Widgets Magazine

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ γεμάτο Τυχερές εξελίξεις! Για την προσωπική σου πρόβλεψη κάλεσε στο 14724 & θα έχεις +1 πρόβλεψη ΔΩΡΟ


Α Δεκαήμερο:  Ο Σεπτέμβριος κρίνεται από τους θετικούς  μήνες της χρονιάς για εσάς, παρόλο που θα έχετε αρκετή υπερένταση και νεύρα, γεγονός που συχνά μπορεί να σας κάνει να βρίσκεστε σε σύγκρουση με το περιβάλλον σας. Ως τις 10 του μήνα, προχωράτε σε ένα νέο επαγγελματικό σχέδιο, γίνονται ανακατατάξεις στις συνεργασίες σας, βάζετε μπροστά ένα σχέδιο δράσης για την καριέρα σας και παύετε να κάθεστε πλέον με δεμένα τα χέρια περιμένοντας μόνο την «τύχη» να λειτουργήσει!  Το διάστημα 5-13/9 είναι ικανοποιητικό για την προβολή την εργασίας σας, για την βελτίωση των συνθηκών στα επαγγελματικά και οικονομικά σας!  Ο μήνας έχει και αρκετές συναντήσεις / επικοινωνίες με φιλικά πρόσωπα, κάποια από αυτά σας ξυπνούν και θύμησες του χτες, ενώ αρκετοί μπορεί να σμίξετε με έναν φίλο ή μία φίλη του παρελθόντος!  Από τις 25 του μήνα με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό, ξεκινάτε νέες δραστηριότητες, γνωρίζετε νέους ανθρώπους, δέχεστε στήριξη στα σχέδιά σας. Στα αισθηματικά σας υπάρχουν ευκαιρίες ανανέωσης και ικανοποίησης, αρκεί να αποφύγετε τις εγωκεντρικές τάσεις, την επιπολαιότητα και την βιασύνη

B Δεκαήμερο:  Μήνας δραστήριος, ενεργητικός, δεν θα λείψουν ωστόσο τα νεύρα και οι εντάσεις ιδιαίτερα στον τομέα των προσωπικών σας σχέσεων. Οι εξελίξεις του Σεπτεμβρίου ωστόσο, σας καλούν να πάρετε καθοριστικές αποφάσεις για την πορεία των σχέσεων και των συνεργασιών σας! Στις 10 Σεπτεμβρίου η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ιχθύ, διαταράσσει την ισορροπία και την αρμονία στην προσωπική σας ζωή, γίνεστε πιο εύθικτοι, ευσυγκίνητοι και ασχολείστε περισσότερο με θέματα που προκύπτουν στο σπίτι και στην οικογένεια. Αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις αλλά και τα καβγαδάκια! Το διάστημα από τις 13 έως τις 21 Σεπτεμβρίου είστε περισσότερο επικεντρωμένοι στα επαγγελματικά σας και έχετε τις ευκαιρίες εκείνες για να κάνετε νέες συμμαχίες, να δεχθείτε υποστήριξη ή και να εφαρμόσετε αλλαγές στην εργασία σας.  Στην πορεία του μήνα, πολλές φορές νιώθετε νευρικοί εξαιτίας της συμπεριφοράς των ανθρώπων που σας πλαισιώνουν.  Στις 28/8 με το ευεργετικό τρίγωνο Άρη – Κρόνου, μπορείτε να συνάψετε μία νέα συμφωνία συνεργασίας που θα έχει σταθερή μορφή σε βάθος χρόνου, ενώ αρκετοί εφαρμόζετε αποφάσεις για την πορεία μίας σχέσης σας.

Γ Δεκαήμερο: Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με ενθουσιασμό και αισιοδοξία, δεν παύει όμως να υπάρχουν και παγίδες που αν δεν τις αποφύγετε μπορεί η πορεία του μήνα να χαρακτηριστεί απατηλή.  Πλέον είστε αρκετά πιο ώριμοι και συνειδητοποιημένοι για το τι θέλετε για την πορεία σας και έχετε την ευκαιρία να δείτε σε εφαρμογή αποφάσεις που πήρατε από την Άνοιξη του 2023 και έπειτα. Ως τις 5 του μήνα, η Αφροδίτη από τον Λέοντα διατηρεί την καλοκαιρινή σας διάθεση για φλερτ, γνωριμίες, ψυχαγωγία και ανεμελιά! Στην συνέχεια μπαίνετε και εσείς σε φάση προσαρμογής στην καθημερινότητα και στις υποχρεώσεις σας, όμως ένας τομέας που αναμένεται να σας προβληματίσει είναι ο επαγγελματικός.  Παρόλο που όλη η ενέργειά σας είναι στραμμένη στους στόχους και στην προοπτική της καριέρας σας, αρκετοί θα βρεθείτε διχασμένοι για το τι είναι σωστό να ακολουθήσετε για την πορεία σας, άλλοι θα βιώσετε κάποιες καθυστερήσεις για την υλοποίηση των σχεδίων σας. Ωστόσο κοντά στις 17 και στις 24 του μήνα, θα χρειαστεί να αποφύγετε και λάθη που πιθανότατα θα δημιουργηθούν στον επαγγελματικό τομέα. Στις 23 του μήνα ο Ερμής ανάδρομος από την Παρθένο, θα προκαλέσει μπλοκαρίσματα, καθυστερήσεις και παρανοήσεις αναφορικά με τα επαγγελματικά. Αποφύγετε από τις 23 του μήνα και έπειτα τα νέα επαγγελματικά ξεκινήματα ή τις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της καριέρας σας.

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΣκορπιός Σεπτέμβριος 2022
Επόμενο άρθροΑιγόκερως Σεπτέμβριος 2022

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ