Widgets Magazine

Βάζετε στόχους στα ερωτικά σας αυτό τον Αύγουστο φίλοι μου Σκορπιοί, όμως δεν μπορώ να πω ότι η προτεραιότητά σας αυτό το μήνα θα είναι τόσο τα αισθηματικά, όσο τα επαγγελματικά. Δεν θα λείψουν όμως και οι «τριγμοί» για κάποιους από εσάς, σε χρόνιες σχέσεις σας, ενώ εσείς από την πλευρά σας θα είστε αρκετά επίμονοι και ανυποχώρητοι σε αυτά που θέλετε. Πιο θετικές θα είναι οι μέρες σας  σταδιακά από τις 18 Αυγούστου και έπειτα, όπου τότε μπορώ να πω ότι ο έρωτας σταδιακά σας εκπλήσσει με όμορφο τρόπο! Θυμηθείτε όμως αυτό τον Αύγουστο πως … ή πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη και είναι σημαντικό  έστω και για λίγο να κάνετε μία   μικρή διακοπή στις εργασίες σας για να ξεκουραστείτε.

1ο Δεκαήμερο:  Ο τομέας των σχέσεών σας έχει περάσει πολλές αστάθειες από την Άνοιξη, ωστόσο οι αιφνιδιασμοί, οι αλλαγές και οι ρήξεις δεν παύουν να υπάρχουν για αρκετούς από εσάς και αυτό το μήνα. Βρίσκεστε σε ένα κομβικό σημείο, που μία μόνιμη σχέση αλλάζει μορφή και διαταράσσεται η σταθερότητα που είχατε ως σήμερα. Τον Αύγουστο συνειδητοποιείτε ότι αν δεν μπορείτε να αλλάξετε την μορφή που έχετε σε μία σχέση σας, αναγκαστικά πρέπει να αλλάξετε εσείς οι ίδιοι. Πιο έντονη είναι αυτή η τάση όμως σε εσάς που έχετε μία επίσημη, μόνιμη σταθερή σχέση. Το πρώτο 15νθήμερο του μήνα έχει τις εντάσεις του, τις εναλλαγές και την αστάθεια στα αισθηματικά σας. Η πορεία του μήνα αλλάζει ρυθμό και στην συνέχεια από τις 18 Αυγούστου, ο Άρης περνά στην Παρθένο, ακολουθεί στις 23 και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, ενώ σχηματίζεται στις 30 του μήνα η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο. Αυτό για εσάς σημαίνει  ότι σταδιακά από το 2ο μισό του μήνα,  μπαίνετε σε περίοδο που είτε θα μπει ένας νέος άνθρωπος στη ζωή σας (μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον), είτε θα υπάρξει κάποια ενδιαφέρουσα αλλαγή που θα σας φέρει πιο κοντά στα ζητούμενά σας.

2ο Δεκαήμερο: Αρκετά πιο ήρεμος, σταθερός, αλλά και ρομαντικός θα είναι ο Αύγουστος για το δικό σας δεκαήμερο. Οι εξελίξεις στα αισθηματικά σας, σας κάνουν να αισθάνεστε περισσότερη ασφάλεια, σταθερότητα, σιγουριά για την πορεία της ερωτικής σας ζωής. Ωστόσο και για εσάς ισχύει ότι ο ερωτικός τομέας δεν είναι η βασική προτεραιότητά σας αυτό το μήνα, αλλά είστε πιο επικεντρωμένοι σε βασικούς στόχους της ζωής σας, αλλά και στην καριέρα σας. Δεν λείπουν όμως και οι πρωτοβουλίες εκείνες που αφορούν την εξέλιξη και την πιο σταθερή  μορφή μίας σχέσης σας.  Οι ελεύθεροι του ζωδίου, είναι πολύ πιθανό να έχετε μία γνωριμία που θα προκύψει είτε μέσα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον είτε με άτομο που είναι μεγαλύτερο σε ηλικία από εσάς.

3ο Δεκαήμερο: Αυτό που θέλετε πραγματικά να πετύχετε στα αισθηματικά σας, μπορείτε να το κάνετε πραγματικότητα, αρκεί να το βάλετε στόχο αυτό το μήνα. Ως τις 11 Αυγούστου, ο Ερμής σε ορθή φορά από το ζώδιο του Καρκίνου, σας βοηθά να δείτε τις καταστάσεις γύρω σας πιο θετικά, να μετακινηθείτε, να αλλάξετε παραστάσεις, να κάνετε νέες γνωριμίες, αλλά και να επιλύσετε διαφωνίες που είχαν προκύψει το τελευταίο διάστημα. Ωστόσο ο Αύγουστος δεν είναι ο πιο ερωτικός μήνας της χρονιάς για εσάς, σας ωθεί όμως  να ορίσετε ποιο  είναι το ζητούμενό σας για την πορεία και το μέλλον σας. Αρκετοί από εσάς θα είστε απορροφημένοι σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας και θα προετοιμάζεται το έδαφος για νέα ξεκινήματα που είναι να γίνουν, παραγκωνίζοντας για λίγο τα αισθηματικά σας. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 15/8 στο ζώδιο του Υδροχόου προσωρινά προκαλεί συναισθηματική ένταση και διατάραξη της ηρεμίας και της σταθερότητας στα αισθηματικά.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΖυγός Ερωτικές Προβλέψεις Αυγούστου 2019 για κάθε δεκαήμερο
Επόμενο άρθροΤοξότης Ερωτικές Προβλέψεις Αυγούστου 2019 για κάθε δεκαήμερο
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here