Widgets Magazine

Α’ Δεκαήμερο: Ο Ιούνιος ξεκινά σε ευχάριστους ρυθμούς για εσάς, με τον Ερμή να έχει περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου, φέρνοντας χαρούμενα νέα, ειδήσεις, φλερτ αλλά και συναντήσεις που θα σας προσφέρουν ικανοποίηση, αλλά και θα σας προτρέψουν να εκφραστείτε αλλά και να δικτυωθείτε ακόμα περισσότερο, ιδιαίτερα ως τις 7 του μήνα. Οι συναισθηματικές σας ανασφάλειες αυτό το μήνα δεν θα λείψουν, ιδιαίτερα από τις 10-25 του μήνα που η Ανάδρομη Αφροδίτη από τους Διδύμους θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Ένα κύμα νοσταλγίας στην αισθηματική σας ζωή δεν θα λείπει. Ζητήματα οικονομικής φύσεως που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια προβληματίζουν και αποτελούν μία πηγή ανησυχίας. Η Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στις 21 Ιουνίου στο ζώδιο του Καρκίνου, φέρνει σημαντικές εξελίξεις στην αισθηματική σας ζωή, κάποιοι κύκλοι κλείνουν για να ανοίξουν νέοι. Δώστε σημασία και μην αγνοήσετε τα σημάδια που θα σας δοθούν κοντά στην Έκλειψη,  γιατί πίσω από αυτά ίσως να κρύβεται το «κλειδί» της ευτυχίας που αναζητάτε να βιώσετε!

Β’ Δεκαήμερο: Ο Ιούνιος από το ξεκίνημά του δοκιμάζει τις αντοχές σας, αφού η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη προκαλεί ένα κύμα επεισοδιακών ανακατατάξεων στα επαγγελματικά σας . Αρκετοί αυτή την περίοδο θα βιώσετε γεγονότα που θα σας παρεκκλίνουν από τον αρχικό σας στόχο, ενώ σκόπιμο είναι να προσέξετε πολύ το όνομά σας, τα συμφέροντά σας καθώς και τις αντιδράσεις σας.   Η πορεία της καριέρας σας αλλάζει, ή δέχεται μία απειλή και είναι σημαντικό να προσέξετε πολύ τις κινήσεις σας να είναι μελετημένες. Ως τις 12 Ιουνίου που ο Άρης κινείται στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο η νευρικότητα των ημερών θα είναι πιο έντονη και οι εξελίξεις των ημερών καταιγιστικές. Στην συνέχεια θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και να αξιοποιήστε και ευκαιρίες επικοινωνιών που θα σας δώσουν χαρά αφού ο Ερμής από τον Καρκίνο φροντίζει για αυτό! Αρκετοί, θα μπορέσετε την περίοδο από τις 18 Ιουνίου να έχετε μία επανασύνδεση, ή μία επαφή με άτομο του ερωτικού παρελθόντος σας.

Γ’ Δεκαήμερο: Διανύετε έναν μήνα γεμάτο γεγονότα και εξελίξεις, όπου σίγουρα δεν θα βαρεθείτε, αρκετές όμως θα κουραστείτε ή και θα συγχυστείτε από τις εξελίξεις που τώρα διαμορφώνονται γύρω σας. Ο Άρης κινείται στο ζώδιο σας επηρεάζοντας το δεκαήμερό σας από τις 12-28 του μήνα, και εσείς τώρα είναι απαραίτητο να σηκώσετε μανίκια και να αναλάβετε δράση για να καλύψετε τα κενά που είχαν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα. Η σύνοδος Άρη – Ποσειδώνα που κορυφώνεται στις 13 Ιουνίου, σας εφιστά ωστόσο την προσοχή σε κάθε κίνησή σας, γιατί είτε μπορεί να οδηγηθείτε σε λάθη απερισκεψίας, πιθανό είναι να ξεγελαστείτε, ή να πέσετε θύμα κάποιων καταστάσεων. Σημαντικό ωστόσο είναι να προσέξετε αυτή την περίοδο και ζητήματα που αφορούν την φυσική σας κατάσταση. Δεν λείπουν όμως αυτό το μήνα και οι ευκαιρίες που προέρχονται από τον κοινωνικό σας κύκλο, όπου μπορεί πραγματικά να σας στηρίξει στα βήματά σας. Από την άλλη πλευρά δίνετε τον δικό σας αγώνα για να ικανοποιήσετε επιθυμίες και να εκπληρώσετε σχέδιά σας και προς τα τέλη του μήνα μπορείτε να κάνετε σημαντικά βήματα εξέλιξης. Στα επαγγελματικά σας πιέζεστε σημαντικά και αναγκάζεστε να κλείσετε κύκλους ή να πάρετε καθοριστικές αποφάσεις για θέματα προσωπικά ή και επαγγελματικά, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί κοντά στις 18-20 Μαρτίου.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΥδροχόος Ιούνιος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Επόμενο άρθροΙούνιος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here