Widgets Magazine

Α Δεκαήμερο: Από το ξεκίνημα του μήνα είστε σε ετοιμότητα να πάρετε πρωτοβουλίες σημαντικές για την πορεία σας, είστε αρκετά επικοινωνιακή, το μυαλό είναι σε εγρήγορση, όμως δεν λείπουν οι γκρίνιες και τα παράπονα στον τρόπο έκφρασής σας, σημαντικό είναι λοιπόν ως τις 10/5 να αποφύγετε τις παρορμητικές αντιδράσεις και τα λόγια που στάζουν φαρμάκι! Επιθυμίες αναζωπυρώνονται, βρίσκεται ξανά την ελπίδα σας αλλά έχετε και την επιθυμία να ανοιχτείτε προς νέες κατευθύνσεις αλλά και νέες γνωριμίες, ιδιαίτερα από τα μέσα του Μάη που θα περάσει ο Δίας στους Ιχθύες. Στην πορεία του μήνα επικεντρώνεστε πολύ περισσότερο σε θέματα που αφορούν την υλική και συναισθηματική σας ασφάλεια. Προσπαθείτε να συγκροτήσετε και πάλι την ζωή σας, όμως δεν λείπουν τα σκαμπανεβάσματα, τόσο στα συ ναισθήματα και στις επιθυμίες σας όσο και τα οικονομικά σας. Το δια΄στημα 9-17/5 κρίνεται θετικό για να μπορέσετε να έχετε οικονομικές απολαβές. Η Έκλειψη Σελήνη στον Τοξότη στις 26/5 εντείνει την ανησυχία, τον φόβο και την ανασφάλεια για οικονομικές υποθέσεις. Λογαριασμοί, δάνεια, γραφειοκρατικά ζητήματα που πρέπει να διευθετηθούν ή και κοινά οικονομικά περιουσιακά στοιχεία γίνονται η πηγή της ανησυχίας. Συνάμα, τα τέλη του μήνα σας βρίσκουν αρκετά πιο ευάλωτους συναισθηματικά με την επιθυμία να κλείσετε κύκλους του χτες.

Β Δεκαήμερο: Οι πιέσεις σας συνεχίζονται και βρίσκεστε σε ένα σημείο καμπής όπου πολλά αλλάζουν στους σταθερούς τομείς της ζωής σας, δεν λείπουν όμως και οι προκλήσεις αλλά και οι δοκιμασίες, ιδιαίτερα αναφορικά με τα επαγγελματικά σας, αλλά και με υποθέσεις που αφορούν την κοινωνική καταξίωση, το γάμο ή τους στόχους που έχετε θέσει για την πορεία σας.. Το ξεκίνημα του μήνα σας βρίσκει απογοητευμένους από τους τις πρόσφατες εξελίξεις σε σχέσεις και σε συνεργασίες σας. Το διάστημα 11-18/5 είναι ιδανικό για να διευθετήσετε τα οικονομικά σας ή και να έρθετε σε μία μορφή συμφωνίας, αρκετοί θα λάβετε και κάποια χρήματα στα χέρια σας γεγονός που θα σας ικανοποιήσει! Χρήσιμο είναι να κλείσετε εκκρεμότητες στα οικονομικά και να κάνετε μία καλή οργάνωση αποφεύγοντας τις σπατάλες. Την περίοδο 10-26/5 με τον Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου, τονώνονται οι επικοινωνιακές σας δραστηριότητες, είστε σε συνεχή κινητικότητα, υπάρχουν και κάποιες ευχάριστες εξελίξεις που σας τονώνουν το ηθικό χρήσιμο είναι ωστόσο να παραμένετε εγκρατείς στα λόγια σας για να μην παρασυρθείτε από την παρορμητικότητά σας σε κουτσομπολιά ή και σε καβγάδες.

Γ Δεκαήμερο: Ο Μάιος ξεκινά ευχάριστα, δημιουργικά με εσάς να είστε σε καλή διάθεση, ενώ δέχεστε τα μηνύματα που σας ικανοποιούν αλλά ανανεώνεστε από κάθε άποψη, ιδιαίτερα στον αισθηματικό σας τομέα. Με τον Ερμή ως τις 4 και με την Αφροδίτη ως τις 9 του μήνα στο ζώδιο σας είναι σκόπιμο να αξιοποιήσετε τις ιδέες σας, τις επικοινωνίες σας και να εκφραστείτε με κάθε τρόπο που σας δίνει χαρά! Η Νέα Σελήνη του μήνα σχηματίζεται στο δικό σας ζώδιο στις 11 του μήνα και προσφέρει την ευκαιρία εκείνη για να γυρίσετε μία νέα σελίδα στη ζωή σας και να κάνετε ένα νέο σημαντικό ξεκίνημα. Αρκετοί αλλάζετε την εμφάνισή σας, ξεκινάτε ένα νέο σχέδιο ή μία νέα δραστηριότητα αλλά νιώθετε και ανάλαφροι μετά από πολύ καιρό! Τα οικονομικά σας ευνοούνται αυτό το μήνα ιδιαίτερα από τις 19 του μήνα και έπειτα, καλό όμως είναι να συμμαζέψετε τις ατασθαλίες σας για να μην βρεθείτε εκτεθειμένοι. Σημαντικές για εσάς αγορές φροντίστε να τις πραγματοποιήσετε πριν τις 30 του μήνα. Στα επαγγελματικά σας έχετε πολύ καλές προοπτικές αλλά και σημαντικές ευκαιρίες. Στα αισθηματικά στέκεστε πλέον πιο σίγουροι στα πόδια σας και ευνοούνται νέες σχέσεις.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΚριός Μάιος 2021 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκαήμερο
Επόμενο άρθροΔίδυμοι Μάιος 2021 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκαήμερο
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here