Widgets Magazine

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ γεμάτο Τυχερές εξελίξεις! Για την προσωπική σου πρόβλεψη κάλεσε στο 14724 & θα έχεις +1 πρόβλεψη ΔΩΡΟ


Α Δεκαήμερο: Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με αρκετά έξοδα, λογαριασμούς και υποχρεώσεις, είστε αρκετά αγχωμένοι για να τα προλάβετε όλα και για να είστε συνεπείς σε όλα όσα έχετε αναλάβει, η εργασία σας ωστόσο θα είναι αρκετά πιο βελτιωμένη και θα μπορέσετε να κινηθείτε πιο ευέλικτα στους πρακτικούς τομείς της ζωής σας.  Διακρίνεστε αυτό το μήνα (ιδιαίτερα ως τις 10/9) από πάθος, ερωτισμό, επιμονή και δεν βάζετε νερό στο κρασί σας! Και εσείς από την πλευρά σας θα έρθετε αντιμέτωποι με το παρελθόν σας, με τα πάθη, τα λάθη, τις αδυναμίες, τους φόβους προκειμένου να «καθαρίσετε» ότι ήταν ακατάστατο ή σε εκκρεμότητα στην ζωή σας.  Δεν θα λείψουν στιγμές νοσταλγίας, μετάνοιας, ενώ αρκετοί μπορεί να βιώσετε και αποκαλύψεις για μία υπόθεση του παρελθόντος σας.  Θετική για εσάς θα είναι η παρουσία της Αφροδίτης στην Παρθένο το διάστημα 5-13/9, όπου θα σας φέρει σε επαφή με φιλικά πρόσωπα αγαπημένα, θα είστε πιο αγαπητοί στους κύκλους σας, ενώ οι ελεύθεροι ευνοείστε για φλερτ και νέες γνωριμίες μέσα από το κοινωνικό περιβάλλον!

Β Δεκαήμερο: Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας με εναλλαγές, γεγονότα, όμως η χαρά και η ικανοποίηση θα διαδέχονται την κούραση, την ευθύνη και την εσωτερική ανησυχία. Η Πανσέληνος στις 10 του μήνα πραγματοποιείται στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ιχθύ με την συμμετοχή του Ουρανού, αφυπνίζοντας την αισθηματική σας ζωή εντελώς ξαφνικά και απροσδόκητα. Με αυτό το φεγγάρι φουντώνουν οι επιθυμίες και τα συναισθήματα σας ενώ αρκετοί θα καλωσορίσετε έναν νέο άνθρωπο στην ζωή σας. Από τις 10/9 ο Κρόνος επιστρέφει στο 2ο δεκαήμερο του Υδροχόου, γεγονός που σας επωμίζει με πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις, πολλοί καλείστε να διαχειριστείτε προβλήματα που αφορούν το σπίτι ή την οικογένεια, ενώ άλλοι βλέπετε να επανέρχεται ένα πρόβλημα που αφορούσε τους παραπάνω τομείς , όπου τώρα καλείστε να το αντιμετωπίσετε με ωριμότητα και σοβαρότητα. Τα οικονομικά σας, αναμένεται να είναι πηγή «στρες» αυτό το μήνα, με τους λογαριασμούς και τις υποχρεώσεις προς τρίτους να στραγγίζουν το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας. Δεν παύει όμως στην πορεία του μήνα να σας δίνετε και η δυνατότητα να διεκπεραιώσετε κάποιες οφειλές σας.  Η ερωτική σας ζωή ενεργοποιείται και πάλι αυτό το μήνα, ενώ οι ξαφνικές νέες γνωριμίες μέσα από κοινωνικούς χώρους / κύκλους είναι μέσα στις τάσεις του μήνα για τους ελεύθερους. Το καλύτερο διάστημα για τα αισθηματικά σας είναι η περίοδος 13-21/9.

Γ Δεκαήμερο: Αρκετά πιο ανάλαφρος θα είναι ο Σεπτέμβριος για το ζώδιο και το δεκαήμερο σας και ήδη από τις 10/9 σταδιακά θα αρχίσουν να υποχωρούν οι μεγάλες πιέσεις που έχετε βιώσει στα προσωπικά / οικογενειακά σας. Έχετε πάρει τα μαθήματά σας, έχετε συγκροτήσει την ζωή σας και αυτός ο μήνας σας προτρέπει να αφοσιωθείτε περισσότερο στα όνειρα και στις επιθυμίες σας.  Οι πρώτες 5 ημέρες του μήνα είναι ευεργετικές για την προώθηση της καριέρας σας, για την κοινωνική προβολή σας, αλλά και για την στήριξη / εκτίμηση που θα λάβετε μέσα από την επαγγελματική σας προβολή!Αξιοποιήστε αυτό το διάστημα για να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια είτε και για να εντυπωσιάσετε στα επαγγελματικά! Πολλοί σκορπιοί στην πορεία του μήνα έχετε την εξέλιξη μίας ρομαντικής σχέσης, ή καταφέρνετε να δημιουργήσετε ένα όμορφο κλίμα σε μία ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Συναντήσεις με το παρελθόν, με φιλικά πρόσωπα του χτες είναι μέσα στις τάσεις της περιόδου, ενώ αρκετοί μπορεί να βγάλετε από το ντουλάπι των αναμνήσεων επιθυμίες που είχαν μείνει στην μέση και τώρα έχει έρθει η στιγμή της υλοποίησής τους.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΖυγός Σεπτέμβριος 2022
Επόμενο άρθροΤοξότης Σεπτέμβριος 2022
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.