Widgets Magazine

Διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις για το ζώδιο και το δεκαήμερό σου, αλλά μίλησε με τον αστρολόγο σου και για μία εντελώς προσωπική ανάλυση βασισμένη στον αστρολογικό σου χάρτη! 

Κάλεσε τώρα στο 14724


Α Δεκαήμερο: Μπορείτε ανεμπόδιστα να απολαύσετε έναν μήνα όμορφο , ανάλαφρο με απόλυτα καλοκαιρινή διάθεση, με βασική προϋπόθεση να αποφύγετε την βιασύνη και την εκρηκτικότητα του λόγου και των κινήσεων ! Ο Άρης από τις 5 του μήνα και έπειτα σας κάνει να βρίσκεστε διαρκώς σε κίνηση … επικοινωνείτε, ταξιδεύετε, δεν μένετε πολύ στο σπίτι, όμως προχωρούν και θέματα συμφωνιών που περιμένατε, αλλά γνωρίζετε και νέους ανθρώπους! Την προσοχή σας θέλω να δείξετε σε ατυχηματάκια που μπορεί να προκληθούν, ενώ συχνά μπορεί να παρεξηγείστε και να προκαλείτε καβγαδάκια με το περιβάλλον σας!  Ο Ιούλιος έχει και … έρωτα , αφού το διάστημα 5-9/7 φέρνει όμορφα μηνύματα, εξομολογήσεις καρδιάς και συναντήσεις που θα σας ανεβάσουν, ενώ η περίοδος 18-26/7 αναμένετε να φέρει την πλήρη ερωτική ανταπόδοση που περιμένατε! Στα οικονομικά σας δημιουργούνται καλές συνθήκες, βασική προϋπόθεση είναι να μην παρασύρεστε σε άτσαλα έξοδα! Το τέλος του μήνα σας βρίσκει ευνοημένους για θέματα εργασίας, πολλοί ξεκινάτε μία νέα επαγγελματική δραστηριότητα που σας ικανοποιεί!

 

Β Δεκαήμερο: Μήνας εγρήγορσής ο Ιούλιος και για εσάς όπου οι συνθήκες σας ευνοούν και για να περάσετε καλά και για να μετακινηθείτε, αλλά και για να προχωρήσουν μπροστά τα προσωπικά σας σχέδια. Ως τις 9 του μήνα η Αφροδίτη από τους Διδύμους, σας φέρνει πιο κοντά στην οικογένεια, στα κοντινά σας πρόσωπα, ενώ εφαρμόζεται και ανανεώσεις στο χώρο σας. Το διάστημα 10-14 Ιουλίου είναι γεμάτο από όμορφες, τρυφερές επικοινωνίες, ευκαιρίες για φλερτ, αλλά και για ξαφνικές γνωριμίες που θα σας συναρπάσουν. Η αισθηματική σας ζωή βρίσκεται στα καλύτερά της σταδιακά μέσα στον Ιούλιο μα πολύ περισσότερο από τις 25 του μήνα όπου επηρεάζεστε θετικά και από την Αφροδίτη στον Καρκίνο! Ο Άρης από τον Ταύρο σας παρακινεί για μετακινήσεις, εξωστρέφεια, εφαρμόζετε αποφάσεις στην ζωή σας και είστε σε συνεχή εγρήγορση. Χρειάζεται να δείξετε περισσότερη προσοχή στη νευρικότητα, αλλά και στις μετακινήσεις σας το διάστημα από τις 25-29 Ιουλίου!

 

Γ Δεκαήμερο: Ο Ιούλιος ξεκινά με ανησυχία για τα οικονομικά σας αλλά και με την δική σας επιμονή και το πείσμα να καταφέρετε να κυριαρχήσετε και πετύχετε τους στόχους σας. Αποφύγετε την πλεονεξία, ή και τις ύπουλες παγίδες πρόσκαιρου κέρδους! Καθώς οδεύουμε στην Πανσέληνο που γίνεται στις 13/7 στο ζώδιο του Αιγόκερω, αρκετοί θα βρεθείτε μπερδεμένοι, διχασμένοι για θέματα προσωπικά και συναισθηματικά. Προσοχή στις παρεξηγήσεις με το περιβάλλον σας και αποφύγετε τις εστίες εξαπάτησης ή και εξιδανίκευσης.  Το διάστημα 15-19 Ιουλίου με τον Ερμή από τον Καρκίνο είναι αρκετά πιο πρόσχαρο και ανάλαφρο για τις επικοινωνίες σας  αλλά και για τα αισθηματικά σας. Η τρυφερότητα και η ζεστασιά στις επαφές σας θα σας ανταμείψει! Τα τέλη Ιουλίου σας προδιαθέτουν για έναν πιο αυστηρό προγραμματισμό της εργασίας σας, ή ακόμα και της διατροφής σας. Είναι μία καλή περίοδος για να θέσετε κάποια όρια και για να οργανωθείτε!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΥδροχόος Ιούλιος 2022
Επόμενο άρθροΙούλιος 2022 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε ζώδιο και δεκαήμερο
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ