Widgets Magazine

Για το χιούμορ του:  Από έναν Τοξότη θα ακούσεις τις πιο έξυπνες ατάκες, τα πιο πετυχημένα ανέκδοτα και είναι ο άνθρωπος που θα καταφέρει τις στιγμές που δεν είναι καλά να σε κάνει να γελάσεις μέσα από την καρδιά σου με τα αστεία του! Σε προετοιμάζω όμως, πολλές φορές το χιούμορ του γίνεται άκομψο, θρασύ αλλά και υπερβολικό …

Το φιλοσοφικό πνεύμα& τις γνώσεις του: Γνωρίζοντας έναν Τοξότη, αρχικά έχεις την αίσθηση ότι έχεις να κάνεις με ένα ατίθασο, παιχνιδιάρικο παιδί που θέλει να σου κεντρίσει την προσοχή.  Σύντομα όμως αντιλαμβάνεσαι ότι είναι και ένας άνθρωπος που έχει γνώσεις, τις οποίες μάλιστα και εμπλουτίζει, φιλοσοφεί τις καταστάσεις, έχει βαθιά πίστη μέσα του και είναι πραγματικά ο άνθρωπος που μπορεί να σε κάνει να δεις τα πράγματα από μία εντελώς διαφορετική κατεύθυνση.

Για την τόλμη του: Ενώ διστάζεις, φοβάσαι και επιμένεις στην σταθερότητα, ο Τοξότης τολμά, ρισκάρει, ζει για την περιπέτεια και σε παρασύρει μαζί του … Το αποτέλεσμα; Προσφέρει δράση, χαμόγελο αλλά και ευκαιρίες στη ζωή μας.

Αγαπώ την αισιοδοξία του: Έχεις τις μαύρες σου; Βαρέθηκες, κουράστηκες και όλα πάνε χάλια; Κάνε παρέα με έναν Τοξότη … Έχει τον δικό του χαρακτηριστικό, αλλά και πολύ αισιόδοξο τρόπο να σε κάνει να βλέπεις και να αντιμετωπίζεις τη ζωή από την θετική της πλευρά.

Μαζί του ζεις πάντα νέες εμπειρίες:  Μαζί με έναν Τοξότη θα κάνεις πάντα κάτι διαφορετικό, θα ζήσεις νέες εμπειρίες, θα ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και θα νιώσεις ότι ο χρόνος σου μαζί του κυλά πολύ πολύ γρήγορα σα νεράκι!

 Τι αγαπάς σε έναν Τοξότη; Πες μας τη γνώμη σου

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθρο5 Λόγοι για να Αγαπήσεις έναν Σκορπιό
Επόμενο άρθρο5 Λόγοι για να Αγαπήσεις έναν Αιγόκερω
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here