Widgets Magazine

Διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις για το ζώδιο και το δεκαήμερό σου, αλλά μίλησε με τον αστρολόγο σου και για μία εντελώς προσωπική ανάλυση βασισμένη στον αστρολογικό σου χάρτη! 

Κάλεσε τώρα στο 14724


Α Δεκαήμερο: Ενώ οι διαθέσεις σας είναι καλές και έχετε την επιθυμία για διασκέδαση, έρωτα, γνωριμίες, μετακινήσεις, ο Ιούλιος αναμένεται να προκαλέσει πολύ έντονα και τα νεύρα σας … Ο Άρης από τον Ταύρο από τις 5/7 και για όλη την πορεία του μήνα, πολύ παραπάνω ως τις 20 του μήνα,  συχνά σας κάνει να βρίσκεστε σε αντιθέσεις και εκνευρισμούς «μέσα» σας αλλά και με τους οικείους σας. Οι εξελίξεις του μήνα αφορούν τον τομέα του σπιτιού, της οικογένειας, της προσωπικής ζωής. Πολλοί αλλάζετε σπίτι, συμβαίνει κάποιο γεγονός μέσα στην οικογένεια, ή αναγκάζεστε να αλλάξετε επαγγελματικό χώρο. Παρόλα τα «νεύρα» που σας δίνει ο Ιούλιος στο πέρασμά του, δεν λείπουν και οι τυχερές στιγμές ιδιαίτερα από τις 19 του μήνα και έπειτα. Η είσοδος του Ερμή στο Λέοντα και το τρίγωνο του με τον Δία, αναμένεται να σας φτιάξουν την διάθεση, να σας φέρουν σε επαφή με αγαπημένα πρόσωπα, θα έχετε νέες γνωριμίες, ενώ ευνοείστε και για μετακινήσεις με άτομα της καρδιάς σας!Στις 28/7 Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα με την θετική συμμετοχή του Δία, φέρνει νέα όμορφα ξεκινήματα στα αισθηματικά σας, ενώ αρκετοί θα καλωσορίσετε νέα σημαντικά πρόσωπα στην ζωή σας.

 

Β Δεκαήμερο:  Εκρηκτικός και για το δικό σας δεκαήμερο ο Ιούλιος αγαπητοί μου Υδροχόοι, αφού στην πορεία του ενεργοποιείται η Ηλιακή Έκλειψη που σχηματίστηκε στις 30/4 επομένως ο μήνας για αρκετούς θα φέρει «εκκαθαρίσεις» , ρήξεις και δοκιμασίες. Ζητήματα προσωπικά, οικογενειακά, ή ακόμα και θέματα που αφορούν όλα όσα θεωρούσατε ως σήμερα σταθερά ή και δεδομένα, αναμένεται να κλονιστούν! Όλα τα παραπάνω ωστόσο θα είναι πιο έντονα από τις 20 του μήνα και έπειτα!  Στο ξεκίνημα του Ιουλίου η Αφροδίτη από τις Διδύμους γλυκαίνει τις μέρες σας από 1-9/7 όπου υπάρχουν κάποιες αισθηματικές εξελίξεις που σας ανανεώνουν! Ζητήματα που αφορούν την εργασία σας, το πρόγραμμά σας, την φυσική σας κατάσταση, έχετε την ευκαιρία να τα επιμεληθείτε και να βρείτε λύσεις στην πορεία του μήνα!  Προσοχή σε συγκρούσεις με το περιβάλλον σας την περίοδο 25-29 Ιουλίου

 

Γ Δεκαήμερο : Είναι γεγονός ότι έχετε περάσει πολλά και συνεχίζετε να αισθάνεστε «μουδιασμένοι» ή αλλιώς κουρασμένοι από τα γεγονότα που έχουν μεσολαβήσει στην ζωή σας ιδιαίτερα από τον Μάρτιο και έπειτα. Στο ξεκίνημά του ο Ιούλιος φέρνει έντονο εκνευρισμό ή και θυμό, για ζητήματα που αφορούν την εργασία σας, ενώ πολλοί μπορεί να θυμώσετε από κακεντρέχειες, κουτσομπολιά και από τις ύπουλες διαθέσεις κάποιων ανθρώπων. Η τάση αυτή κορυφώνεται με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω στις 13/7 η οποία και σας ζητά να βάλετε τα όρια σας και να εργαστείτε σκληρά!  Στα αισθηματικά σας θα πάρετε μία καλοκαιρινή ανάσα το διάστημα 10-18 Ιουλίου, πλέον όμως μπορείτε να κατασταλάξετε πιο ώριμα και στο τι επιζητάτε για την πορεία σας. Στο τέλος του μήνα η αντίθεση Ερμή – Κρόνου θα φέρει μία δυσάρεστη είδηση από το περιβάλλον σας, με την όψη αυτή καλό είναι να συγκρατήσετε τα σκληρά λόγια στις συζητήσεις που θα έχετε με πρόσωπα αγαπημένα!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑιγόκερως Ιούλιος 2022
Επόμενο άρθροΙχθύς Ιούλιος 2022
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ