Widgets Magazine

Διανύουμε μία περίοδο, που σε ένα γενικότερο πλαίσιο κυριαρχεί η κατήφεια, η νοσταλγία στιγμών του παρελθόντος, το αίσθημα του ανικανοποίητου, αλλά και οι διαρκείς κρίσεις και κόντρες σε σχέσεις στενού τύπου (οικογενειακές, φιλικές, επαγγελματικές , ερωτικές). Μέσα σε ένα όχι και τόσο γενναιόδωρο κλίμα, όπου υπάρχουν αρκετά «αγκάθια» γύρω μας που δεν μας επιτρέπουν να απολαύσουμε και να χαρούμε τις στιγμές όπως θα θέλαμε, είναι σπουδαίο να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε τις ισορροπίες και να σκεφτούμε ότι στη ζωή δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο, αλλά υπάρχει και το «γκρί»

Το Σαββατοκύριακο 19 – 20 Οκτωβρίου, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου, και έχουμε περισσότερο την ανάγκη να αφοσιωθούμε σε ότι αισθανόμαστε οικείο, να περάσουμε χρόνο στο σπίτι, με την οικογένεια ή και με τους δικούς μας ανθρώπους, εκφράσουμε τα συναισθήματά μας, να προσφέρουμε φροντίδα, αγάπη, ζεστασιά.  Ωστόσο οι μέρες που ακολουθούν μας δίνουν και την   ευκαιρία να επιβληθούμε των καταστάσεων, να επικεντρωθούμε με επιμονή (ίσως και πείσμα) σε στόχους αλλά και σε λύσεις που θα μας βοηθήσουν να διαχειριστούμε τις προκλήσεις της εποχής.  Συνάμα όμως παρατηρούμε και σχετική βελτίωση στις ανθρώπινες σχέσεις. Γίνονται βήματα αποκατάστασης ή και σταθεροποίησης σχέσεων προσφέροντας νέα όνειρα, νέα σχέδια, αλλά και ανακούφιση από τα δεινά  και τις ταλαιπωρίες που έχουν προκύψει ως τώρα. Προς την Κυριακή  το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα (που κορυφώνεται την Δευτέρα) χαρίζει στην ημέρα μας ρομαντισμό, τρυφερότητα, ζεστασιά, έκφραση, διάθεση για ονειροπόληση, καλλιτεχνική έκφραση ή ανάγκη για ενασχόληση με την τέχνη.  Ας δούμε όμως πιο συγκεκριμένα τις τάσεις του διημέρου και τους ευνοημένους:

  • Πιο αναζωογονημένοι, με ζωτικότητα, ενέργεια, αισιοδοξία και θετική διάθεση θα είναι οι Δίδυμοι,Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του γ΄δεκαημέρου, ιδιαίτερα όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 25-27η μοίρα.
  • Οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου μπορούν να αναμένουν ότι θα έχουν ένα πιο όμορφο, απολαυστικό ή και με εκπλήξεις Σάββατο, που θα τους βγάλει από την ρουτίνα τους.
  • Πιο επικοινωνιακοί, εξωστρεφείς, με σημαντικές συναντήσεις αλλά και με συζητήσεις που θα έχουν βάθος, νόημα, ουσία θα είναι αυτό το διήμερο οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 19-21 μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Επικεντρώνοντας το νου σε όλα αυτά που θέλετε να κατακτήσετε, μπορείτε μέσω της αξιοποίησης των εκφραστικών μέσων και των ιδεών σας να έχετε καλά αποτελέσματα…
  • Πάμε να μιλήσουμε για έρωτα και να δούμε ποιοι θα είστε οι τυχεροί αυτό το διήμερο στα ερωτικά σας :  Οι Καρκίνοι – Αιγόκεροι, Ταύροι – Σκορπιοί και Παρθένοι – Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου.  Το Σάββατο όμως θα έχετε τις ευχάριστες διεξόδους ή και την ανανέωσή σας και οι Καρκίνοι – Αιγόκεροι – Ιχθύες – Παρθένοι  του 1ου δεκαημέρου. Όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες (ιδιαίτερα αφροδίτη ή άρη αφού μιλάμε για ερωτικά) κοντά στην 14η-16η μοίρα των παραπάνω ζωδίων μπορείτε να αναμένετε ένα ερωτικό Σαββατοκύριακο. Σαφώς στην λίστα των ευνοημένων στα ερωτικά τους αυτό το διάστημα είναι και οι Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμοι του 3ου δεκαημέρου καθώς όσοι έχετε ωροσκόπο οι προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 21η  μοίρα των παραπάνω ζωδίων.
  • Περισσότερη νευρικότητα, ένταση, γκρίνια, παράπονα και προβλήματα σε σχέσεις αυτό το διήμερο έχετε οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί Αιγόκεροι που έχετε γεννηθεί στο τέλος του 1ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 9-10 μοίρα.

Τα Tips του Σαββατοκύριακου

  • Δεν χρειάζεται να τα έχω όλα για να είμαι ευτυχισμένος-η , νιώθω ευγνωμοσύνη για όσα ήδη κατέχω …
  • Μπορεί να μην με αγαπάνε πολλοί, αλλά οι λίγοι που με αγαπούν, με αγαπούν πολύ (μία σκέψη που όλοι πρέπει να την κάνουμε αυτές τις μέρες).
  • Η σκέψη μπορεί να γίνει ο καλύτερός σου φίλος, αλλά και ο χειρότερος εχθρός σου, την επιλογή εσύ θα την κάνεις. Επικεντρώσου αυτό το διήμερο σε ότι πιο ουσιώδες, ακούγοντας το ένστικτό σου και αξιοποιώντας κατάλληλα τις πληροφορίες που σου δίνονται
  • Πάρα μολύβι και χαρτί και οργάνωσε τα επόμενά σου βήματα. Ο προγραμματισμός που θα κάνεις αυτό το διήμερο θα μπορεί να τηρηθεί … Αααα και μην ξεχνάς ότι ο Ερμής σε λίγο θα γυρίσει ανάδρομος (31/10) είναι καιρός λοιπόν να κλείσεις σιγά σιγά με εκκρεμότητες ή σημαντικά βήματα.
  • Η τέχνη αποτελεί πάντα το καλύτερο φάρμακο σε κάθε στεναχώρια και απογοήτευση … Αν δεν ανήκεις λοιπόν στην ομάδα των ζωδίων που θα ρομαντζάρουν αυτό το διήμερο, προτίμησε μία θεατρική παράσταση, μία μουσική βραδιά, μία καλή ταινία, ή ένα καλό βιβλίο …

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι εβδομαδιαίες αστρολογικές τάσεις για 14-20 Οκτωβρίου 2019
Επόμενο άρθροAstro Tips Δευτέρας 21/10: Κάνουμε όνειρα σαν αυτά που κάναμε παιδιά!
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here