Widgets Magazine

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ γεμάτο Τυχερές εξελίξεις! Για την προσωπική σου πρόβλεψη κάλεσε στο 14724 & θα έχεις +1 πρόβλεψη ΔΩΡΟ


Α Δεκαήμερο:  Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας ευκαιριών για το ζώδιο και το δεκαήμερό σας, όπου από το ξεκίνημά του κάνετε τις απαιτούμενες κινήσεις για να τονώσετε το εισόδημά σας, να ρυθμίσετε τα χρέη σας, ή για να βρεθείτε ωφελημένοι μέσα από επιδόματα, διακανονισμούς κλπ.  Στα προσωπικά σας, το πάθος είναι κυρίαρχο και σας παρασύρει να διεκδικήσετε και να κατακτήσετε αυτό που πραγματικά ποθείτε πολύ! Οι ελεύθεροι έχετε σπουδαίες ευκαιρίες για νέες γνωριμίες μέσα στο μήνα και η εξωστρέφειά σας, θα αποτελέσει τον άσσο στο μανίκι σας. Τα οικονομικά σας που τόσο πολύ σας έχουν προβληματίσει αναμένεται να έχουν άνοδο το διάστημα 5-13 Σεπτεμβρίου! Ο Ερμής ανάδρομος στο Ζυγό από τις 10/9 αναμένεται να προκαλέσει καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις και μπερδέματα στις επικοινωνίες σας, όμως θα καταφέρετε επιτυχώς να φιλοσοφήσετε εκ νέου κάποιες καταστάσεις που σας αφορούν άμεσα! Από τις 25 του μήνα, ανοίγεται ένας νέος κύκλος για εσάς που σας ευνοεί για την έναρξη σπουδών, για μετοίκηση εξωτερικό, για σύναψη σημαντικών συμφωνητικών αλλά και για κάθε κίνηση που θα αποτελέσει το λιθαράκι για ένα μεγάλο βήμα ζωής!

Β Δεκαήμερο : Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με ανησυχίες για τα οικονομικά σας ενώ καθώς οδεύουμε στις 10 του μήνα η πανσέληνος στους Ιχθείς προκαλεί συγχύσεις λόγω των εξόδων σας που τρέχουν ετούτη την περίοδο! Μπορεί τα οικονομικά να δημιουργούν αναστάτωση, όμως σας δίνονται και λύσεις αρκεί να εμπιστευτείτε τις ξαφνικές αναλαμπές σας και να δείξετε υπομονή γιατί το διάστημα 13-21 του μήνα αναμένεται επιβοηθητικό για το εισόδημά σας.  Σημαντικό νέο του μήνα είναι η επιστροφή του Κρόνου στο δεκαήμερο του ζωδίου σας στις 10 του μήνα. Τα μαθήματα ήδη σας έχουν δοθεί και ο Κρόνος επιστρέφει για να σας περάσει από ένα ακόμα «τεστ» … Οι πιέσεις και οι ευθύνες είναι έκδηλες, όμως δεν παύει να είστε πιο ώριμοι, κατασταλαγμένοι και να γνωρίζετε πλέον πώς πρέπει να διαχειριστείτε κάθε κατάσταση.  Αρκετοί από τους Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου αυτό το μήνα θα δείτε πιο σοβαρά το μέλλον και την προοπτική μίας ερωτικής ιστορίας.

Γ Δεκαήμερο: Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με την αφροδίτη από το Λέοντα να τονώνει τις σχέσεις σας οι οποίες είχαν πληγεί τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου. Ως τις 5 του μήνα λοιπόν μπορείτε να αναπληρώσετε το χαμένο έδαφος και να επαναφέρετε την συντροφικότητα στην ζωή σας.  Από τις 10 του μήνα, ο Κρόνος αποχωρεί από το δεκαήμερό σας για να επανέλθει στο τέλος της χρονιάς. Για την ώρα λοιπόν έχετε μία σύντομη ανακούφιση από τις πιέσεις και τους προβληματισμούς που βιώσατε από τον Μάρτιο και έπειτα και έχετε την ευκαιρία να αναλογιστείτε περισσότερο όλα όσα σας έμαθαν οι περασμένοι μήνες.  Η πορεία του μήνα αναμένετε να είναι ασταθής στα οικονομικά σας ιδιαίτερα κοντά στις 17 και στις 24 του μήνα.  Χρέη του παρελθόντος και υποχρεώσεις που είχαν μείνει στην μέση, αναμένεται να σας προβληματίσουν. Δείξτε μεγαλύτερη προσοχή στις επενδύσεις, αγορές και θυμηθείτε ότι  ο μήνας δεν σας ευνοεί για σημαντικά οικονομικά εγχειρήματα.

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑιγόκερως Σεπτέμβριος 2022
Επόμενο άρθροΙχθύς Σεπτέμβριος 2022
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ