Widgets Magazine

Ένα διαφορετικό Πάσχα έρχεται, ένα Πάσχα που δεν θυμίζει σε τίποτα τα περασμένα έτη, δεν παύει όμως να μας βυθίζει σε έναν εκ βαθέων εσωτερικό απολογισμό όπου αναγνωρίζουμε και βιώνουμε το μήνυμα αυτών των Άγιων Ημερών, έτοιμοι να δεχθούμε το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως!

Ως και την Μ. Τετάρτη, το κλίμα των ημερών είναι αρκετά βαρύ, πιεστικό, περιοριστικό, όπου χαρακτηριστικό είναι το αίσθημα της επιβολής και η αναγκαία υποχώρηση και υπομονή, στα μέτρα εξουσίας, τα οποία κρίνονται αρκετά αυστηρά και περιοριστικά. Το τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα που κορυφώνεται την Μ. Τρίτη, εντείνει τις χειριστικές, απόλυτες, εξουσιαστικές τάσεις οι οποίες θα είναι έκδηλες και σε προσωπικό επίπεδο. Βιώνουμε την δύσκολη περίοδο μίας κρίσης, που πολλές φορές μας κάνει να αισθανόμαστε ότι χάνουμε τον έλεγχο των καταστάσεων γύρω μας, γεγονός που εντείνει τα αρνητικά συναισθήματα, πολύ περισσότερο όμως τον φόβο, ο οποίος και οδηγεί σε ακραίες απόλυτες και σκληρές συμπεριφορές! Μία ημέρα μετά, το τετράγωνο Ήλιου – Δία, μεγαλώνει ακόμα περισσότερο τις παραπάνω τάσεις. Μέχρι το μέσο της εβδομάδας λοιπόν, το βαρύ και σκληρό τοπίο των ημερών, θα χρειαστεί να μετριαστεί διατηρώντας τα όρια, την πειθαρχία, αποφεύγοντας την ακρότητα που εντέλει μπορεί να μας φέρει υπόλογους ή και να μας βυθίσει σε μεγαλύτερο προβληματισμό! Το βασικό ερώτημα που γεννιέται αυτές τις ημέρες είναι :”Ποιος έχει τον έλεγχο της ζωής μου”; Η απάντηση σε αυτό το έρωτημα εντέλει μπορεί να προκαλεί μεγάλη απογοήτευση και την ανάγκη επιβολής στις καταστάσεις.Τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 24-26 μοίρα βιώνουν πιο έντονα την περίοδο αυτή και τις τάσεις που περιγράφτηκαν παραπάνω, όπου χαρακτηριστικό αυτή την περίοδο είναι το αίσθημα ότι βιώνουν μία πολυ μεγάλη προσωπική κρίση που τους οδηγεί σε ένα δύσκολο και επώδυνο οριστικό κλείσιμο κύκλων.

Οι μέρες αρχίζουν να έχουν ένα πιο ανάλαφρο τόνο, από την Μ. Πέμπτη και έπειτα, όπου σταδιακά οι συνθήκες προσφέρονται για παραπάνω έκφραση, δικτύωση, επαφή ενώ σταδιακά μπαίνουμε στην διαδικασία να καλωσορίσου με μέσα μας το Ελπιδοφόρο Μήνυμα της Αναστάσεως.

Το Μ. Σάββατο ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού, σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, ενώ την Κυριακή του Πάσχα, ο Ερμής βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου. Δικαίως λοιπόν μπρούμε να πούμε ότι οι μέρες είναι αρκετά πιο ευχάριστες, δημιουργικές, κοινωνικές για τους Κριούς, Λέοντες, Τοξότες και τους Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους που έχουν γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο καθώς και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες , ωροσκόπο ή μεσουράνημα κοντά στην 10-15η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Ακόμα και σε μία τόσο δύσκολη περίοδο κρίσης ή και δοκιμασίας, θα υπάρξουν ευχάριστα μηνύματα που θα δώσουν χαρά, θα παρθούν αποφάσεις που θα προσφέρουν ενθουσιασμό και χαρά, ενώ δεν θα λείψουν και οι θετικές αισθηματικές εξελίξεις, που θα δώσουν την “σπίθα” για ζωή!

Σας εύχομαι ολόψυχα Καλή Ανάσταση, και του χρόνου τέτοια εποχή, να μπορούμε να μοιραστούμε αυτή την μεγάλη γιορτή αγάπης, με αγκαλιές, φιλιά τιμώντας τις αξίες και τις παραδόσεις μας.

Κριός

Το ξεκίνημα της εβδομάδας στρέφει το ενδιαφέρον σας σε θέματα που αφορούν την καριέρα, τους στόχους, τις προοπτικές. Οι συνθήκες σας πιέζουν να κάνετε σημαντικές οριοθετήσεις, όμως οι γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο αισθάνεστε ότι κάποιες υποθέσεις σας (κυρίως επαγγελματικές) διογκώνονται, μεγαλώνουν και το γεγονός αυτό σας φθείρει. Αποφύγετε αυτοκατστροφικές, επιβλητικές, χειριστικές και απόλυτες συμπεριφορές. Οι Κριοί του 1ου δεκαημέρου είστε αρκετά πιο εξωστρεφείς, έτοιμοι να πάρετε πρωτοβουλίες, να εκφραστείτε και γιατί όχι να φλερτάρετε. Πολλά από τα σχέδιά σας μπορεί να νιώθετε ότι είναι μπλοκαρισμένα και τα οικονομικά σας να βρίσκονται σε αστάθεια και ρευστότητα όμως διανύετε ένα στάδιο όπου μπορείτε να οργανώσετε πολύ καλύτερα σκέψεις, επιθυμίες και να κινηθείτε ανάλογα. Πιο ικανοποιημένοι τις ημέρες αυτές θα βρεθείτε οι Κριοί του 2ου δεκαημέρου, όπου από τις 15 του μήνα, ο Ερμής από το ζώδιο σας, η Αφροδίτη από τους Διδύμους και ο Άρης από το ζώδιο του Υδροχόου, σας προδιαθέτουν να ανανεώσετε τον τρόπο σκέψης σας, να εκφραστείτε, να επικοινωνήσετε, να διασκεδάσετε (έστω και με τα λίγα μέσα που έχουμε), ενώ θετικά είναι τα νέα και για τα αισθηματικά σας όπου πολλοί θα λάβετε μία ευχάριστη έκπληξη.

Ταύρος

Διανύουμε μία εβδομάδα που σας οδηγεί στην έναρξη του νέου αστρολογικού σας έτους, αφού την Κυριακή του Πάσχα ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο σας. Οι Ταύροι του 1ου δεκαημέρου, διανύετε μία περίοδο σκληρή, περιοριστική αλλά και μεταρυθμιστική. Ως τα μέσα της εβδομάδας θα είστε αρκετά εσωστρεφείς, αλλά και νευρικοί για θέματα που αφορούν κυρίως την καριέρα και τους στόχους σας. Μία διευκόλυνση στα οικονομικά σας, είναι εφικτή ιδιαίτερα ως τα μέσα της εβδομάδας. Πιο πιεσμένοι είστε το μεσημέρι της Μ. Τετάρτης, ενώ το βραδάκι θα χρειαστεί να αποφύγετε τις ξαφνικές συναισθηματικές εξάρσεις. Οι Ταύροι του 2ου δεκαημέρου, μπορείτε να αναμένετε αυτή την εβδομάδα μία είδηση, μία εξέλιξη που αφορά την εργασία και τα οικονομικά σας όπου θα πάρετε μία μορφή ανακούφισης. Η ένταση, η νευρικότητα και ο εκνευρισμός για όλα όσα είναι να γίνουν στα επαγγελματικά σας είναι υπαρκτή. Οι Ταύροι του 3ου δεκαημέρου, θα χρειαστεί να αποφύγετε ως και την Μ. Τετάρτη τις εστίες κουτσομπολιού αλλά και παρασκηνίου. Θυμηθείτε ότι είστε αρκετά “δυνατοί” και μπορείτε έστω και μέσα σε μία τόσο έντονη περίοδο κρίσης, εσείς μπορείτε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Αποφύγετε λοιπόν τις αρνητικές, απαισιόδοξες τάσεις και επιλέξτε αυτή την περίοδο να πραγματοποιήσετε μία εκ βαθέων προσωπική εξομολόγηση, αναθεώρηση και επανατοποθέτηση σε σχέδια της ζωής σας.

Δίδυμοι

Σε ένα γενικότερο πλαίσιο μπορούμε να πούμε ότι οι δικές σας διαθέσεις αυτό το Πάσχα είναι αρκετά πιο ευχάριστες, ελπιδοφόρες ή και αισιόδοξες. Οι Δίδυμοι του 1ου δεκαημέρου ευνοείστεως και τα μέσα της Εβδομάδας, για κοινωνικές επαφές, συζητήσεις με φιλικά πρόσωπα, δικτύωση. Συνάμα δεν λείπει το φλερτ, το παιχνίδι, η θετική, δημιουργική διάθεση. Οι Δίδυμοι του 2ου δεκαημέρου από τις 15 του μήνα βρίσκεστε στα καλύτερά σας, όπου μπορείτε να αναμένετε ευχάριστες εξελίξεις τόσο στα αισθηματικά σας, ενώ θα είστε πιο αισιόδοξοι, δημιουργικοί για να θέσετε και νέα σχέδια για την πορεία σας. Κάποια ευχάριστα μηνύματα θα τονώσουν το ηθικό σας. Οι Δίδυμοι του 3ου δεκαημέρου, είστε αρκετά πιεσμένοι στα οικονομικά σας, ενώ αρκετοί από εσάς θλίβεστε από την εξέλιξη κάποιων φιλικών σας επαφών, ή αισθάνεστε ότι είναι μπλοκαρισμένη η πορεία κάποιων βαθύτερων επιθυμιών σας. Δείξτε προσοχή στην οικονομική διαχείριση και στις δοσοληψίες σας και αποφύγετε τον δανεισμό.

Καρκίνος

Κατά την διάρκεια της νέας εβδομάδας, οι Καρκίνοι του 1ου δεκαημέρου βρίσκεστε αρκετά ανήσυχοι για τα οικονομικά σας, για όλα αυτά που πρέπει να διευθετηθούν (λογαριασμοί, υποχρεώσεις) ενώ υπάρχει χαρακτηριστική εσωτερική ένταση, που σας οδηγεί σε έντονες συναισθηματικές εξάσεις. Μέχρι τις 15 του μήνα, μπορείτε ωστόσο να φανείτε αρκετά εύστροφοι, επινοητικοί σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας, είναι μία καλή περίοδος για να κάνετε σχέδια που θα εφαρμοστούν στην πορεία . Οι Καρκίνοι του 2ου δεκαημέρου, κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα βρεθείτε ικανοποιημένοι μέσω ειδήσεων, συζητήσεων, προτάσεων ή και ιδεών που αφορούν την εξέλιξη επαγγελματικών και οικονομικών σας υποθέσεων. Στην προσωπική σας ζωή ωστόσο δεν λείπει η ένταση αλλά και η ανάγκη σας να επιβληθείτε των καταστάσεων. Πιο δύσκολη είναι η εβδομάδα για τους Καρκίνους του 3ου δεκαημέρου, όπου αισθάνεστε ότι κάποιες καταστάσεις έχουν φτάσει σε τέλμα, απογοητεύεστε από την εξέλιξη σταθερών σχέσεων – συνεργασιών αλλά και για την πορεία των επαγγελματικών, ή και του γάμου!

Λέων

Μία νέα εβδομάδα ανοίγεται μπροστά μας και οι Λέοντες του 1ου δεκαημέρου, βρίσκεστε εξαιρετικά πιεσμένοι σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Οι συγκρούσεις, η αποξένωση, ή ακόμα και η σκληρότητα κάποιων συμπεριφορών σας κάνουν να αισθάνεστε ότι είναι επιβεβλημένο να μπουν κάποια όρια. Ευχάριστα μηνύματα ως και τα μέσα της Εβδομάδας μπορούν πραγματικά να σας βοηθήσουν να βρείτε διέξοδο. Αρκετά πιο ικανοποιημένοι, αισιόδοξοι και δημιουργικοί βρίσκεστε οι Λέοντες του 2ου δεκαημέρου όπου οι θετικές όψεις του Ερμή, με την Αφροδίτη και τον Άρη, σας δίνουν την ώθηση να εκφραστείτε, να δικτυωθείτε, να επικοινωνήσετε πιο ουσιαστικά με τα άτομα που διατηρείτε μία σταθερή σχέση, ενώ οι ευχάριστες εκπλήξεις δεν λείπουν! Οι Λέοντες του 3ου δεκαημέρου, νιώθετε έναν ασφυκτικό κλοιό στα επαγγελματικά σας, η καθημερινότητά σας δεν είναι ακριβώς έτσι όπως επιθυμείτε ή όπως σχεδιάζατε. Δείξτε προσοχή ποιους ανθρώπους εμπιστεύεστε στα επαγγελματικά σας και θυμηθείτε ότι ο ανταγωνισμός που δέχεστε δεν σας αγγίζει, αλλά σας κάνει πιο δυνατούς! Αποφύγετε τις υπερβολές ιδιαίτερα στην διατροφή!

Παρθένος

Η Πασχαλινή εβδομάδα για τους Παρθένους του 1ου δεκαημέρου, είναι πιεστική και περιοριστική για θέματα που συνδέονται με την εργασία, την ρουτίνα, την καθημερινότητα, ενώ νιώθετε αρκετά κουρασμένοι και εξαντλημένοι. Συζητήσεις, ή και διευθετήσεις για ζητήματα οικονομικά κρίνονται υπέρ σας. Το 2ο δεκαήμερο, μπορείτε να είστε πιο λειτουργικοί, δημιουργικοί και αποδοτικοί σε σχέδια που συνδέονται με την εξέλιξη των επαγγελματικών σας, ενώ και για τα οικομικά σας θα λάβετε μία ευχάριστη είδηση. Η αισθηματική σας ζωή κρίνεται ικανοποιητική. Οι Παρθένοι του 3ου δεκαημέρου, διανύετε μία εβδομάδα πιέσεων στα οικονομικά σας, ενώ δεν λείπουν και τα ερωτικά πάθη που σας κάνουν πολλές φορές να αισθάνεστε ότι χάνετε τον έλεγχο. Αποφύετε την ζήλεια, την υπερβολή αλλά και τις χειριστικές, εξουσιαστικές τάσεις στα ερωτικά

Ζυγός

Οι μέρες της εβδομάδας είναι αρκετά ευχάριστες για τους Ζυγούς του 1ου δεκαημέρου όπου κατασταλάζετε πιο ώριμα σε αυτά που θέλετε για τη ζωή, έστω και αν για την ώρα συμβιβάζεστε και δεν μπορείτε να απολαύσετε τις ημέρες του Πάσχα στους ρυθμούς που θα θέλατε. Δεν λείπουν ωστόσο ως τα μέσα της εβδομάδας οι ευχάριστες επικοινωνίες με τα άτομα που συνδέεστε στενά. Οι Ζυγοί του 2ου δεκαημέρου είστε οι πιο κερδισμένοι της περιόδου όπου μπορείτε να προσμένετε από τα μέσα της εβδομάδας και έπειτα, ότι οι συνθήκες θα σας ευνοήσουν ώστε να έχετε μέρες δημιουργικότητας, χαράς, επικοινωνίας ενώ και ο έρωτας για πολλούς από εσάς κρίνεται άκρως θετικός! Νέα ερωτικά ειδύλλια ξεκινούν κάτω από περίεργες συνθήκες, προσφέρουν όμως ενθουσιασμό και ανανέωση. Οι Ζυγοί του 3ου δεκαημέρου είστε πιεσμένοι ψυχολογικά, εξαιτίας προσωπικών οικογενειακών προβλημάτων, ενώ οι καταστάσεις γύρω σας σας δίνουν το μήνυμα ότι μία σταθερή σας σχέση διανύει μία μεγάλη περίοδο κρίσης και εσείς δεν μένει παρά να συνειδητοποιήσετε ότι κάποιοι κύκλοι πρέπει να κλείσουν!

Σκορπιός

Οι μέρες της εβδομάδας κρίνονται ιδανικές για να προβείτε οι Σκορπιοί του 1ου δεκαημέρου, σε αποφάσεις που αφορούν την εργασία, την καθημερινότητα, την ρουτίνα. Ως τα μέσα της εβδομάδας βρίσκεστε ευνοημένοι και από ένα έξτρα οικονομικό έσοδο. Δεν παύει η συναισθηματική σας κατάσταση να είναι βαριά, η προσωπική ζωή περιορισμένη και οι οικογενειακές ευθύνες να σας βαραίνουν. Οι Σκορπιοί του 2ου δεκαημέρου στην πορεία της εβδομάδας μπορέιτε να βρεθείτε πιο κερδισμένοι σε θέματα εργασιακά – οικονομικά, ενώ ανασυντάσσετε συνήθειες, και έρχεστε πιο κοντά στην οικογένεια αναλαμβάνοντας τις κατάλληλες πρωτοβουλίες. Οι Σκορπιοί του 3ου δεκαημέρου δέχεστε κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις από το περιβάλλον σας, ενώ είστε αρκετά πιεσμένοι, μπλοκαρισμένοι και απογοητευμένοι για την εξέλιξη κάποιων εργασιακών επαφών. Το άγχος σας κυριεύει, ενώ τα λόγια σας μπορεί να γίνουν αρκετά πιο σκληρά και απόλυτα αυτό το διάστημα.

Τοξότης

Η διάθεσή σας είναι πασχαλινή, μόνο που σας διακατέχει αυτό τον καιρό μεγάλη ενέργεια, την οποία και δεν μπορείτε να διοχετεύσετε εκεί που θα θέλατε με τον τρόπο που θα θέλατε. Οι Τοξότες του 1ου δεκαημέρου είστε πιο κερδισμένοι μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, όπου η δημιουργικότητα της σκέψης σας, αλλά και τα χαρούμενα μηνύματα στα αισθηματικά σας, σας τονώνουν. Οι Τοξότες του 2ου δεκαημέρου είστε “ασυγκράτητοι” αυτές τις μέρες, σας περιμένουν ενδιαφέρουσες εκπλήξεις και ευχάριστες προκλήσεις στα αισθηματικά σας, ενώ η γρήγορη σκέψη σας και ο αυθορμητισμός σας θα προσφέρουν χιούμορ και χαρά στο περιβάλλον σας. Πιο βαρύ είναι το κλίμα για εσάς τους Τοξότες του 3ου δεκαημέρου, όπου είστε ανήσυχοι και πιεσμένοι στα οικονομικά σας, γεγονός που σας στερεί την ευκαιρία να απολαύσετε χαλαρές στιγμές. Δείξτε προσοχή τόσο στις οικονομικές όσο και στις συναισθηματικές επενδύσεις.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα οι Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου έχετε την ανάγκη να οριοθετήσετε καλύτερα τις καταστάσεις γύρω σας, νιώθετε πιεσμένοι ή και περιορισμένοι στα οικονομικά σας, όμως μέχρι τα μέσα της εβδομάδας υπάρχουν κάποια ευχάριστα μηνύματα που αφορούν προσωπικές υποθέσεις, ή ζητήματα ακίνητης περιουσίας ή κάποιο οικονομικό ζήτημα της οικογένειας, που σας δίνε μία μορφή ικανοποίησης. Οι Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου, βρίσκεται λύσεις για ζητήματα οικογενειακά, οικονομικά, πρακτικά και μπορείτε να χαλαρώσετε από το άγχος και να έρθετε πιο κοντά με την οικογένεια. Αρκετά πιο πιεστικές είναι οι συνθήκες για τους Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου όπου ως και την Μ. Τετάρτη, βιώνετε δύσκολες στιγμές τόσο σε ψυχολογικό όσο και σε οικογενειακό υπόβαθρο.

Υδροχόος

Διανύετε μία περίοδο όπου νιώθετε πολλά βάρη στην πλάτη σας και οι συνθήκες που υπάρχουν γύρω σας, σας πιέζουν και σας αναγκάζουν να προβείτε σε σημαντικές οριοθετήσεις. Οι Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου στο ξεκίνημα της εβδομάδας είστε σε εγρήγορση, έχετε ειδήσεις, επαφές ενώ ο έρωτας σας κλείνει πονηρά το μάτι… Την Μ. Τετάρτη ωστόσο η διάθεσή σας πέφτει ενώ δεν λείπουν και κάποιες οικογενειακές συγκρούσεις ή συναισθηματικές εξάρσεις που σας πιέζουν ασφυκτικά. Οι Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου, είστε αρκετά πιο ευνοημένοι αυτό το διάστημα, ενώ από τα μέσα της εβδομάδας μπορείτε να αναμένετε μηνύματα και επαφές που θα σας προσφέρουν ικανοποίηση. Ο μέρες σας γίνονται αρκετά πιο δημιουργικές, ερωτικές και απολαμβάνετε στιγμές έστω και αν αυτο το Πάσχα είναι για όλους αρκετά πιο περιοριστικά. Οι Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου βυθίζεστε σε σκέψεις που εντείνουν τους φόβους σας, κυριαρχεί το παρασκήνιο στη ζωή σας, ενώ χρειάζεται να μείνετε μακριά από κουτσομπολιά. Προσπαθήστε να αποφορτίσετε το νου σας από αρνητικές σκέψεις.

Ιχθύς

Αρκετά πιο εσωστρεφείς είστε τις ημέρες αυτές οι Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου, όπου νιώθετε ότι διανύετε ένα στάδιο που είναι απαραίτητες οι θυσίες για να διατηρηθούν οι ισοροπίες στη ζωή σας. Κάποια ευχάριστα νέα για οικογενειακές ή οικονομικές υποθέσεις σας τονώνουν ως τα μέσα εβδομάδας. Οι Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου βρίσκεστε σε καλή ψυχολογική διάθεση, ενώ υπάρχουν εξελίξεις επαγγελματικές, και οικονομικές που σας δίνουν μία μορφή ικανοποίησης. Οι Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου, βρίσκεστε απογοητευμένοι αυτές τις μέρες από φίλους που πιθανότητα δεν στάθηκαν αντάξιοι των προσδοκιών σας. Οικονομικοί Συνεταιρισμοί κρίνονται απειλητικοί ή και διακυβεύονται κάποια συμφέροντά σας.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΖώδιο του Μήνα Κριός :::Ερωτικές Προβλέψεις Αστρολογικού Έτους 2020 – 2021
Επόμενο άρθροΑστρολογικός Οδηγός Μαϊου 2020
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here