Widgets Magazine

Λέμε ΝΑΙ: Στην ανασυγκρότηση, τον προγραμματισμό, την δέσμευση, την προσπάθεια, την ψυχική ενδυνάμωση, την διευθέτηση υποχρεώσεων, την οργάνωση δραστηριοτήτων,  την εναρμόνιση σχέσεων.

Λέμε ΟΧΙ: Στην διαρκή αναμόχλευση πληγών του παρελθόντος, σε ότι μας κρατά πίσω, στην αναβλητικότητα, στην αναποφασιστικότητα.

Το σύνθημα της Ημέρας:  Μερικές φορές αυτό που έχεις να κάνεις, είναι απλά να πας παρακάτω…

Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου, μπορεί να πραγματοποιήθηκε εχτές, δεν παύει όμως και σήμερα Τρίτη 10  Μαρτίου οι συνθήκες γύρω μας να είναι πιεστικές, κουραστικές, ψυχοφθόρες ή και κάπως θολές.  Ιδιαίτερα αν είσαι ζώδιο του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς) και έχει γεννηθεί στο τέλος του 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου, συνεχίζεις και σήμερα να νιώθεις σύγχυση, εξουθένωση, θολούρα ή και μπλοκάρισμα, ενώ δεν λείπουν και τα γεγονότα που σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι έχουν διαψευστεί κάποιες προσδοκίες σου.

Το τοπίο λοιπόν μπορεί να συνεχίζει να είναι «θολό» και να μην παρατηρείς σπουδαίες μεταβολές, ούτε στην διάθεσή σου, ούτε και στις εξελίξεις της ημέρας, δεν παύει ωστόσο αυτό το πρωινό της Τρίτης, να ευνοεί σταδιακά την ανασυγκρότηση. Αν είσαι ζώδιο της  Γης (Ταύρος, Παρθένος,  Αιγόκερως ) ή Ζώδιο του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς ) του 3ου δεκαημέρου, θα καταφέρεις ως νωρίς το μεσημέρι  της Τρίτης, να βρεις τα ψυχικά κουράγια αλλά και την δύναμη για να βάλεις σε μία τάξη και σειρά τις υποθέσεις σου! Η υπομονή, η επιμονή και η πειθαρχία θα σε στηρίξουν σε κάθε δραστηριότητά σου.

Η Σελήνη κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο του Ζυγού, στις 12:02 το μεσημέρι , σταδιακά οι διαθέσεις αρχίζουν να αλλάζουν… Η μέρα μπορεί να μην είναι κατάλληλη για σημαντικές αποφάσεις, ή για μεγάλα σημαντικά βήματα, δεν παύει όμως να υπάρχει η διάθεση για ισορροπία, αρμονία και αυτή η τάση εκδηλώνεται μέσω της συγκαταβατικότητας και της διπλωματίας στις ανθρώπινες σχέσεις και επαφές.  Η ενασχόληση με την τέχνη ή και την ομορφιά μπορούν πραγματικά να αποτελέσουν μία ευχάριστη διέξοδο.  Αν είσαι Ζώδιο  του Αέρα (Δίδυμος , Ζυγός, Υδροχόος) ή ζώδιο  της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) του 1ου δεκαημέρου αναμένεται να έχεις  μία ανάλαφρη, χαρούμενη ημέρα που πρωτίστως θα σε  βοηθήσει να βρεις την «χρυσή τομή» για να αποκαταστήσεις τις σχέσεις με το περιβάλλον σου!

Ένα ακόμα νέο της ημέρας, είναι ότι ο Ερμής, επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο του Υδροχόου…. Μην βιάζεσαι όμως και πιστέψεις ότι ξαφνικά θα ξεμπλοκάρει το κλίμα και θα τρέχουν αβίαστα οι επικοινωνιακές σου δραστηριότητες, θα χρειαστεί να περιμένεις λίγο ακόμα …  Αν είσαι Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος του 3ου δεκαημέρου μπορείς σταδιακά να οργανώνεις όλα όσα θέλεις μέσα στις επόμενες ημέρες να προχωρήσεις μπροστά!

Οι Βαθμολογίες των Ζωδίων για Σήμερα Τρίτη 10/3

Κριός

Α’ Δεκαήμερο: ★★★★

Β’ Δεκαήμερο: ★★

Γ΄ Δεκαήμερο: ★★★★

Ταύρος

Α’ Δεκαήμερο: ★★★★

Β’ Δεκαήμερο:  ★★★★

Γ΄ Δεκαήμερο: ★★★★

Δίδυμος

Α’ Δεκαήμερο: ★★★★★

Β’ Δεκαήμερο: ★★

Γ΄ Δεκαήμερο: ★★★

Καρκίνος

Α’ Δεκαήμερο: ★★★

Β’ Δεκαήμερο: ★★★

Γ΄ Δεκαήμερο: ★★★★★

Λέων

Α’ Δεκαήμερο: ★★★★★

Β’ Δεκαήμερο: ★★★★

Γ΄ Δεκαήμερο: ★★★★

Παρθένος

Α’ Δεκαήμερο: ★★★★

Β’ Δεκαήμερο: ★★

Γ΄ Δεκαήμερο: ★★★★★

Ζυγός

Α’ Δεκαήμερο: ★★★★★

Β’ Δεκαήμερο: ★★

Γ΄ Δεκαήμερο: ★★★

Σκορπιός

Α’ Δεκαήμερο: ★★★

Β’ Δεκαήμερο: ★★★★★

Γ΄ Δεκαήμερο: ★★★★

Τοξότης

Α’ Δεκαήμερο: ★★★★

Β’ Δεκαήμερο: ★★

Γ΄ Δεκαήμερο: ★★★★

Αιγόκερως

Α’ Δεκαήμερο: ★★★★

Β’ Δεκαήμερο: ★★★

Γ΄ Δεκαήμερο: ★★★★★

Υδροχόος

Α’ Δεκαήμερο: ★★★★

Β’ Δεκαήμερο: ★★★

Γ΄ Δεκαήμερο: ★★★★

Ιχθύς

Α’ Δεκαήμερο: ★★★★

Β’ Δεκαήμερο: ★★

Γ΄ Δεκαήμερο: ★★★★★

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΠανσέληνος Μαρτίου 2020
Επόμενο άρθροΖώδια Σήμερα 11/3: Ευκαιρίες αλλά και αντιθέσεις με καβγαδάκια …
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here