Widgets Magazine

Α Δεκαήμερο: Καλωσορίζετε τον Μάιο με ανασφάλεια όσον αφορά τα οικονομικά σας και τα έξοδα να τρέχουν, ιδιαίτερα ως τις 10/5, όπου θα είστε σε ένα συνεχές τρέξιμο προκειμένου να διασφαλίσετε τα κεκτημένα σας ή και να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητές σας. Ο Ερμής από το ζώδιο σας από τις 4-10/5 σας βοηθά σε διαπραγματεύσεις, επικοινωνίες, αλλά εντείνει και την εξωστρέφειά σας σε όλα τα επίπεδα! Η Αφροδίτη περνά στο δικό σας ζώδιο στις 9/5 και σταδιακά οι μέρες σας γίνονται πιο χαρούμενες, ανάλαφρες, ενώ η επιθυμία σας για ανανέωση θα είναι αισθητή. Ο έρωτας μπαίνει σε πρώτο πλάνο και πάλι στη ζωή σας και διψάτε για παιχνίδι, φλερτ, επιβεβαίωση, κάτι το οποίο και συμβαίνει. Ως τις 17/5 βελτιώνετε την εξωτερική σας εμφάνιση, ικανοποιήστε μέσα από αισθηματικές εξελίξεις, αλλά νιώθετε πολύ καλύτερα και μέσα σας.Σημαντικός όμως είναι ο μήνας και για τα επαγγελματικά σας όπου στην πορεία του, σας δίνονται σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης, προόδου, εξέλιξη, ενώ αρκετοί βάζετε τώρα το λιθαράκι για στόχους που θα δείτε στις αρχές του 2022 να γίνονται πραγματικότητα. Στο τέλος σας αφήνω την Πανσέληνο – Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη, η οποία μπορεί να σχηματίζεται στις 26/5 όμως η επιρροή της είναι ήδη σε ισχύ! Στην πορεία του μήνα έρχεστε σε σημαντικά ξεκαθαρίσματα σε σταθερές σχέσεις και συνεργασίες σας. Βάζετε τέλος, σε επαφές που είχαν ένα σταθερό πλαίσιο στη ζωή σας, όμως η διαδικασία αυτή για εσάς τουλάχιστον μπορεί να χαρακτηριστεί απελευθερωτική ενώ άμεσα θα μπορέσετε να καλύψετε τα όποια “κενά” θα δημιουργηθούν!

Β Δεκαήμερο: Ένας ευχάριστος μήνας θα είναι για εσάς ο Μάιος, παρόλο που κάποιες στιγμές μπορεί να γίνεστε ο αποδέκτης των εντάσεων που συμβαίνουν γύρω σας. Ο Ερμής και η Αφροδίτη από το ζώδιο σας, σας δίνουν την ώθηση το μεγαλύτερο μέρος του μήνα (11-25/5 το καλύτερο διάστημα για εσάς) να επικεντρωθείτε στην ανανεώση της ζωής σας. Τονώνονται οι επικοινωνίες σας, έχετε ευκαιρίες επαφών, γνωριμιών,συμφωνιών, είστε αρκετά εξωστρεφής ενώ δεν λείπει και η διάθεση για φλερτ και επιβεβαίωση. Ανανεώνεται την εξωτερική σας εμφάνιση και είστε αρκετά αγαπητοί και θελκτικοί στο περιβάλλον σας. Τα αισθηματικά σας μπορούν να πάνε αρκετά καλά αυτό το μήνα αρκεί να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο! Σταθερά σχέδια για το μέλλον, αποφάσεις που μπορούν να έχουν μία καλή προοπτική και εξέλιξη, ικανοποίηση από θέματα σπουδών ή και νομικών εγγράφων είναι μέσα στα θετικά νέα του μήνα για εσάς. Τα οικονομικά αναμένεται να αγχώσουν λίγο παραπάνω την περίοδο από τις 10-26/5 όπου τα έξοδά σας θα τρέχουν με ιλλιγγιώδη ταχύτητα.

Γ Δεκαήμερο: Ο Μάιος είναι ένας μήνας που σας ωθεί να κλείσετε εκκρεμότητες αλλά και να ενδυναμωθείτε ψυχικά προκειμένου να συγκροτήσετε με τον καλύτερο τρόπο τη ζωή σας. Αυτό είναι κάτι που θα το πετύχετε, έστω και αν είναι απαραίτητο κάποιες στιγμές να προσέξετε τις παγίδες που μπορούν να σας παραπλανήσουν, να σας συγχύσουν ή και να σας πάνε πίσω. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα σας στηρίξει προς νέες επαγγελματικές ενέργειες αλλά θα ηρεμήσετε και ψυχολογικά από πιέσεις που έχετε περάσει. Ο Κυβερνήτης του ζωδίου σας ο Ερμής κινείται στο ζώδιο σας, γεγονός που σας προσδίδει εξωστρέφεια, ετοιμολογία, επινοητικότητα και οι μέρες σας γεμίζουν με πολλές επικοινωνίες ιδιαίτερα από τις 19 του μήνα και έπειτα. Σημαντικό είναι να γνωρίζετε ότι από τις 30 του μήνα θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος, επομένως είναι σκόπιμο να κλείσετε τις όποιες εκκρεμότητές σας νωρίτερα. Κοντά στις 23/5 με το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα δείξτε προσοχή στις πλάνες, στις εξαπατήσεις και στις συγχύσεις που μπορεί να δημιουργηθούν. Δεν είναι κατάλληλη στιγμή για να πάρετε αποφάσεις ή για να δώσετε το λόγο σας. Η Αφροδίτη και αυτή με την σειρά της από το δικό σας ζώδιο σας βοηθά να ανανεωθείτε αλλά και να ανοιχτείτε πολύ περισσότερο στον έρωτα. Προσοχή στις 27/5 με το τετράγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα γιατί κάποια πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται είτε και εσείς οι ίδιοι μπορεί να λειτουργήσετε επιπόλαια. Στα οικονομικά αν και ο μήνας βγάζει έξοδα (ιδιαίτερα από τις 25/5 και έπειτα), θα μπορέσετε να ελιχθείτε και να ανταπεξέλθετε. Τέλος, οι γεννημένοι στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου να αναμένεται ότι μέχρι τα μέσα του Μάη, ο Δίας από τον Υδροχόο δεν θα σας αφήσει παραπονεμένους από ευκαιρίες επέκτασης προώθησης, ανόδου και νέων σχεδίων!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροTαύρος Μάιος 2021 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκαήμερο
Επόμενο άρθροΚαρκίνος Μάιος 2021 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκαήμερο
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here