Widgets Magazine

Βρισκόμαστε στην καρδιά του Οκτώβρη και το κλίμα γύρω μας είναι πολεμικό, τόσο σε συλλογικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Η εβδομάδα 14-20 Οκτωβρίου, ξεκινά με ισχυρό το αίσθημα της πικρίας, των απωθημένων και του ψυχολογικού αναβρασμού όπου προκύπτει λόγω της κρίσης που έχει προέλθει από την Πανσέληνο που κορυφώθηκε στο ζώδιο του Κριού. Σκληρά γεγονότα και εξελίξεις, δοκιμάζουν ισχυρά τα ψυχικά αποθέματα ιδιαίτερα για τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί στο τέλος του 2ου και αρχές του 3ου δεκαημέρου …

Τι θα γίνει όμως; Το κλίμα θα συνεχίσει να είναι τόσο βαρύ; Η εβδομάδα αναμένεται να συνεχίσει να μας πιέζει ασφυκτικά με σκληρές δοκιμασίες;

Σταδιακά οι συνθήκες βελτιώνονται και οι μέρες αποκτούν έναν πιο αποκαταστατικό ρυθμό. Ήδη από την Δευτέρα, το εξάγωνο του Ερμή από τον Σκορπιό, με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω (14η μοίρα), βοηθά στην εύρεση λύσεων ιδιαίτερα για ζητήματα πρακτικά. Η διεισδυτική σκέψη, η καλή οργάνωση και με την ουσιαστική επικοινωνία, θα υπάρξει η άνεση ή αλλιώς η ευελιξία να μπουν κάποια πράγματα σε σειρά. Οι Ταύροι, Παρθένοι Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου, μπορούν στον ξεκίνημα της εβδομάδας να έχουν επαφές, συζητήσεις, σκέψεις, ιδέες, επικοινωνίες που θα τους βοηθήσουν στην περεταίρω συγκρότηση των υποθέσεών τους. Εύνοια δέχεστε και όσοι έχετε ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και στις μοίρες που αναφέρονται παραπάνω.

Η Τετάρτη είναι μία από τις καλές ημέρες της εβδομάδας, ο Ερμής από το Σκορπιό σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (16η μοίρα), ενώ η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου σε αρμονικές όψεις με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα. Η έμπευση, η δημιουργικότητα, η φαντασία, η έκφραση, η ενσυναίσθηση θα προσφέρουν αυτή την ημέρα την ευκαιρία για ουσιαστική έκφραση. Σχέδια γίνονται πραγματικότητα, τρυφερές επικοινωνίες προσφέρουν ζεστασιά, ενώ η ρομαντική διάθεση χαρίζει το δικό της ξεχωριστό χρώμα ώστε να υπάρχουν οι ανάλογες ανθρώπινες επαφές που θα προσφέρουν ικανοποίηση. Θα υπάρξουν απαντήσεις, επαφές, συζητήσεις, που θα εκπληρώσουν ένα όνειρο, μία προσδοκία. Οι ευνοημένοι είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες, ωροσκόπο ή μεσουράνημα κοντά στις μοίρες των παραπάνω ζωδίων. Το επικοινωνιακό κλίμα συνεχίζει και την Πέμπτη με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο των Διδύμων. Οι βραδυνές ώρες της Πέμπτης, βρίσκουν πιο κοινωνικούς και με θετικές εξελίξεις μέσα από τις επαφές τους τους Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους και τους Κριούς, Λέοντες, Τοξότες του 1ου δεκαημέρου.

Το Σαββατοκύριακο έρχεται για να αποκαταστήσει κενά και για να δώσει στιγμές που θα μας βοηθήσουν να ηρεμήσουμε, να χαλαρώσουμε, να δώσουμε και να πάρουμε αγάπη, αλλά και να εμβαθύνουμε πιο ουσιαστικά στις σχέσεις μας και όχι μόνο. Ο Ερμής από το Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα (20η μοίρα) , έτσι λοιπόν στις επικοινωνίες του Σαββατοκύριακου δεν στεκόμαστε στην επιφάνεια, εμβαθύνουμε πιο ουσιαστικά στις πληροφορίες που μας δίνονται, είναι ενισχυμένη η ενσυναίσθηση, η διαίσθηση καθώς και η ικανότητα να ερευνήσουμε, να αναλύσουμε και να ανακαλύψουμε σημαντικά δεδομένα. Θα υπάρξουν εκ βαθέων συζητήσεις με θετικά αποτελέσματα. Μεγαλύτερη εύνοια στις επικοινωνιακές τους επαφές θα έχουν οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί , Ιχθύες που έχουν γενηθεί στο τέλος του 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

Επιπλέον το εξάγωνο της Αφροδίτης από το Σκορπιό με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω (14η μοίρα) βελτιώνει αισθητά το κλίμα στις σχέσεις των Ταύρων, Παρθένων, Αιγόκερων και Καρκίνων, Σκορπιών, Ιχθύων του 2ου δεκαημέρου. Στο τέλος της εβδομάδας λοιπόν μπορούν να γίνουν αποκαταστατικά βήματα που θα βοηθήσουν να ξεπεραστούν τα εμπόδια και οι προκλήσεις και να δημιουργηθούν πιο σταθερές βάσεις στα αισθήματα και στις επιθυμίες των παραπάνω ζωδίων. Εύνοια ωστόσο δέχονται και όσοι έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα και προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 14η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Καλή Εβδομάδα σε όλους! Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες αποκατάστασης και εποικοδομητικών επαφών επικοινωνιών που δίνονται από τα μέσα της εβδομάδας!

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here