Widgets Magazine

Το 2019 είναι μία εξαιρετικά σημαντική χρονιά για το δικό σας ζώδιο! Είναι βέβαιο ότι η χρονιά που ανοίγεται τώρα μπροστά σας δεν θα είναι ανάλαφρη, ανέμελη ή αναζωογονητική, είναι βέβαιο όμως ότι έχετε μπροστά σας μία χρονιά σπουδαίων εμπειριών, μέσα από τις οποίες θα βγείτε πιο έμπειροι, πιο σοφοί, αλλά και πιο δυνατοί!

Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας συνεχίζουν την πορεία τους στο δικό σας ζώδιο και η στενή τους προσέγγιση, δηλώνει ότι το 2019 είναι μία μεταβατική χρονιά, που σταδιακά θα σας φέρει αντιμέτωπους με το οριστικό κλείσιμο κεφαλαίων του παρελθόντος, για να οδηγηθείτε στην συνέχεια σε μία νέα εποχή.

Στο τέλος του 2019 έχουμε και την είσοδό του Δία στο δικό σας ζώδιο όπου θα σας οδηγήσετε σταδιακά σε ένα αναμορφωτικό 2020. Η διαδικασία αυτή δεν θα είναι και τόσο εύκολη.

Υποθέσεις που αφορούν εσάς και τις σχέσεις με τους ανθρώπους που σας πλαισιώνουν, θα δοκιμαστούν αισθητά αυτή την χρονιά, αφού οι Εκλείψεις του 2019 σας επηρεάζουν άμεσα σε αυτό τον τομέα της ζωής σας.

Στα επαγγελματικά σας, θα χρειαστεί να δώσετε τον δικό σας αγώνα, ο οποίος όμως θα έχει την ανταμοιβή του , αρκεί εσείς οι ίδιοι να είστε σε εγρήγορση.  Στον οικονομικό τομέα δεν θα λείψουν οι ξαφνικές ευκαιρίες ανεφοδιασμών και σίγουρα μπορώ να πω ότι τα δικά σας θετικά διαστήματα για τα οικονομικά είναι η περίοδος από 1 Μαρτίου – 25 Μαρτίου και από 28 Ιουλίου – 20 Αυγούστου !

Στον αισθηματικό τομέα δοκιμάζονται οι χρόνιες σχέσεις, ζείτε τις αποκαλύψεις σας, δεν στερείστε του πάθους, ενώ αρκετοί από εσάς θα ζήσετε και έναν ξαφνικό νέο έρωτα που θα σας αλλάξει τη ζωή! Τα πιο θετικά ερωτικά διαστήματα για εσάς είναι  η περίοδος από 4 Φεβρουαρίου –  28 Φεβρουαρίου, 15 Μαΐου  –  8 Ιουνίου  και από 26 Νοεμβρίου – 19 Δεκεμβρίου.

 

Δες την Πρόβλεψη 2019 για το δεκαήμερο σου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2019

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤοξότης 2019 Ετήσιες Προβλέψεις για κάθε δεκαήμερο
Επόμενο άρθροΥδροχόος 2019 Ετήσιες Προβλέψεις για κάθε δεκαήμερο
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here