Widgets Magazine

Δυναμικό σε γεγονότα, εξελίξεις αλλά και σε ξεκαθαρίσματα θα είναι το νέο αστρολογικό σας έτος για την αισθηματική σας ζωή. Στην πορεία της νέας γενέθλιας χρονιάς, χαρακτηριστικοί θα είναι οι επαναπροσδιορισμοί, αλλά και οι σημαντικές πρωτοβουλίες που θα φέρουν την αλλαγή «ρότας» στην πορεία των σχέσεών σας.

Η πολύμηνη παρουσία του Άρη (του πλανήτη που κυβερνά το ζώδιο σας) στο ζώδιο σας – από τις 28 Ιουνίου 2020 έως τις 6 Ιανουαρίου 2021, σας προσδίδει το θάρρος, την δύναμη, την αποφασιστικότητα, αλλά και την τόλμη να δώσετε την δική σας μάχη για να δείτε σημαντικές εξελίξεις την προσωπική σας ζωή και γιατί όχι και στα αισθηματικά σας. Τα γεγονότα εξελίσσονται αρκετά πιο γρήγορα για εσάς αυτή την χρονιά, σημαντικό όμως είναι να κατευνάσετε την παρορμητικότητα και τη νευρικότητα που μπορεί να σας παρασύρουν σε εκρηκτικές / επιθετικές ή και επιπόλαιες συμπεριφορές που θα σας οδηγήσουν σε συγκρούσεις. Το διάστημα του Φθινοπώρου 2020 ο Άρης, θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος από το δικό σας ζώδιο (10 Σεπτεμβρίου έως 14 Νοεμβρίου 2020), αρκετοί θα κληθείτε τώρα να διαχειριστείτε ή και να λήξετε καταστάσεις του χτες, ενώ δεν θα λείψουν οι εντάσεις και στην αισθηματική σας ζωή που θα οφείλονται σε παρελθοντικές καταστάσεις.

Σημαντική όμως για εσάς αυτή την χρονιά θα είναι και η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από το ζώδιο των Διδύμων (τη περίοδο από τις 13 Μαΐου έως 25 Ιουνίου). Σε αυτό το διάστημα αλλάζουν οι αξίες και οι προτεραιότητές σας, αναθεωρείτε καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σας, ενώ η επαφή και η επικοινωνία με κάποια σχέση του παρελθόντος, θα σας δώσει κάποιες απαντήσεις που περιμένατε!

Αρκετές στιγμές αυτού του έτους, το δίλημμα «καριέρα ή προσωπική ζωή» συχνά θα σας ταλανίζει ή και θα σας φέρνει αντιμέτωπους με συγκρούσεις. Ο Δίας κινείται το ζώδιο του Αιγόκερω ως τις 19 Δεκεμβρίου, έτσι λοιπόν αφοσιώνεστε στην εξέλιξη ευκαιριών που σας δίνονται για την καριέρα και την κοινωνική σας καταξίωση. Ο Κρόνος επανέρχεται ανάδρομος στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 2 Ιουλίου, ενώ ολοκληρώνει τη πορεία του σε αυτό το ζώδιο στις 17 Δεκεμβρίου, θέτοντας ένα πιο αυστηρό πλαίσιο σε ζητήματα που συνδέονται με τον επαγγελματικό τομέα αλλά και με το κοινωνικό προφίλ. Πολύ κοντά κινείται και ο Πλούτωνας στο ίδιο ζώδιο, φέρνοντας την κατάλυση αλλά και την ουσιαστική μεταμόρφωση σε βασικούς τομείς της ζωής σας. Είναι γεγονός, ότι οι Κριοί που έχετε γεννηθεί στο 3 δεκαήμερο βρίσκεστε πιο πιεσμένοι από την ροή των γεγονότων, δοκιμάζεται ο γάμος, ή και η προοπτική μίας σχέσης ενώ τα γεγονότα σας καλούν να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να κλείσετε οριστικά υποθέσεις ή ακόμα και χρόνιες σχέσεις.

Ο Κρόνος, κάνει μία σύντομη είσοδο στο ζώδιο του Υδροχόου στις 22 Μαρτίου, θα παραμείνει ως τις 2 Ιουλίου για να εισέλθει για την σταθερή 2ετή πορεία του σε αυτό το ζώδιο στο τέλος του έτους. Οι Κριοί του 1 δεκαημέρου, την περίοδο της Άνοιξης, κάνετε σταθερά βήματα, τα οποία θα σας οδηγήσουν στην επίτευξη βαθύτερων προσδοκιών και στην ικανοποίηση μέσω της εκπλήρωσης ονείρων / επιθυμιών / στόχων. Στο τέλος του 2020 με την σύνοδο Δία – Κρόνου στον Υδροχόο, θα κατακτήσετε κάτι που πραγματικά επιθυμείτε πολύ και θα μπορέσετε να βάλετε σταθερές βάσεις για την πορεία του. Η ανάπτυξη του κύκλου γνωριμιών σας θα είναι μεγάλη.

Χαρακτηριστική αυτή την χρονιά θα είναι και η νέα ιεράρχηση αξιών (ιδιαίτερα οι Κριοί του 1ου αλλά και 2ου δεκαημέρου) όπου διαπιστώνετε ότι σταδιακά αλλάζουν οι ανάγκες, τα θέλω σας και επαναξιολογείτε εκ νέου στο τι είναι σημαντικό και έχει αξία για εσάς, τη ζωή σας, την αισθηματική σας ζωή.

Τυχερά Χρονικά Διαστήματα

Τα πιο Τυχερά διαστήματα για την εξέλιξη των αισθηματικών σας είναι τα ακόλουθα:

5-20 Αυγούστου 2020:Ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα, σας βοηθά σε αυτό το διάστημα του καλοκαιριού να εκφραστείτε, να φλερτάρετε, να ταξιδέψετε, να διασκεδάσετε και να επικοινωνήσετε πιο ουσιαστικά με το ταίρι σας. Η θετική γωνία του με τον Άρη από το ζώδιο σας, σας προτρέπει για ερωτική δράση και έκφραση!

6 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2020: Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα, ανανεώνει σε αυτό το διάστημα την αισθηματική σας ζωή και βελτιώνει τις συνθήκες ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε τα φλερτ, τον έρωτα, τις κατακτήσεις, Μην βιαστείτε ωστόσο να πάρετε πρωτοβουλίες και να κάνετε κινήσεις που αργότερα θα αναθεωρήσετε γιατί ο Άρης από το ζώδιο σας είναι ανάδρομος. Απολαύστε τη στιγμή!

28 Οκτωβρίου έως 21 Νοεμβρίου: Η Αφροδίτη κινείται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας, το Ζυγό, προσφέροντας ισορροπία, ζεστασιά, αρμονία στην συντροφική σας ζωή. Είναι ένα καλό διάστημα να αποκαταστήσετε στη σχέση σας το τεταμένο κλίμα της περασμένης περιόδου. Οι ελεύθεροι έχετε την ευκαιρία για μία νέα σχέση.

20 Μαρτίου έως 14 Απριλίου 2021: Ο κύκλος των γενεθλίων σας ολοκληρώνεται με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιο σας εγκαινιάζοντας ένα νέο κύκλο για την αισθηματική σας ζωή. Γοητεία, ερωτικός μαγνητισμός, σημαντικές νέες γνωριμίες και ανανέωση θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά σε αυτή την περίοδο.

Τα Δύσκολα Χρονικά Διαστήματα

21 Ιουνίου 2020:Η Ηλιακή Έκλειψη από το ζώδιο του Καρκίνου, επηρεάζει περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί στο 1ο Δεκαήμερο , ιδιαίτερα στις πρώτες ημέρες του Ζωδίου σας. Συναισθηματικές εντάσεις, αλλά και συγκρούσεις θα σας κάνουν να νιώσετε ότι η αισθηματική σας ζωή δεν στηρίζεται σε γερές βάσεις.

5 Ιουλίου 2020: Η Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω, επηρεάζει περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί στο 2δεκαήμερο του ζωδίου σας. Σε αυτή την περίοδο υπάρχουν προβληματισμοί για το γάμο ή για την προοπτική μίας μόνιμης σταθερής σχέσης. Αρκετοί από εσάς, παραμελείτε την προσωπική ζωή και είστε απορροφημένοι στα επαγγελματικά σας.

10 Σεπτεμβρίου έως 14 Νοεμβρίου 2020:Με την ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιο σας, είναι σημαντικό να αποφύγετε νέα ερωτικά ξεκινήματα, ενώ απαραίτητη είναι η συγκράτηση των νεύρων σε μία ήδη υπάρχουσα σχέση σας.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΠανσέληνος Απριλίου 2020
Επόμενο άρθροΕβδομαδιαίες Προβλέψεις 13-19 Απριλίου για κάθε ζώδιο και δεκαήμερο
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here