Widgets Magazine

Η αισθηματική σας ζωή κατά την διάρκεια του 2019, θα μπορέσει να μπει σε μία πιο σταθερή πορεία, όπου πολλά από τα σχέδια και τις επιθυμίες σας, θα εκπληρωθούν (τουλάχιστον για τους περισσότερους από εσάς).  Μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου 2019, ο Δίας από το ζώδιο του Τοξότη, θα προσφέρει σημαντική ανανέωση τόσο ψυχολογική όσο και … ερωτική. Οι Ταύροι του 2ου και του 3ου δεκαημέρου, θα αναζωογονήσετε την σεξουαλική σας ζωή και θα διευρύνετε περισσότερο τις εμπειρίες σας  γεγονός που θα σας τονώσει σημαντικά.  Ο Κρόνος συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω, σχηματίζοντας τρεις φορές αυτή τη χρονιά την όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα. Οι Ταύροι του 2ου δεκαημέρου να αναμένεται ότι την περίοδο του Ιανουαρίου, του Ιουνίου και του Νοεμβρίου,  θα καταφέρτε να έχετε : την επίτευξη ενός σχεδίου στα αισθηματικά, την επισημοποίηση μίας σχέσης, ή ακόμα και μία σημαντική γνωριμία που θα μπορεί να έχει μία σημαντική μελλοντική προοπτική.   Ο  Ουρανός, επανέρχεται στο δικό σας ζώδιο στις 7 Μαρτίου 2019,  την επιρροή του θα την βιώσετε και αυτή τη χρονιά οι Ταύροι που έχετε γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο, μα πιο συγκεκριμένα όσοι έχετε τα γενέθλιά σας 21-26 Απριλίου. Αλλάζουν και ανατρέπονται προσωπικοί στόχοι και σχέδια, μα πολύ παραπάνω αλλάζετε εσείς οι ίδιοι και οι προσωπικές σας επιθυμίες. Οι αιφνιδιασμοί λοιπόν δεν θα λείψουν αυτή την χρονιά και από τον τομέα των αισθηματικών σας, γεγονός που σας εφιστά την προσοχή στις συναισθηματικές σας επενδύσεις, αφετέρου όσοι διατηρείτε έναν μόνιμο δεσμό, μπορεί να διαπιστώσετε ότι πλέον δεν σας καλύπτει. Θα έχετε όμως την ευκαιρία να «απεγκλωβιστείτε» από δύσκολες σχέσεις που σας ταλαιπωρούν και σας αφήνουν πίσω. Δεν θα λείψουν όμως και οι ξαφνικοί έρωτες, που θα σας συναρπάσουν και θα σας οδηγήσουν σε μεγάλες αλλαγές ζωής!  Για τους Ταύρους του 3ου δεκαημέρου, η χρονιά κρίνεται θετική για τα αισθηματικά σας, στην πορεία της παίρνετε ώριμες αποφάσεις για την πορεία των σχέσεών σας, ενώ δεν θα λείψουν και οι γνωριμίες, που θα ξυπνήσουν μέσα σας το πάθος, την προσμονή και την διάθεση να γίνεται αρκετά πιο τολμηροί! Οι σχέσεις των Ταύρων, ιδιαίτερα όσων έχετε γεννηθεί στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας, είναι πολύ πιθανό να προέρχονται με άτομα που σας χωρίζει διαφορά ηλικίας, χιλιομέτρων ή και κουλτούρας! Από τις Εκλείψεις του 2019, επηρεάζεστε πολύ παραπάνω από την Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 21 Ιανουαρίου στο ζώδιο του Λέοντα, η οποία και θα αναταράξει την σταθερότητα μίας σχέσης για τους Ταύρους του 1ου δεκαημέρου. Την περίοδο του Φθινοπώρου και πιο συγκεκριμένα το διάστημα 31 Οκτωβρίου έως 21 Νοεμβρίου, ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Σκορπιού! Αρκετοί από εσάς τους Ταύρους του 2ου και του 3ου δεκαημέρου, θα έχετε επαναπροσδιορισμούς σε σχέσεις σας, ενώ θα σας δοθεί και η ευκαιρία μίας επανασύνδεσης.

 

Τυχερά Ερωτικά Διαστήματα για το 2019

15 Μαΐου  –  8 Ιουνίου Η Αφροδίτη θα κινείται στο δικό σας ζώδιο  και θα σας χαρίζει γοητεία, μαγνητισμό αλλά και ερωτισμό … Οι κατακτήσεις αλλά και οι απολαύσεις δεν θα λείψουν! Οι  Ταύροι του 1ου δεκαημέρου, θα έχετε μία αιφνίδια γνωριμία ή μία ξαφνική έκπληξη που θα σας συναρπάσει αισθηματικά. Οι  Ταύροι του 2ου δεκαημέρου ικανοποιείται τις προσδοκίες σας, ενώ οι ελεύθεροι μπορεί να κάνετε μία ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο! Οι Ταύροι του 3ου δεκαημέρου,

21 Αυγούστου –  13 Σεπτεμβρίου   Με την Αφροδίτη από την Παρθένο, μπορείτε να προσμένετε ότι τις  καλοκαιρινές αυτές μέρες, θα απολαύσετε στο έπακρο την διασκέδαση, τον έρωτα, την ανεμελιά και την χαρά από την αισθηματική σας ζωή. Η σύνοδος Αφροδίτης – Άρη (24/8) θα ευεργετήσει ιδιαίτερα τους Ταύρους του 1ου δεκαημέρου όπου θα μπορέσετε να έχετε μία ενδιαφέρουσα , πικάντικη ερωτική εξέλιξη ή και γνωριμία. Οι Ταύροι του 2ου δεκαημέρου, νιώθετε πιο σταθεροποιημένοι και σίγουροι στο πλευρό μίας σχέσης, ενώ οι Ταύροι του 3ου δεκαημέρου παθιάζεστε περισσότερο με μία νέα γνωριμία που σας «ιντριγκάρει» γιατί είναι με άτομο αρκετά πιο διαφορετικό από εσάς τους ίδιους.

8 Οκτωβρίου – 31 Οκτωβρίου  Στην έναρξη της φθινοπωρινής περιόδου, η Αφροδίτη από τον Σκορπιό αναθερμαίνει το κλίμα των σταθερών σας σχέσεων. Τονώνεται η συντροφικότητα σε μία σχέση, ενώ οι ελεύθεροι έχετε αρκετές πιθανότητες για την δημιουργία μίας νέας σχέσης.

 

Ετήσια Προσωπική Πρόβλεψη για τα αισθηματικά;

Εμπιστέψου τις πληροφορίες που σου δίνει ο αστρολογικός σου χάρτης!

Στείλε ΑΒ4 στο 54754 ή κάλεσε στο 14724

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΚριός 2019 Αισθηματικές Προβλέψεις
Επόμενο άρθροΔίδυμοι 2019 Αισθηματικές Προβλέψεις
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here