Widgets Magazine

Α Δεκαήμερο: Σημαντικός είναι ο μήνας Μάιος για εσάς γιατί στην πορεία του καλωσορίζετε τον Δία στο δικό σας ζώδιο – στις 15/5- όπου θα κάνει μία προσωρινή “βόλτα” σε εσάς ως τις 29/7 για να περάσει σταθερά για ένα χρόνο στο τέλος του έτους σε εσάς. Αυτό το πρώτο πέρασμα θα δώσει ωστόσο τα πρώτα δείγματα της εύνοιας που θα δεχθείτε ενώ οι γεννημένοι 20-22 Φεβρουαρίου μπορείτε να προσμένετε ότι από τα μέσα του μήνα σας δείνονται σημαντικές ευκαιρίες προσωπικής ανάπτυξης, εξέλιξης , προόδου αλλά και ευδαιμονίας. Στις πρώτες 10 ημέρες του μήνα αισθητή θα είναι και η θετική επιρροή που θα δεχθείτε από τον Άρη στον Καρκίνο, όπου ενεργοποιεί για τα καλά την ερωτική σας ζωή και σας κάνει αρκετά πιο διεκδικητικούς στα ερωτικά σας θέλω! Σημαντική θα είναι η βελτίωση στο σπίτι, στην οικογένεια και στις σχέσεις που έχετε με τα οικεία σας πρόσωπα! Στο τέλος του μήνα η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη διαταράσσει τις ισορροπίες στα επαγγελματικά σας, όπου καλείστε να πάρετε κάποιες καθοριστικές αποφάσεις για την πορεία σας.

Β Δεκαήμερο: Είναι ο καιρός να αφήσετε πίσω σας προβλήματα και ανησυχίες και να προχωρήσετε προς νέες κατευθύνσεις κάνοντας αλλαγές στη ζωή σας. Ζητήματα που αφορούν την προοπτική, το μέλλον, την καριέρα είναι βέβαιο ότι αποτελούν έναν πυλώνα ανησυχία και εξελίξεων αυτό το μήνα. Είναι βέβαιο όμως ότι θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις και να κλείσετε εκκρεμότητες και υποχρεώσεις που σας ταλάνιζαν ή και σας γέμιζαν με άγχος. Λύνονται επίσης και προβληματισμοί που αφορούσαν το σπίτι, την οικογένεια την προσωπική ζωή και μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα! Ο έρωτας είναι παρόν στην ζωή σας και σας κινητοποιεί για αλλαγές. Είστε σε δημιουργική εγρήγορση και συμβαίνουν και αλλαγές που σας ενεργοποιούν ευχάριστα.

Γ Δεκαήμερο : Καλωσορίζετε τον Μάιο με πνευματική εγρήγορση, θετική σκέψη και διάθεση για επικοινωνία! Το ξεκίνημα του μήνα ο Ερμής και η Αφροδίτη από τον Ταύρο σας βοηθούν να υποδεχθείτε το μήνα με χαρμόσυνα μηνύματα και όμορφες επαφές με πρόσωπα αγαπημένα. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, σας δίνει την προοπτική για μία νέα σημαντική συμφωνία ή γνωριμία, από τις 11/5 είναι για εσάς μία καλή περίοδος για να προχωρήσετε προς νέες κατευθύνσεις, να δεχθείτε ή να δώσετε σημαντικές προτάσεις ή και να πάρετε σημαντικές πρωτοβουλίες για την πορεία σας. Στην πορεία του μήνα, η συναισθηματική υπερβολή θα είναι έκδηλη, ενώ αρκετοί θα ασχοληθείτε με οικογενειακές υποθέσεις προκειμένου να φέρετε την πολυπόθητη αρμονία. Οι δύσκολες γωνίες που σχηματίζουν ο Ερμής από τους Διδύμους στις 23 και η Αφροδίτη από τους Διδύμους στις 27 με τον Ποσειδώνα, αναμένεται να προκαλέσουν σύγχυση στην καθημερινότητά σας στο τέλος του μήνα. Συναισθηματικά μπερδέματα, παρεξηγήσεις με την οικογένεια, βλάβες στο σπίτι, ή και οικονομική αστάθεια είναι μέσα στο πρόγραμμα!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΥδροχόος Μάιος 2021 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκαήμερο
Επόμενο άρθροΜάιος 2021 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε ζώδιο και Δεκαήμερο!
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here