Widgets Magazine

Διανύουμε ένα “διαφορετικό” καλοκαίρι, ένα καλοκαίρι που δεν μας έχει αφήσει πολλά περιθώρια ανεμελιάς, ξεγνοιασιάς ή και ανάλαφρης διάθεσης. Η εκρηκτικότητα, ο φόβος, ο πανικός, η ανησυχία και οι προκλήσεις αυτού του καλοκαιριού, έχουν φορτωθεί για τα καλά στις πλάτες μας με αποτέλεσμα να μην μπορούμε με άνεση σε αυτή την θερινή περίοδο να χαλαρώσουμε και να αφεθούμε στις ομορφιές αυτής της εποχής….

Καθώς οδεύουμε στην καρδιά του Αυγούστου και στην πιο γιορτινή εβδομάδα του έτους (την εβδομάδα του 15 Αύγουστου), εξακολουθούμε να παρατηρούμε το κλίμα γύρω μας “τεταμένο”! Αρκετές αλλαγές σχεδίων προκαλούν αιφνιδιασμό, ένταση, διεγείρουν τις επαναστατικές και αντιδραστικές διαθέσεις, εντείνουν το στρες και προκαλούν ανατροπές στην καθημερινότητά μας ιδιαίτερα στο ξεκίνημα της εβδομάδας όπου κορυφώνεται το τετράγωνο του Ερμή από το Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (στην 10η μοίρα). Οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι που γεννήθηκαν στο τέλος του 1ου και αρχές 2ου δεκαημέρου, στην έναρξη της εβδομάδας είναι σημαντικό να είναι πιο υποψιασμένοι, ότι κάποιες ειδήσεις , κάποιες επαφές, κάποια νέα που θα λάβουν είναι πολύ πιθανό να εντείνουν την ένταση και να τους αλλάξουν κάποια από τα σχέδια που έκαναν για αυτή την εβδομάδα. Δείξτε προσοχή στα προγράμματά σας, στις μετακινήσεις σας, στο μεταφορικό σας μέσο, αλλά σε ένα ευρύτερο πλαίσιο στον τρόπο έκφρασης και επικοινωνίας με το περιβάλλον σας. Ωστόσο, το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού, κάνει την σκέψη ιδιαίτερα ευρηματική, πρωτοπόρα, καλό είναι να αξιοποιήσετε τις ιδέες σας. Μία ακόμα θετική έκβαση αυτής της όψης είναι ότι πολλοί από τους παραπάνω εκπροσώπους του ζωδιακού, έρχεστε αυτές τις μέρες αντιμέτωποι με μία αλήθεια που αποκαλύπτεται, που ενώ μπορεί να σοκάρει, στην ουσία σας ωθεί να υιοθετήσετε έναν νέο τρόπο σκέψης και να ακολουθήσετε τον δρόμο της αλλαγής. Η “αλήθεια” με όποιο τρόπο και αν φανερώνεται, είναι πάντα πολύτιμη!

Ένα ακόμα σημαντικό νέο της εβδομάδας, είναι ότι ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου, επιστρέφει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία. Το διάστημα από τις 10 Ιανουαρίου έως τις 15 Αυγούστου 2020, ο Ουρανός σε ορθή φορά, έφερε σημαντικές αλλαγές στη ζωή μας, μα πολύ περισσότερο στη ζωή των ζωδίων του σταθερού σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου αλλά και αρχές 2ου δεκαημέρου. Η ανάδρομη του Ουρανού συμβαίνει κάθε χρόνο και έχει διάρκεια περίπου 155 ημέρες. Τι όμως μπορεί να σημαίνει;;; Ο Ουρανός ανάδρομος, λειτουργεί πλέον εσωτερικά, επιζητώντας την κατανόηση, την αποσαφήνιση ή και την κατανόηση των εξωτερικών αλλαγών που βιώσαμε μέχρι σήμερα. Έτσι λοιπόν το επόμενο διάστημα διαμορφώνεται η στάση και η συμπεριφορά μας, στις εξωτερικές αλλαγές που είχαν προηγηθεί από το ξεκίνημα του έτους.

Μία ακόμα σημαντική αστρολογική όψη που κορυφώνεται αυτή την εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα στις 13 Αυγούστου, είναι το τετράγωνο του Άρη από το ζώδιο του Κριού, με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (στην 23η μοίρα). Μία βίαιη και άκρως επιθετική όψη έρχεται για να δοκιμάσει τις αντοχές μας στην καρδιά του Αυγούστου! Με το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα από τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού, εκδηλώνονται άμεσα, γρήγορα και επιθετικά οι εκρηκτικές, επιθετικές διαθέσεις δεν παύει όμως να αναβλύζουν και τα αρνητικά ένστικτα, τα οποία και θα είναι έκδηλα σε κάθε μορφή δράσης…. Οι χειριστικές, απόλυτες, ανταγωνιστικές ή και εκδικητικές τάσεις οδηγούν την ανθρώπινη συμπεριφορά στα άκρα αυτή την ημέρα, ενώ η επιθυμία για την κατάκτηση στόχων, γίνεται μία εμμονή η οποία και οδηγεί σε κινήσεις πάνω στις οποίες δεν υπολογίζεται το κόστος! Οι παρασκηνιακές δράσεις, τα πισώπλατα χτυπήματα, οι απειλές, η βία, οι αυτοκαταστροφικές αντιδράσεις ζήλειας / θυμού, διεγείρουν ακόμα περισσότερο τις αρνητικές τάσεις της περιόδου! Η ερωτική λίμπιντο είναι εξαιρετικά τονισμένη. Τα ζώδια που επηρεάζονται από αυτή την όψη είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι που γεννήθηκαν στο 3ο δεκαήμερο αλλά και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 23η μοίρα των παραπάνω ζωδίων!

Καθώς οδεύουμε στο τέλος της εβδομάδας, το τρίγωνο του Ήλιου από το ζώδιο του Λέοντα με τον Άρη από το ζώδιο του Κριού, έρχεται για να εξομαλύνει το τεταμένο κλίμα της εβδομάδας μας. Επανέρχεται η αισιοδοξία, η αυτοπεποίθηση, η ανάγκη για δράση, περιπέτεια, για διασκέδαση, για μετακινήσεις αλλά και για πρωτοβουλίες που θα μας κάνουν να ξεφύγουμε από το δυσάρεστο κλίμα των ημερών. Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) αλλά και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 24η μοίρα των παραπάνω ζωδίων, μπορούν να αναμένουν το Σαββατοκύριακο του 15 Αυγούστου, στιγμές που θα τους γεμίσουν με ενθουσιασμό, χαρά, αισιοδοξία και που θα τους προτρέψουν να κινητοποιηθούν άμεσα προκειμένου να περάσουν καλά!

Μερικά ακόμα χρήσιμα στοιχεία για την εβδομάδα μας :

Γεμάτοι θετική ενέργεια, ζωτικότητα, αισιοδοξία και με ευκαιρίες ανανέωσης θα είναι αυτή την εβδομάδα οι Λέοντες – Τοξότες και οι Δίδυμοι – Υδροχόοι που γεννήθηκαν στο τέλος 2ου και 3ο δεκαήμερο. Σε αυτή την ομάδα θα μπορούσαμε να συμπεριλάβουμε υπό όρους αστρολογικού χάρτη και τους Κριούς – Ζυγούς που έχουν γεννηθεί σε αυτά τα δεκαήμερα!

Παρόλα τα επικοινωνιακά ευτράπελα που προκύπτουν στον ξεκίνημα της εβδομάδας, στην πορεία των ημερών που ακολουθούν και πολύ περισσότερο από την τετάρτη, οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου είναι πιο ανοιχτοί σε επικοινωνίες, μετακίνησεις, γνωριμίες, επαφές…

Πιο ευνοημένοι στα αισθηματικά τους αυτή την εβδομάδα θα σταθούν οι Καρκίνοι – Αιγόκεροι- Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου. Ευκαιρίες αισθηματικής ή και κοινωνικής ανανέωσης / γνωριμιών και φλερτ δέχονται και οι Παρθένοι, Σκορπιοί, Ταύροι που ανήκουν σε αυτό το δεκαήμερο.

Μεγαλύτερη προσοχή στις ερωτικές τους σχέσεις αυτή την εβδομάδα πρέπει να δείξουν οι Κριοί – Ζυγοί, Καρκίνοι – Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου καθώς και οι Λέοντες – Υδροχόοι , Ταύροι Σκορπιοί τέλος 1ου και αρχές 2ου δεκαημέρου.

Στα οικονομικά πιο ικανοποιημένοι και κερδισμένοι είναι οι Δίδυμοι – Τοξότες του 1ου δεκαημέρου. Αρκετά πιο πιεσμένοι αυτό τον καιρό στα οικονομικά τους είναι οι Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθύες , Παρθένοι του 3ου δεκαημέρου!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑφροδίτη στον Καρκίνο ως 5 Σεπτεμβρίου: Ακολούθησε τον δρόμο της καρδιάς
Επόμενο άρθροΒρίσκομαι σε αποδιοργάνωση τι να κάνω;
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here