Widgets Magazine

Ανικανοποίητες επιθυμίες, επαναπροσδιορισμοί, αναθεωρήσεις σε αξίες, δοκιμασίες σε σχέσεις και σε συνεργασίες, ίντριγκες, κουτσομπολιά και παρασκήνια ήταν τα βασικά χαρακτηριστικά της περιόδου που διανύουμε,  το Σαββατοκύριακο 14-15 Οκτωβρίου που διανύουμε όμως προσφέρει και την ευκαιρία για κίνηση, δράση, περιπέτεια,  κυριαρχεί ο αυθορμητισμός αλλά υπάρχει και η αισιοδοξία που  δεν μας επιτρέπει να το βάζουμε κάτω.

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη ως το βραδάκι της Κυριακής, έτσι λοιπόν τα παραπάνω χαρακτηριστικά είναι αρκετά έκδηλα το διήμερο που ακολουθεί, ιδιαίτερα για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) αλλά και για τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους).

Ας δούμε όμως τα σημαντικά σημεία του διημέρου:

Οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου: Διανύετε μία πιεστική περίοδο, ιδιαίτερα για τον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Είσαστε οι «βασικοί αποδέκτες» της Νέας Σελήνης που προηγήθηκε το ζώδιο του Ζυγού και βρίσκεστε σε ένα στάδιο σημαντικών εξελίξεων αλλά και ενάρξεων που θα κορυφωθούν ως τις 24/10. Δείτε περισσότερα στην αντίστοιχη εκπομπή που πραγματοποίησα <<

Οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου:  Το διήμερο που ακολουθεί είστε αρκετά πιο αισιόδοξοι, δημιουργικοί, με ανανεωμένη  διάθεση, Συνάμα και όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 20-21 μοίρα των παραπάνω ζωδίων, σας δίνεται η δυνατότητα αυτό το διήμερο για να ανανεώσετε ένα τομέα της ζωής σας, εξαρτάται πάντα από τον αστρολογικό χάρτη σας.

Οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι Σκορπιοί, Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου:  Είστε αρκετά επικοινωνιακοί, δεν λείπουν αυτό το διήμερο οι ειδήσεις, οι συναντήσεις, τα μηνύματα  και η εκφραστικότητα από την πλευρά σας.  Δεν λείπουν ωστόσο και οι επαναπροσδιορισμοί για καταστάσεις οικονομικές και αισθηματικές του παρελθόντος. Οι Ταύροι του 1ου δεκαημέρου θα έχετε συζητήσεις με τον σύντροφό σας (ή με άτομο που είχατε σχέση στο παρελθόν),  να θυμάστε όμως ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για τελικές αποφάσεις, γιατί λίγο αργότερα μπορεί να αναθεωρήσετε.  Οι Σκορπιοί του 1ου δεκαημέρου,  θα είστε πιο επίμονοι αυτό το διήμερο για να περάσει το δικό σας, ενώ διαπιστώνεται ότι κάποιες καταστάσεις στην προσωπική σας ζωή επαναλαμβάνονται και το γεγονός αυτό σας κάνει να νιώθετε ανικανοποίητοι.  Οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου, επαναπροσδιορίζετε τα «θέλω» σας, δεν λείπουν όμως και θετικές επαφές που σας δίνουν ικανοποίηση με άτομα του παρελθόντος σας.  Οι Παρθένοι και οι Ιχθύες,  κουβεντιάζετε ξανά και ξανά, για υποθέσεις που μεσολάβησαν στο παρελθόν,  είστε σε πνευματική εγρήγορση, δεν λείπουν οι ευκαιρίες μετακινήσεων και επαφών … ΑΛΛΑ … προσπαθήστε στις αισθηματικές σας υποθέσεις να αποφύγετε την «γκρίνια»!

Οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι Ζυγοί Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου:  Διανύετε ένα διήμερο που είστε σε «εγρήγορση» μπορείτε να ξεκινήσετε μία νέα δραστηριότητα,  να ζήσετε μία νέα εμπειρία, να πάρετε πρωτοβουλίες για τη ζωή σας…  Οι Κριοί θα έχετε πιο έντονη κοινωνική δράση και προσκλήσεις / προτάσεις από φίλους, οι Λέοντες έχετε την ευκαιρία για μία νέα ερωτική γνωριμία ή για να γίνεται και λίγο πιο τολμηροί στα αισθηματικά σας, οι Τοξότες θα κάνετε μία μετακίνηση ή θα έχετε ευκαιρίες ευχάριστων συναντήσεων / γνωριμιών (προσοχή μόνο στις συγχύσεις και στα μπερδέματα το μεσημέρι του Σαββάτου). Οι Ζυγοί, περνάτε ευχάριστο χρόνο κάνοντας νέα πράγματα / νέες δραστηριότητες με τον σύντροφο ή τα παιδιά σας. Οι Υδροχόοι, διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο ενώ είστε ιδιαίτερα μαχητικοί για να κατακτήσετε τους στόχους σας.

Οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου: Μπορείτε να αναμένετε ένα πιο όμορφο βράδυ Κυριακής,  στο οποίο δεν θα λείψουν και ευχάριστες εκπλήξεις!

Οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου: Διανύετε περίοδο εύνοιας, αξιοποιήστε λοιπόν αυτό το διήμερο, βάζοντας μπροστά νέα σχέδια , στα οποία θα έχετε και σύμμαχό σας την «τύχη»!

Σύντρομα Astro Tips Σαββατοκύριακου για κάθε ζώδιο

Κριός

(+) Το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για να δραπετεύσεις από την ρουτίνα, να δεις τις καταστάσεις γύρω σου πιο αισιόδοξα και  να πεις «ναι» σε νέες γνωριμίες  αλλά και σε επικοινωνίες που θα σου δώσουν χαρά!

(-) Μην αναμοχλεύεις παρελθοντικές καταστάσεις αναζητώντας να πάρεις το «αίμα» σου πίσω… Άφησε τα πείσματα στην άκρη και αφοσιώσου σε ένα νέο ξεκίνημα.

Ταύρος

(+) Επαναπροσδιορίζεις τα «θέλω» σου,  κατανοώντας τι έφταιξε, τι δεν πήγε σωστά, τι είναι σημαντικό και έχει αξία για σένα …  Το διήμερο που ακολουθεί κάνεις τον συναισθηματικό απολογισμό σου, ενώ   αιφνιδιάζεσαι από επαφές με άτομο του ερωτικού  σου παρελθόντος…

(-) Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις για την πορεία μίας σχέσης ή μίας συνεργασίας.

Δίδυμος

(+) Αυτό το διήμερο είσαι σε εγρήγορση … Έντονη κινητοποίηση, νέες γνωριμίες, σχέσεις, επαφές και επικοινωνίες είναι μέσα στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.  Διασκέδασέ το και πες ναι σε νέα σχέδια που γίνονται τώρα.

(-) Ο αισθηματικός τομέας για την ώρα δεν είναι  ακόμα στα «φόρτε» του, δεν λείπει και το άγχος ή και η κούραση για ζητήματα εργασιακά.

Καρκίνος

(+) Το Σάββατο είσαι περισσότερο επικεντρωμένος σε υποθέσεις ρουτίνας (νοικοκυριό, υποχρεώσεις), ενώ την Κυριακή το βράδυ δεν λείπουν οι ευχάριστες, ζεστές στιγμές και στον τομέα των αισθηματικών σου.  Οι ερωτικοί αιφνιδιασμοί του παρελθόντος δεν λείπουν ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί κοντά στις 29 Ιουνίου …

(-) Τα οικονομικά είναι μία «ζόρικη υπόθεση» ακόμα .. Ανησυχίες, φόβοι και ανασφάλειες  εξαιτίας ανοιχτών υποθέσεων (πρακτικών και οικονομικών) είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Λέων

(+) Ετοιμάσου για ένα διασκεδαστικό αλλά και … ερωτικό διήμερο, όπου μπορείς να έρθεις πιο κοντά σε αυτό που πραγματικά σε κάνει να νιώθεις και πιο όμορφα. Ευχάριστες δραστηριότητες, χαρούμενες στιγμές με τον  σύντροφο, τα παιδιά, ή με  ένα νέο φλερτ είναι μέσα στο πρόγραμμα…

(-) Μην αφήνεις τις συναισθηματικές ανασφάλειες που οφείλονται σε παρελθοντικά γεγονότα, να σε κρατούν πίσω!

Παρθένος

(+) Αυτό το διημέρου χουχουλιάζεις λίγο παραπάνω στο σπίτι,  κουβεντιάζεις με τα δικά σου πρόσωπα,  αναζητάς λύσεις για θέματα οικονομικά και αισθηματικά  δεν παύει όμως η ζεστασιά της συντροφικότητας να σε βοηθά να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία…

(-) Μην αρχίζεις την μουρμούρα καθώς αντιλαμβάνεσαι πως καθυστερούν  αυτά που εσύ σκέφτεσαι, θέλεις και πιστεύεις ότι είναι σωστά!

Ζυγός

(+) Με την Σελήνη από τον Τοξότη το διήμερο που ακολουθεί  είσαι όλο επικοινωνίες, προτάσεις, εξόδους ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις και κάποια μετακίνηση! Ευνοείσαι για μία νέα γνωριμία , αλλά και για να μπορέσεις σταδιακά να αφήσεις πίσω σου την πικρή γεύση που σου άφησε μία παρελθοντική σχέση.

(-) Οι ανασφάλειες για τα αισθηματικά και τα οικονομικά δεν λείπουν!

Σκορπιός

(+) Από εκφαστικότητα καλά το πας, από ειδήσεις / νέα / συναντήσεις το Σαββατοκύριακο έχει για σένα «ζουμί» όσο για τα αισθηματικά; Τη μία λες βαρύγδουπες δηλώσεις του στυλ : «Εγώ ποτέ δεν θα την πατήσω να ερωτευτεί ξανά» την άλλη σε τρώει το χεράκι να απαντήσεις σε μήνυμα ατόμου από το παρελθόν σου!

(-) Πες όχι στην νευρικότητα που μπορεί να προκαλέσει καβγάδες με τα δικά σου πρόσωπα!

Τοξότης

(+) Ώρα για δράση, αυθορμητισμό και διασκέδαση ….. Η Αλήθεια είναι ότι αυτό το διάστημα δεν είναι και το άκρως πιο ευνοϊκό για σένα, τουλάχιστον όμως το διήμερο που ακολουθεί, σε βοηθά να αναζητήσεις και να βρεις την αλήθεια που κρύβεται μέσα σου, ενώ σταδιακά βρίσκεις ξανά  και την σπιρτάδα  της αισιοδοξίας.

(-) Μην επιμένεις στις αδιέξοδες / παρασκηνιακές ερωτικές καταστάσεις.

Αιγόκερως

(+) Μπορείς να δεις φίλους που είχες καιρό να συναντήσεις,  έχεις την ευκαιρία να ανασυγκροτήσεις τις επιθυμίες σου διαπιστώνοντας ότι τα ζητούμενα του χτες διαφέρουν κατά πολύ από τα ζητούμενα του τώρα!

(-)  Δείξε προσοχή στην οικονομική διαχείριση.  Μην αφήνεις τα απωθημένα του παρελθόντος να σε παρασύρουν σε συμπεριφορές που θα μετανιώσεις.

Υδροχόος

(+)  Πες «ναι» σε φιλικές προτάσεις που θα δεχθείς και αξιοποίησε τις ευκαιρίες που σου δίνονται αυτό το διήμερο για κοινωνική δικτύωση!

(-)  Υπάρχουν καθυστερήσεις και εμπόδια στην υλοποίηση κάποιων στόχων σου, το γεγονός αυτό σου προκαλεί νευρικότητα… Συγκρότησε καλύτερα τα αμέσως επόμενα βήματά σου!

Ιχθύς

(+)  Το διήμερο που ακολουθεί σε βάζει σε σκέψεις και αναθεωρήσεις για ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις σου (ερωτικές ή φιλικές), ή και τα αμέσως επόμενα σχέδιά σου! Επικεντρώσου περισσότερο στο στόχο σου! Η Κυριακή κρίνεται πιο ευνοϊκή …

(-)  Μην παρασύρεσαι σε λόγια που μπορεί να προκαλέσουν μπερδέματα / παρεξηγήσεις. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο για ξεκούραση.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθρο5 Συμβουλές που θα σου έδινε κάθε ζώδιο!
Επόμενο άρθρο5 Κλειδιά για να κατακτήσεις την καρδιά κάθε ζωδίου
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here