Widgets Magazine

Υποδέχεστε το 2019 με αισιοδοξία και με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον Δία, να είναι στο δικό σας ζώδιο, εγκαινιάζοντας ένα νέο 12ετή κύκλο εξελίξεων και επεκτάσεων στη ζωή σας.

Η νέα χρονιά σας βοηθά να αφήσετε πίσω σας μία πικρή εποχή του παρελθόντος, όπου μετά από αρκετό καιρό καταφέρνετε να επαναφέρετε στη ζωή σας το κέφι, την  αισιοδοξία, την περιπέτεια, την διάθεση για νέες εμπειρίες, την κοινωνικότητα, στοιχεία που είναι τόσο γνώριμα για εσάς,  τα οποία όμως δεν μπορούσατε να τα απολαύσετε στα περασμένα έτη.

Μαζί με το νέο έτος, καταφέρνετε να θέσετε νέους στόχους, ξεκινάτε και πάλι να ονειρεύεστε, ενώ ο παράγοντας της τύχης θα είναι με το μέρος σας, δίνοντας την απαραίτητη ώθηση για να πετύχετε στα νέα και τολμηρά σας σχέδια! Στα επαγγελματικά σας πραγματοποιείται σημαντικές αλλαγές, πολλοί από εσάς θα πάρετε και τα ρίσκα σας ή και θα ακολουθήσετε ένα ελεύθερο επάγγελμα.  Ιδιαίτερα οι Τοξότες του 1ου δεκαημέρου, μπαίνετε σε μία εποχή, που θα αναμορφώσει ολοκληρωτικά τον τρόπο που εργαζόσασταν μέχρι σήμερα. Σημαντικό παράγοντα για την επαγγελματική επιτυχία της χρονιάς, θα έχει η διεύρυνση των γνώσεων σας.  Πολλοί από εσάς θα εξελίξετε ακόμα περισσότερο το επάγγελμά σας ακολουθώντας το ρεύμα της εποχής και νέες τεχνοτροπίες.

Στα οικονομικά σας, δεν παύουν να υπάρχουν πιέσεις ή να είστε αυτή τη χρονιά σε ένα στάδιο αναμονής για την καρποφορία των νέων εργασιακών σχεδίων σας, τα οποία είναι βέβαιο ότι θα ικανοποιήσουν εν καιρώ και το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας.  Ο Ιανουάριος και ο Ιούλιος είναι μήνες των Εκλείψεων που θα σας πιέσουν οικονομικά. Ανάσα στα οικονομικά θα πάρετε  4 Φεβρουαρίου –  28 Φεβρουαρίου,   3 Ιουλίου – 27 Ιουλίου  και 26 Νοεμβρίου – 19 Δεκεμβρίου .

Ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας αυτό το έτος,  οι νέες γνωριμίες σας βοηθούν να τονώσετε το «εγώ» σας,  ερωτική ζήτηση θα υπάρχει και οι εκπλήξεις δεν θα λείπουν. Σημαντικό ωστόσο είναι να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές, γιατί ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύς, συχνά θα δημιουργεί ένα θολό τοπίο στον συναισθηματικό σας κόσμο, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει διλήμματα, συγχύσεις και εξαπατήσεις (ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο).  Τα θετικά για εσάς ερωτικά διαστήματα είναι : 9 Ιανουαρίου – 3 Φεβρουαρίου , 20 Απριλίου – 14 Μαΐου,  9 Ιουνίου – 2 Ιουλίου, 1– 25 Νοεμβρίου.

 

Δες την Πρόβλεψη 2019 για το δεκαήμερο σου

ΤΟΞΟΤΗΣ 2019

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΣκορπιός 2019 Ετήσιες Προβλέψεις για κάθε δεκαήμερο
Επόμενο άρθροΑιγόκερως 2019 Ετήσιες Προβλέψεις για κάθε δεκαήμερο
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here