Widgets Magazine

Νιώθεις ότι τα ψυχικά και σωματικά σου αποθέματα έχουν αρχίσει να εξαντλούνται,  οι καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω σου (προσωπικά αλλά και συλλογικά) ξεφεύγουν από τον έλεγχο δοκιμάζοντας ποικιλοτρόπως τις αντοχές σου …  Προσπαθείς  να μην χάνεις την ελπίδα και το όραμα που έχεις για το μέλλον,  όμως όλο κάτι γίνεται που σε κρατά πίσω και σου διαψεύδει τις προσδοκίες …  Τα γεγονότα αυτής της περιόδου σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι όλα είναι αβέβαια, ασταθή, μπλοκαρισμένα και μπερδεμένα. Χαρακτηριστική είναι η σύγχυση, η θολούρα, το δίλημμα αλλά και η ανησυχία… Μέσα σε όλη αυτή την χαοτική κατάσταση, εσύ καλείσαι να εμπιστευτείς το ένστικτό σου  – που είναι ισχυρό αυτή την περίοδο – και να δράσεις σωστά, συγκροτημένα, υπεύθυνα, οργανωμένα – προκειμένου να διαχειριστείς  με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις καταστάσεις που διαμορφώνονται γύρω σου! Σε μία περίοδο τόσο σκληρή, αμείλικτη θα μπορούσα να πω , θα αντιληφθείς ότι ισχυρός θα μπορέσει να σταθεί, αυτός που θα διατηρήσει την ανθρωπιά του, θα κάνει θυσίες για μπορέσει να σταθεί, να υποστηρίξει και να βοηθήσει τον συνάνθρωπό του, αφήνοντας στην  άκρη το προσωπικό του συμφέρον ή αλλιώς τα αρνητικά του ένστικτα ….

Την Δευτέρα στις 9 Μαρτίου 2020 (19:47 Ώρα Ελλάδας) πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα, αυτή την φορά από το ζώδιο της Παρθένου (19°37′).   Ξεκίνησα να σας γράφω για αυτό το φεγγάρι, ελεύθερα, αυθόρμητα, χωρίς να σας μπερδέψω με αστρολογικές ορολογίες, αλλά δίνοντας τις πρώτες μου σκέψεις για αυτήν την θολή, συγχυσμένη, αλλά και ασθενική Πανσέληνο  που έρχεται για να διογκώσει ακόμα περισσότερο τις ήδη υπάρχουσες δυσκολίες που βιώνουμε. Πιο έντονη επιρροή δέχονται οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες που γεννήθηκαν στο τέλςο 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου

Ο Ποσειδώνας συμμετέχει δυσαρμονικά σε αυτό το Φεγγάρι, σχηματίζοντας όψη αντίθεσης, δεδομένου αυτού οι μέρες που ακολουθούν μπροστά μας έχουν τους κινδύνους τους.  Ποιοι είναι αυτοί; Εξάπλωση ιών (Άρης Δίας σε Αιγόκερω σε εξάγωνο με Ποσειδώνα), χαμηλό ανοσοποιητικό, φλεγμονές, κούραση, εξάντληση, αδυναμία, τονισμένες ευαισθησίες, ψυχολογικά αδιέξοδα, ασυνείδητοι φόβοι, απομόνωση, μοναξιά, διάψευση, εγκατάλειψη, ψέμα, σκάνδαλα,  θυματοποίηση, ενοχές … Σίγουρα όλα τα παραπάνω δεν ακούγονται και τόσο ευχάριστα, όμως γνωρίζοντας τις τάσεις αυτού του Φεγγαριού, μπορούμε να προφυλάξουμε αυτό το διάστημα τον εαυτό μας από τις παγίδες και τους κινδύνους που έρχονται για να «ρουφήξουν» για τα καλά την ενέργειά  μας (ψυχική / σωματική)! Ο Άρης από το ζώδιο του Αιγόκερω ετοιμάζεται να βρεθεί σε σύνοδο με τον Δία, προκαλώντας την πλήρη έξαρση των παραπάνω φαινομένων.

Ο Ερμής, κυβερνήτης του ζωδίου της Παρθένου όπου γίνεται και η Πανσέληνος του Μαρτίου, είναι στάσιμος στο ζώδιο του Υδροχόου, σκέψεις και επικοινωνίες δεν μπορούν αυτό το διάστημα να έχουν μία εύρυθμη ροή, δεν λείπουν λοιπόν τα «ευτράπελα» που αποσυντονίζουν την κοινή γνώμη!

Υπάρχει όμως Ελπίδα; Μπορούμε κάτι καλό να περιμένουμε;

Παρόλη την επικινδυνότητα αυτού του φεγγαριού, αλλά και της έντονης σύγχυσης που επρόκειτο να προκαλέσει, υπάρχουν και κάποια θετικά στοιχεία, τα οποία σαφώς και θα αναφερθούν…

Η θετική συμμετοχή του Δία (σχηματίζει τρίγωνο με την Πανσέληνο) προσφέρει τις ευκαιρίες εκείνες που θα βοηθήσουν να δραπετεύσουμε από το αδιέξοδο των ημερών, αρκεί να είμαστε πρόθυμοι, ανοιχτοί, συνειδητοποιημένοι και έτοιμοι να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις δυνατότητές μας!

Η Αφροδίτη, από το ζώδιο της κυριαρχίας της τον Ταύρο, προσφέρει απλόχερα τις ευκαιρίες για να μπορέσουμε σταδιακά να νιώσουμε την ζεστασιά, την θαλπωρή, την άνεση, την συντροφικότητα, την ομορφιά, την χαρά και την απόλαυση… Μπορεί την ημέρα της Πανσελήνου η Αφροδίτη να είναι σε σύνοδο με τον Ουρανό, προκαλώντας ισχυρά crush test που δοκιμάζουν την σταθερότητα σχέσεων, δεν παύει ωστόσο ετούτο το διάστημα, να παραμένει κοντά μας ότι είναι αληθινό, ότι έχει αξία ….

Οι προβλέψεις των Ζωδίων για την Πανσέληνο Μαρτίου

Κριός

Το ενδιαφέρον σου αυτό το διάστημα είναι στραμμένο σε θέματα που αφορούν την καριέρα, το μέλλον, τις προοπτικές που έχεις και την κοινωνική καταξίωση που έχεις βάλει στόχο να πετύχεις. Ζητήματα που αφορούν το γάμο, ή τους μεγάλους στόχους που έχεις για τη ζωή και το μέλλον είναι και αυτά τώρα στο «καζάνι» των εξελίξεων! Με την Πανσέληνο στην Παρθένο εντείνεται το στρες στην καθημερινότητά σου, το πρόγραμμά σου είναι αρκετά φορτωμένο, οι ανησυχίες σου πολλές και τα μπερδέματα ουκ ολίγα. Το αποτέλεσμα; Αποσυντονίζεσαι, κουράζεσαι, νιώθεις ότι δεν υπάρχει χρόνος για σένα, ενώ χαρακτηριστική είναι αυτό το διάστημα και η σωματική αδυναμία η οποία και προκύπτει λόγω της «υπερφόρτωσης» δραστηριοτήτων και υποχρεώσεων που έχεις. Εσύ αυτό το διάστημα καλείσαι να χαλαρώσεις, να φροντίσεις περισσότερο το σώμα, την διατροφή, να προφυλάξεις τον εαυτό σου από ιώσεις ή κακουχίες που προκύπτουν λόγω του έντονου άγχους. Τα επαγγελματικά βήματα που θα κάνεις, θα είναι σημαντικά, αρκεί εσύ ο ίδιος να μπορείς να διαχειριστείς σωστά και με οργάνωση τα δεδομένα γύρω σου!

Ταύρος

Είσαι  ένα από τα ζώδια που θα δεις  θετικές εξελίξεις με την Πανσέληνο του Μαρτίου. Έρωτας, Τέχνη, Δημιουργικότητα, Παιδιά, Τεκνοποίηση, Μεγάλα Δημιουργικά σχέδια έρχονται τώρα για να εντείνουν τις συγκινήσεις και τις απολαύσεις.  Ιδιαίτερα αν είσαι Ταύρος  του  2ο και 3ο δεκαήμερου  του ζωδίου σου, μπορείς  να αναμένεις  θετικές εξελίξεις που θα εκπληρώσουν σχέδια και προσδοκίες σου.  Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο σου, ανήμερα της Πανσελήνου σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό, δεν λείπει λοιπόν και η αιφνίδια αλλαγή επιθυμιών, και γιατί όχι ένας κεραυνοβόλος έρωτας μπορεί ξαφνικά να μπει στη ζωή σου  ιδιαιτέρα αν ανήκεις  στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου.  Αξιοποίησε  αυτό το φεγγάρι για να κυνηγήσεις  περισσότερο τις προσωπικές σο7υ  επιθυμίες, για να κάνεις  μία αλλαγή στην εμφάνισή σου, για να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις  αλλά και γιατί όχι … να ασχοληθείς με κάτι καλλιτεχνικό.

Δίδυμοι

Μέρες συναισθηματικής σύγχυσης, αστάθειας, αβεβαιότητας αλλά και μπερδέματος διανύεις αγαπητέ μου Δίδυμε, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο τέλος του 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου. Η Πανσέληνος Μαρτίου, έρχεται για να σου δώσει το μήνυμα ότι πολλά από αυτά που μπορεί να πιστεύεις ότι είναι σταθερά, είναι μεταβαλλόμενα, σημαντικό είναι λοιπόν αυτό το διάστημα, να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου για να αποφύγεις τα λάθη, που εντέλει μπορεί να έχουν δυσάρεστα επακόλουθα τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στα επαγγελματικά και οικονομικά σου! Σημαντικό είναι να διατηρήσεις τώρα την αντικειμενικότητα σου, να μην παρασυρθείς από τα συναισθήματά σου σε κινήσεις που αργότερα θα μετανιώσεις. Ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, αλλά και τα επαγγελματικά, γίνονται τώρα οι πηγές μπλοκαρίσματος, διλήμματος αλλά και έντασης.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου σε κάνει αρκετά εύθικτο στον τρόπο έκφρασης και επικοινωνίας σου φίλε μου Καρκίνε.  Το μυαλό είναι μπερδεμένο, τα σενάρια που κάνεις είναι πολλά, οι πληροφορίες που έρχονται στα αυτιά σου είναι συγκεχυμένες και  μέσα στην προσπάθειά σου να πεις αυτά που θες ή και να κάνεις το σωστό, είναι πολύ πιθανό να μπερδέψεις τις καταστάσεις ακόμα περισσότερο. Προσπάθησε αυτό το διάστημα να αποφύγεις σημαντικές υπογραφές, συμφωνίες, μην δώσεις τον λόγο σου (δύσκολα θα μπορείς να τον τηρήσεις), ενώ καλό είναι να δείξεις περισσότερο προσοχή στις μετακινήσεις και στο όχημά σου! Κάποιες ειδήσεις που λαμβάνεις σου προκαλούν ένταση, ενώ καλό είναι να βάλεις νερό στο κρασί σου αποφεύγοντας καβγάδες με οικεία πρόσωπα ή περισσότερο με αδέρφια. Αξιοποίησε αυτό το φεγγάρι καταγράφοντας τις δημιουργικές σου ιδέες και ακούγοντας την εσωτερική σου φωνή που σου δίνει σημαντικά μηνύματα.

Λέων

Το ολόγιομο φεγγάρι του Μαρτίου εντείνει τις ανασφάλειές σου, τόσο τις συναισθηματικές όσο και τις οικονομικές. Το διάστημα αυτό σκέφτεσαι έντονα τι είναι αυτό που σου ανήκει, τι είναι δικό σου και μέσα στο μέτρημα που κάνεις, νιώθεις ότι οι σταθερές πηγές σου είναι λίγες (ή λιγοστεύουν)! Δείξε προσοχή στις οικονομικές σου δοσοληψίες, στις αγορές σου, προφύλαξε τα προσωπικά σου αντικείμενα γιατί κάτι μπορεί να χάσεις ή κάτι μπορεί να σου κλέψουν.  Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για σημαντικές επενδύσεις, ή για μεγάλα βήματα που έχουν σημαντική αξία. Στον συναισθηματικό τομέα, νιώθεις ακάλυπτος  αυτή την περίοδο και τα βήματα αποκατάστασης που γίνονται δεν επαρκούν για να νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά!Αξιοποίησε αυτό το φεγγάρι για να μπορέσεις να έχεις μία πολύ καλή δημιουργική πορεία στα επαγγελματικά σου!

Παρθένος

Η Πανσέληνος του μήνα γίνετε στο ζώδιο σου, έτσι δικαίως μπορούμε να πούμε ότι είσαι από τους πρωταγωνιστές των ημερών.  Οι υποθέσεις που θα σας απασχολήσουν αυτό το διάστημα αφορούν κατά κύριο λόγο τον τομέα των σχέσεών σας. Εκεί, καλείστε να κάνετε ώριμες επιλογές , αποφεύγοντας τις εξιδανικεύσεις, τις ωραιοποιήσεις και τις πλάνες που αποτελούν αυτό το διάστημα μία μεγάλη «παγίδα» ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο τέλος του 2ου με αρχές 3ου δεκαημέρου. Μπορώ να δω «καθαρά» τους ανθρώπους που έχω απέναντι μου ή μήπως τους δίνω το πράσινο φως για να με χειρίζονται ακριβώς όπως θέλουν; Κάποιες καταστάσεις θα είναι θολές με αυτό το φεγγάρι και είναι πολύ πιθανό να νιώσεις μοναξιά, απομόνωση ή να διαψευστούν  κάποιες προσδοκίες σας …. Αξιοποίησε  αυτό το φεγγάρι για δημιουργική ή καλλιτεχνική έκφραση, απόφυγε αυτό το διάστημα τις σημαντικές αποφάσεις  ή και τα συμπεράσματα για την πορεία σχέσεων.

Ζυγός

Είναι γεγονός ότι έχεις  κουραστεί πολύ από τα προβλήματα που βιώνεις  το τελευταίο διάστημα και έχεις  την ανάγκη για λίγο να κλειστείτε στο καβούκι σου, να αφουγκραστείς περισσότερο τις σκέψεις, τα συναισθήματά σου…Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου, σας σε  νιώθετε ότι τα ψυχικά σου αποθέματα έχουν στερέψει. Ασυνείδητες σκέψεις και φόβοι βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια και καλείσαι να προβείς στην διαχείρισή τους. Επιπλέον, μπορεί να χρειαστεί αυτό το διάστημα να κάνεις κάποιες θυσίες, προκειμένου να σταθείς και να βοηθήσεις έναν δικό σου άνθρωπο! Δείξε προσοχή στα σκάνδαλα, τις εξαπατήσεις και στις συγχύσεις στα επαγγελματικά, το τοπίο εκεί δεν είναι πολύ καθαρό! Αξιοποίησε αυτό το φεγγάρι, με το να έρθεις σε επαφή περισσότερο με τον εσωτερικές σου σκέψεις, ακολουθώντας συνάμα και το ένστικτό σου!

Σκορπιός

Η Πανσέληνος του μήνα, είναι θετική για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ Σκορπιέ, αφού είναι φανερό ότι φουντώνει τώρα τις επιθυμίες, τις προσδοκίες και τα σχέδιά που κάνεις, για ζητήματα που αφορούν τον έρωτα, τα παιδιά, τα δημιουργικά σου σχέδια. Μπορεί να νιώσεις ωστόσο απογοητευμένος από συγχύσεις ή και παρεξηγήσεις που θα γίνουν τώρα με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο. Δεν παύει ωστόσο αυτό το διάστημα να είσαι σε εγρήγορση, να απολαμβάνεις στιγμές, να υπάρχουν εκπλήξεις που φέρνουν έναν αέρα αλλαγής στις σχέσεις σου, ενώ ένα μεγάλο δημιουργικό σχέδιο ή μία βαθύτερη επιθυμία φτάνει στο στάδιο της εκπλήρωσης.

Τοξότης

Μία Πανσέληνος με παγίδες, συγχύσεις και προβληματισμούς έρχεται για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Τοξότη. Η επιρροή της είναι αισθητή στον τομέα της καριέρας σου, εκεί διακρίνονται αυτές τις μέρες τα προβλήματα, οι συγχύσεις και οι εντάσεις, όπου καλείσαι να τα διαχειριστείς κάνοντας τις εν λόγω θυσίες. Σχέδια ή και ελπίδες μπορεί να μπλοκαριστούν , ενώ μπορεί αυτό το διάστημα να νιώσεις ότι δεν τηρούνται όλα όσα είχες συμφωνήσει, ή όλα όσα σου είχαν τάξει, το γεγονός αυτό θα σε φέρει σε ένα προσωρινό αδιέξοδο. Προφύλαξε αυτό το διάστημα το όνομά σου ή γενικότερα το κοινωνικό σου προφίλ, γιατί μπορεί να βγουν στην επιφάνεια πληροφορίες που θα βλάψουν την εικόνα σου! Δείξε προσοχή στις κινήσεις και στις επιλογές σου και θυμήσου ότι δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις ή και ρίσκα!

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται σε ένα φιλικό για σένα ζώδιο, στην Παρθένο, δεν παύει ωστόσο να υπάρχει πολυαστρία στο ζώδιο σου που εντείνει αυτό το διάστημα τις δοκιμασίες, φέρνοντας στην επιφάνεια σημαντικές εξελίξεις… Το φεγγάρι αυτό, έρχεται για να σε κάνει να αλλάξει θεωρία, ή αλλιώς φιλοσοφία των καταστάσεων γύρω σου! Κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις δεν θα λείψουν και θα είναι και η βασική αιτία για να νιώσεις βάρος, απογοήτευση, σύγχυση… Σημαντικό ωστόσο αυτή την περίοδο είναι να μην πιστεύεις όσα ακούς και να φιλτράρεις πολύ καλά τις πληροφορίες που δέχεσαι. Ζητήματα εκπαιδευτικά ή νομικά αργούν να εξελιχθούν. Αναβολή σε κάποιο ταξίδι είναι μέσα στο πρόγραμμα. Αξιοποίησε αυτό το φεγγάρι λοιπόν για να φιλοσοφήσεις περισσότερο τη ζωή, για να ανοίξεις το πνεύμα σου, για να ασχοληθείς με μία νέα δραστηριότητα.

Υδροχόος

Φόβοι, Ανασφάλειες, Ανησυχίες, Ζήλειες, Πάθη, Λάθη … και ρευστότητα …. Ακριβώς αυτή είναι η τάση αυτού του Φεγγαριού για σένα φίλε μου Υδροχόε. Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα για την αρχή! Το βασικό πρόβλημα της περιόδου είναι τα οικονομικά σου και οι υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Υπάρχει καθυστέρηση , αναβολή, αργοπορία για να μπορέσεις να βάλεις σε μία σειρά όλα τα παραπάνω, ενώ τις ημέρες αυτές μπορεί άθελά σου να παρασυρθείς και σε άσκοπες κινήσεις που θα εντείνουν ακόμα περισσότερο την οικονομική ανασφάλεια.  Οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους φαίνεται ότι γίνονται τώρα η πηγή των δυσκολιών και των συγχύσεων.  Από την άλλη πλευρά, δεν μπορείς αυτό το διάστημα να δεις απόλυτα καθαρά κάποιες καταστάσεις, παρεξηγείς, παρεξηγείσαι, μπλέκεσαι σε λόγια που δεν βγάζουν νόημα κυριαρχεί γύρω σου μία επικοινωνιακή αταξία … Το γεγονός αυτό, εντείνει ακόμα περισσότερο το ψυχολογικό σου αδιέξοδο και σε κάνει να βρίσκεσαι ασυγκρότητος. Αξιοποίησε αυτό το φεγγάρι βρίσκοντας ανέξοδους τρόπους που θα σε βοηθήσουν να ενισχύσεις τα ψυχικά σου αποθέματα!

Ιχθύς

Η Πανσέληνος του μήνα σε αφορά άμεσα φίλε μου Ιχθύ πόσο μάλλον αν έχει γενέθλια, κοντά στις μέρες που πραγματοποιείται το φεγγάρι (7-11/3).  Τα θετικά νέα είναι ότι αυτές τις μέρες είσαι πάνω στο δικό σου ροζ συννεφάκι που όλα είναι όμορφα. Μπορείς να προχωρήσεις καλλιτεχνικές δραστηριότητες, να ενισχύσεις τα ταλέντα σου, να έχεις οξυμένη διαίσθηση και φαντασία να εκφράσεις την ρομαντική πλευρά σου… Η αρνητική πλευρά είναι ότι μπορείς πάρα πολύ εύκολα αυτό το διάστημα να εξαπατήσεις ή και να εξαπατηθείς … να παρασυρθείς δηλαδή από την πλάνη που φέρνει αυτό το φεγγάρι και να μπερδέψεις ποικιλοτρόπως τη ζωή σου! Το λάθος θα είναι σε εσένα, θα είναι επιλογή σου να κάνεις αυτό το διάστημα εσφαλμένες εκτιμήσεις… Οι σχέσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου , σε απασχολούν άμεσα και ίσως αυτό το διάστημα καλείσαι να σκεφτείς ποιος είναι το θύμα, ποιος ο θύτης και να απέχεις από τέτοιους ρόλους που εντέει οδηγούν μόνο σε αδιέξοδα.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤο Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας 9-15 Μαρτίου 2020
Επόμενο άρθροΖώδια Σήμερα Τρίτη 10/3: Βήματα Ανασυγκρότησης
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here