Widgets Magazine

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ γεμάτο Τυχερές εξελίξεις! Για την προσωπική σου πρόβλεψη κάλεσε στο 14724 & θα έχεις +1 πρόβλεψη ΔΩΡΟ

Α Δεκαήμερο: Από το ξεκίνημα του Σεπτεμβρίου σας δίνεται η ευκαιρία να ανανεώσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, αρκετοί ωστόσο θα χρειαστεί να κάνετε και κάποια ξεκαθαρίσματα και να αποχαιρετίσετε από κοντά σας ανθρώπους με τους οποίους δεν μπορείτε να έχετε μία κοινή πορεία! Ως τις 10 του μήνα κλείστε οικονομικές εκκρεμότητες που αφορούν τις υποχρεώσεις σας προς τρίτους (έγγραφα, δάνεια, λογαριασμούς, γραφειοκρατικές κινήσεις) γιατί στην συνέχεια ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος και θα προκαλεί αναποδιές, καθυστερήσεις ή και μπερδέματα που θα σας πηγαίνουν πίσω! Τα αισθηματικά βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση αυτό το μήνα ιδιαίτερα την περίοδο 5-13 Σεπτεμβρίου όπου η Αφροδίτη από την Παρθένο ενισχύει την συντροφικότητα στην ζωή σας.   Από τις 25 του μήνα λύνονται και προβλήματα που είχατε στα οικονομικά σας.

Β Δεκαήμερο:  Μήνας δυναμικός και έκρυθμος ο Σεπτέμβριος, σας βγάζει από την βολή σας, δεν παύει όμως να δίνει και ευκαιρίες ανανέωσης σχέσεων. Η Πανσέληνος στις 10 του μήνα στο ζώδιο σας, σας κάνει να βρίσκεστε σε ένταση και αναβρασμό, για θέματα προσωπικά σας, για υποθέσεις που αφορούν την φυσική σας κατάσταση, ή για ζητήματα που συνδέονται με την σχέση σας με τους άλλους! Η περίοδος 13 – 21 του μήνα κρίνεται θετική για την αναθέρμανση μίας σχέσης και γενικότερα της συντροφικής σας ζωής, ενώ δεν λείπουν και οι όμορφες εκπλήξεις, οι ξαφνικές συναντήσεις αλλά και οι συμπτώσεις που θα δώσουν έναν χαρούμενο τόνο στα προσωπικά σας.  Η πορεία του Άρη στους Διδύμους και επιρροή του από τις 10 του μήνα και έπειτα στο δεκαήμερό σας, αναμένεται να είναι αρκετά έντονη για θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σας. Αποφύγετε τα καβγαδάκια, ενώ θυμηθείτε ότι αποφάσεις που αφορούν αλλαγές στην προσωπική σας ζωή θα έχουν μία σταθερή ισχύ σε βάθος χρόνου.

Γ Δεκαήμερο: Ατενίζετε το μάλλον γεμάτοι όνειρα, ελπίδα, αισιοδοξία και βλέπετε πολλές από τις επιθυμίες και τα σχέδιά σας να μπαίνουν σε φάση υλοποίησης.  Μπορείτε όμως να δείτε καθαρά και ρεαλιστικά κάποια πράγματα; Αν όχι, τότε ο μήνας θα έχει και τις συγχύσεις του και τις απογοητεύσεις του και οι βασικοί υπαίτιοι θα είστε εσείς και μόνο εσείς… Είτε γιατί δεν κρίνατε σωστά, είτε γιατί ωραιοποιήσατε καταστάσεις, είτε γιατί μπορεί να δώσατε την συγκατάθεση σας για να ξεγελαστείτε (δηλαδή να αφήσατε τα περιθώρια)! Κοντά στις 17 του μήνα δείξτε προσοχή στις αυταπάτες, αυτή την ημέρα μπορεί να νιώθετε πιο αδύναμοι και συγχυσμένοι ενώ θέματα φυσικής κατάστασης θα χρειαστεί να τα επιμεληθείτε. Κοντά στις 24 του μήνα, τα ερωτικά διλήμματα δεν λείπουν, πολλοί ζείτε το όνειρο που τελικά έγινε πραγματικότητα, άλλοι όμως ξελογιάζεστε από έναν έρωτα που είναι απατηλός! Από τις 23 του μήνα πολλοί κάνετε και βήματα για μία ερωτική επανασύνδεση! Στα επαγγελματικά σας μπορείτε με μεγαλύτερη άνεση να προχωρήσετε τα σχέδιά σας αρκεί … να προσέξετε ποιους ανθρώπους εμπιστεύεστε.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΥδροχόος Σεπτέμβριος 2022
Επόμενο άρθροΜηνιαίες Προβλέψεις Σεπτεμβρίου για όλα τα ζώδια και δεκαήμερα
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ