είτε είναι από ανασφάλεια, είτε από πραγματική πηγαία ανάγκη, ο Ιχθύς είναι πάντα εκεί, να προσφέρει την αγάπη και την φροντίδα του θυσιάζοντας πολλές φορές τις δικές του ανάγκες.

Αντιλαμβάνεται τον κόσμο από μία δική του πραγματικότητα:  Λατρεύω τον ιδιαίτερα ξεχωριστό τρόπο έκφρασης κάθε Ιχθύ … Είναι λιγάκι στον κόσμο τους (με την καλή έννοια), αφηρημένοι, συναισθηματικοί, ευαίσθητοι,  φιλεύσπλαχνοι, πλάθουν το δικό τους παραμύθι και σου παρουσιάζουν τις καταστάσεις με τόσο όμορφο τρόπο που σε κάνουν να ξεφεύγεις και εσύ για λίγο από την δική σου πραγματικότητα!

Ξεγλιστράει από τα δύσκολα: Ο Ιχθύς θα τα μαγειρέψει πάντα έτσι που θα βγει «λάδι» τι εννοώ με αυτό; Έχει μεγάλο ταλέντο να ξεγλιστράει από τις δυσκολίες, να αποποιείται τις ευθύνες ακόμα και όταν είναι ένοχος και να γλιτώνει από σοβαρά προβλήματα έστω και την τελευταία στιγμή!

Προσαρμόζεται σε κάθε συνθήκη: Όσο ευαισθητούλης και να φαίνεται ο Ιχθύς είναι ευπροσάρμοστος  και ξέρει πολύ καλά πώς να ελίσσεται και να προσαρμόζεται ανάλογα σε κάθε συνθήκη.

Ξέρει πώς νιώθεις: Πολλές φορές δεν χρειάζεται να του πεις λέξη ή και να του εξηγήσεις… Ο Ιχθύς νιώθει πράγματα για αυτούς που αγαπά, μπαίνει στην θέση τους και αντιλαμβάνεται το τι κρύβει πραγματικά μέσα της η ανθρώπινη ψυχή … Σε αυτό τον βοηθά η αναπτυγμένη ενσυναίσθηση αλλά και η διαίσθησή σου!

 

Τι αγαπάς στον Ιχθύ; Πες μας τη γνώμη σου 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθρο5 Λόγοι για να Αγαπήσεις έναν Υδροχόο
Επόμενο άρθρο5 Λόγοι που αγαπώ κάθε ζώδιο
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here