Widgets Magazine

Α’ Δεκαήμερο: Ο Ιούνιος είναι για εσάς ένας μήνας που σας ωθεί να επανεξετάσετε και να ανακαλύψετε τι είναι αυτό που εντέλει σας δίνει χαρά, τι είναι αυτό που πραγματικά επιθυμείτε και πώς μπορείτε να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη. Είναι γεγονός ότι οι πιέσεις και οι δοκιμασίες που έχετε περάσει το τελευταίο διάστημα εξακολουθούν να έχουν μία επιρροή σε εσάς. Οι γεννημένοι κοντά στις 20-22 Ιανουαρίου, βρίσκεστε σε έναν ασφυκτικό κλοιό που σας πιέζει να κάνετε ώριμες επιλογές στη ζωή σας, δεν παύει ωστόσο το αίσθημα της ευθύνης και της υποχρέωσης, να σας κάνει αρκετές στιγμές να νιώθετε ότι περιορίζονται οι ελευθερίες σας.Από την άλλη πλευρά οι γεννημένοι κοντά στις 27-29 Ιανουαρίου βιώνεται επεισοδιακές ανακατατάξεις στην προσωπική σας ζωή και οι αιφνιδιασμοί δεν λείπουν! Από τις 10-25 Ιουνίου η Αφροδίτη ανάδρομη από το ζώδιο των Διδύμων, σας φέρνει σε επαφή με το ερωτικό παρελθόν και εσείς τώρα καλείστε να πάρετε αποφάσεις και να επανεκτιμήσετε κάποιες καταστάσεις, μία επανασύνδεση είναι πολύ πιθανή, ωστόσο να αναμένεται ότι το κλίμα της αισθηματικής σας ζωής βελτιώνεται από τις 25 Ιουνίου που η Αφροδίτη θα γυρίσει σε ορθή φορά και θα προσφέρει περισσότερα περιθώρια για ανεμελιά, χαρά, ενθουσιασμό! Οι πιέσεις του μήνα, αφορούν κατά κύριο λόγο τον εργασιακό τομέα, όπου με την Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Καρκίνου θα νιώσετε αρκετά κουρασμένοι και εξαντλημένοι από τα δεδομένα που υπάρχουν γύρω σας. Αναγκάζεστε να αλλάξετε συνήθειες και ροή στην εργασία ή ακόμα και στο πρόγραμμά σας και αυτή η διαδικασία εντείνει το στρες που αισθάνεστε!

Β’ Δεκαήμερο: Ο Ιούνιος ξεκινά έκρυθμα με εσάς να νιώθετε μπλοκαρισμένοι γιατί συνειδητοποιείτε ότι κάποιες επιθυμίες σας δεν προχωρούν, δεν εξελίσσονται. Χαρακτηριστικά είναι και οι προβληματικές καταστάσεις που τώρα εκδηλώνονται στις φιλίες σας, ή και στα αισθηματικά σας.  Ως τις 12 Ιουνίου το κλίμα γύρω σας θα είναι ασταθές, γεμάτο μεταβολές, με έντονο εκνευρισμό και με τα οικονομικά να σας ταλαιπωρούν σημαντικά. Στα αισθηματικά παρόλο που θα υπάρχει ροή, και επαφή με μία παρελθοντική ερωτική κατάσταση, όμως η σταθερότητα που προσμένετε δεν είναι εφικτή αυτή τη στιγμή. Το διάστημα από τις 7/6 ο Ερμής από τον Καρκίνο σας βοηθά να συγκροτήσετε την καθημερινότητά σας, την εργασία σας, αλλά και θέματα ρουτίνας. Κλείστε τις εκκρεμότητές σας, κάντε έναν καλό προγραμματισμό, γιατί από τις 18 του μήνα ο Ερμής θα είναι ανάδρομος φέρνοντας ένα κύμα καθυστερήσεων και ασυνέπειας στα επαγγελματικά.

Γ’ Δεκαήμερο: Το ενδιαφέρον σας είναι στραμμένο στα επαγγελματικά σας αυτό το μήνα και εξετάζετε τα δεδομένα που υπάρχουν γύρω σας, όμως έχετε και την ανάγκη να βρείτε μία λύση, ή να πάρετε κάποιες επιλογές που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τα αδιέξοδα που βιώνετε. Το σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να μείνετε με δεμένα τα χέρια, αλλά να αναλάβετε δράση και να βρείτε τις εναλλακτικές εκείνες που θα σας προσφέρουν βελτίωση των συνθηκών σας. Τα οικονομικά σας είναι αρκετά μειωμένα και δεν λείπει η ανησυχία για αυτό. Ιδιαίτερα το διάστημα από τις 12-28 Ιουνίου είναι αρκετά πιεστικό, με έξοδα να βγαίνουν στην επιφάνεια και να σας αγχώνουν. Η αισθηματική σας ζωή έχει τις στιγμές ανανέωσης της, ή ακόμα και έναν πρόσκαιρο ενθουσιασμό, δεν μπορώ να πω όμως ότι για την ώρα καλύπτεστε ή νιώθετε επαρκείς.

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑιγόκερως Ιούνιος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Επόμενο άρθροΙχθύς Ιούνιος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here