Widgets Magazine

Α Δεκαήμερο: Ο Μάης ξεκινά με άγχος αλλά και υπερένταση, ίσως γιατί η καθημερινότητά σας δεν σας καλύπτει έτσι όπως είναι διαμορφωμένη, είτε υπάρχουν και εργασιακές υποθέσεις που σας ταλανίζουν ή και σας βγάζουν εκτός προγραμματισμού. Όλες αυτές οι τάσεις θα είναι πιο έκδηλες ως τις 10/5 μετά οι ρυθμοί σας χαλαρώνουν! Ο Μάιος στην πορεία του, φέρνει για εσάς σημαντικές εξελίξεις στα αισθηματικά σας. Ο Ερμής από τις 4/5 και η Αφροδίτη από τις 9/5 στο ζώδιο των Διδύμων ενεργοποιούν την ερωτική σας ζωή και σας κάνουν πολυ πιο ανοιχτούς στο φλερτ, στην ερωτική επικοινωνία και στην ανάγκη να περάσετε καλά στα αισθηματικά σας. Καραδοκεί ωστόσο η Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη στο τέλος του μήνα, και έτσι πολλοί μπορεί να είστε βυθισμένοι σε σκέψεις που αφορούν αν αυτό που επιθυμείτε είναι ένας έρωτας ή μία φιλία … Γενικά οι Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου, ως το τέλος του μήνα καλείστε να δείτε εκ νέου τις επιθυμίες σας, ενώ δεν θα λείψουν και ρήξεις σε φιλικούς κοινωνικούς κύκλους! Βελτίωση στα οικονομικά σας θα δείτε αυτό το μήνα οι γεννημένοι 20-22/2

Β Δεκαήμερο: Διανύετε ένα δύσκολο πέρασμα, όπου ο Κρόνος από το ζώδιο σας επηρεάζει πλέον το δικό σας δεκαήμερο, ενώ και ο Ουρανός από τον Ταύρο κάνει αισθητή την παρουσία του, μέσα από γεγονότα που αλλάζουν την ζωή σας, τις συνήθειές σας, ή και ταράζουν με τρόπο έντονο τα λιμνάζοντα ύδατα γύρω σας. Οι πιέσεις που δέχεστε είναι πολλές ενώ οι εξελίξεις που συμβαίνουν γύρω σας σας κάνουν να αισθάνεστε ότι θέλετε να απελευθερωθείτε από καταστάσεις και ανθρώπους που δεν σας αφήνουν χώρο να αναπνεύσετε. Αυτή ακριβώς είναι για εσάς η γενική τάση της εποχής, ενώ αρκετοί επωμίζεστε αρκετές νέες ευθύνες, ή βιώνετε αλλαγές στο σπίτι, στην οικογένεια! Στα αισθηματικά ο μήνας έχει κάποιες ευκαιρίες για να περάσετε καλά, αρκεί οι επιλογές σας να είναι οι σωστές και να έχετε κατασταλάξει ώριμα σε αυτό που πραγματικά θέλετε και σας κάνει ευτυχισμένους. Δεν λείπουν όμως οι εξελίξεις το διάστημα 11-25/5. Στα επαγγελματικά είστε σε εγρήγορση, κινητοποιείστε δυναμικά, όμως δεν λείπει η κούραση, η μουρμούρα και η ένταση στην καθημερινότητά σας.

Γ Δεκαήμερο : Λίγο πριν αποχωρήσει ο Δίας από το ζώδιο σας – προσωρινά γιατί από τις 29/7 επανέρχεται- ο Μάιος σας δίνει μία καλή ευκαιρία ως τα μέσα του, να αξιοποιήσετε ευκαιρίες και να κάνετε κινήσεις που θα συμβάλουν στην πρόοδο, στην ανάπτυξη και την εξέλιξη σας. Πιο αισιόδοξοι και επεκτατικοί βάζετε πλάνα προς νέες κατευθύνσεις, ή και αντιμετωπίζετε τις όποιες εκκρεμότητες και δυσκολίες, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αισθάνεστε πλέον ανάλαφροι! Το σπίτι, η οικογένεια, τα δικά σας πρόσωπα, αποτελούν την πηγή χαράς, ικανοποίησης αλλά και είναι και ο τομέας που επικεντρώνεστε πολύ παραπάνω ετούτο το διάστημα. Πολλοί είστε σε αναζήτηση σπιτιού για μία μετακόμιση, αρκετοί βιώνετε ανακατατάξεις οικογενειακές προσωπικές οι οποίες όμως δίνουν χαρά, ενώ δεν λείπουν και οι χωροταξικές ανακατατάξεις που σας βοηθούν να ανανέωσετε την ζωή σας. Ο έρωτας βάζει τις πινελιές του στη ζωή σας, ιδιαίτερα από τις 19 του μήνα που είστε αρκετά πιο εξωστρεφείς και έτοιμοι για φλερτ και ερωτικό παιχνίδι! Στα οικονομικά σας ο μήνας έχει αστάθειες αλλά και δικές σας ατασταθαλίες τις οποίες θα πρέπει να συγκρατήσετε ιδιαίτερα στις 23/5 και στις 27/5.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here