Widgets Magazine

Ο Αύγουστος είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα σας και ναι μπορώ να πω ότι είναι ο πιο διασκεδαστικός , απολαυστικός και ανέμελος μήνας της χρονιάς για το δικό σας ζώδιο. Ο Δίας επιστρέφει σε ορθή φορά στις 11 Αυγούστου στο ζώδιο σας και ο παράγοντας της τύχης είναι αρκετά γενναιόδωρος για εσάς.  Ο Ήλιος, η Αφροδίτη (ως τις 23/8), ο Άρης (ως τις 18/8) και ο Ερμής (από τις 11/8) από το ζώδιο του Λέοντα, σας δίνουν κάθε ευκαιρία για να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να ταξιδέψετε, να ζήσετε νέες εμπειρίες.

⭐️⭐️⭐️ Για ερωτική προσωπική πρόβλεψη : ☎ Κάλεσε 14724 ή στείλε SMS με τη λέξη ΧΑΡΤΗΣ3 στο 54754 💳 Για ακόμα πιο οικονομική πρόβλεψη πάρε τα Astrocoins σου και μίλησε με -50% έκπτωση με τον αστρολόγο σου! ΔΕΣ ΕΔΩ<<

1ο Δεκαήμερο: Ο Αύγουστος ξεκινά με τη Νέα Σελήνη που γίνεται στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Λέοντα, η οποία και σε  ωθεί να κάνεις  νέα ξεκινήματα, ένα μακρινό ταξίδι, να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου, να φλερτάρεις και να απολαύσεις εμπειρίες που σου είχαν λείψει. Η Αφροδίτη από το Λέοντα σε επηρεάζει θετικά ως τις 5/8 και ναι θα έχεις τα ερωτικά σου σουξέ  σε κάποιο ταξίδι ή ακόμα και με άτομο που σε χωρίζει ηλικιακή / χιλιομετρική διαφορά ή το γνώρισες στο διαδίκτυο. Αν είσαι ήδη σε μία σχέση  θα γίνουν τα βήματα για την ανανέωσή της.  Την περίοδο 11-18 Αυγούστου ο Ερμής από το Λέοντα επηρεάζει θετικά το δικό σου  δεκαήμερο,  έτσι λοιπόν η ανεμελιά συνεχίζεται ενώ σε αυτή την περίοδο, θα είσαι  ακόμα περισσότερο σε κινητικότητα κάνοντας και νέες γνωριμίες. Στην ουσία, ο Αύγουστος σε  βοηθά να βρεις  και πάλι το κέφι και την αισιοδοξία, να αλλάξεις  παραστάσεις, να έρθεις κοντά σε νέους ανθρώπους και να απολαύσεις τη στιγμή.

2ο Δεκαήμερο: Ένας ερωτικός Αύγουστος ξεκινά για το δεκαήμερό σου αγαπητέ μου Τοξότη. Πράγματι είσαι από τους πιο ευνοημένους εκπροσώπους του ζωδιακού αυτό το μήνα, όπου οι εξελίξεις στα αισθηματικά σου θα σε κάνουν να νιώσεις αρκετά τυχερός, αλλά θα σου δώσουν και την ελπίδα για να κάνεις νέα σχέδια για την πορεία σου.  Αν είσαι σε σχέση, ανοίγονται νέες προοπτικές για την εξέλιξή της και περνάς έναν απολαυστικό,   διασκεδαστικό Αύγουστο με ταξιδάκια, έρωτα, διασκέδαση. Αν δεν είσαι σε σχέση, έχεις όλες τις καλές προοπτικές για να κάνεις μία γνωριμία που θα είναι πραγματικά το «τυχερό» σου για αυτή την περίοδο. Πιο θετικό διάστημα για τα αισθηματικά σου κρίνεται η περίοδος 7-14 Αυγούστου όπου θα σε επηρεάζει θετικά η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα. Ωστόσο και στα υπόλοιπα χρονικά διαστήματα, ο μήνας προσφέρεται για ανανέωση και ευκαιρίες – όπου και όπως εσύ θέλεις να τις αξιοποιήσεις -!

3ο Δεκαήμερο: Μπορεί να ακούς και να διαβάζεις ότι τα καλύτερα για σένα έρχονται από τον Οκτώβριο (και είναι σωστό), αυτό δεν σημαίνει ωστόσο ότι ο Αύγουστος θα είναι μήνας στασιμότητας για τα αισθηματικά σου! Προσπάθεια θα χρειαστεί να ξεπεράσεις το αίσθημα της ανασφάλειας και της αστάθειας που σε διακατέχει, όμως οι διέξοδοι θα υπάρχουν! Η πανσέληνος που γίνεται στις 15 Αυγούστου στο ζώδιο του Υδροχόου σε παρακινεί να βγεις από το καβούκι σου, να ταξιδέψεις, να γνωρίσεις κόσμο, να αλλάξεις παραστάσεις, να δεις τη ζωή αλλιώς … Συνάμα εκείνη τη περίοδο και η Αφροδίτη από το Λέοντα επηρεάζει θετικά το δικό σου δεκαήμερο, αυτό σημαίνει ότι η ανανέωση της αισθηματικής σου ζωής είναι εφικτή. Μία γνωριμία σε ταξίδι, με άτομο που είναι άλλης κουλτούρας, ή διαφορετικής ηλικίας είναι μέσα στο πρόγραμμα.  Οι γνωριμίες μέσω διαδικτύου κρύβουν και αυτές με την σειρά τους όμορφες εκπλήξεις! Αν είσαι ήδη σε μία σχέση, διαπιστώνεις ότι οι προοπτικές που ανοίγονται ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφο είναι θετικές!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΣκορπιός Ερωτικές Προβλέψεις Αυγούστου 2019 για κάθε δεκαήμερο
Επόμενο άρθροΑιγόκερως Ερωτικές Προβλέψεις Αυγούστου 2019 για κάθε δεκαήμερο
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here