Widgets Magazine

Το 2019 αναμένεται να είναι μία εμπειρική χρονιά για τα αισθηματικά σας,  στην πορεία της θα φιλοσοφήσετε με έναν τρόπο διαφορετικό τη ζωή αλλά και τα ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις σας, ενώ δεν θα λείψουν και οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες για τους ελεύθερους, αλλά και για βελτίωση των συνθηκών μίας ήδη υπάρχουσας σχέσης για τους δεσμευμένους. Από το ξεκίνημα του νέου έτους,  η βασική σας ανάγκη είναι η «ανανέωση», ο Δίας πορεύεται στο ζώδιο του Τοξότη και ως τις 2 Δεκεμβρίου 2019, θα δώσει σημαντικές ευκαιρίες τουλάχιστον στους γεννημένους στο 2ο και στο 3ο δεκαημέρου, ώστε να μπορέσετε να κάνετε αυτή την επιθυμία σας πραγματικότητα. Μία νέα γνωριμία για τους ελεύθερους μπορεί να προέλθει σε ένα ταξίδι, σε ένα σεμινάριο, από το διαδίκτυο ή με ένα άτομο που σας χωρίζει ηλικιακή ή και χιλιομετρική διαφορά. Οι δεσμευμένοι έχετε όλα τα φόντα για να μπορέσετε να βελτιώσετε το επικοινωνιακό κλίμα ανάμεσα σε εσάς και στο ταίρι σας. Ο Κρόνος συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω και σε αυτό το έτος θα επηρεάσει κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο (και αρχές 3ου δεκαημέρου). Δεν θα είναι λίγες οι στιγμές αυτής της χρονιάς που θα είστε αρκετά πιεσμένοι από τις ευθύνες των επαγγελματικών σας, γεγονός που θα σας στερεί την ανεμελιά στην αισθηματική σας ζωή.  Οι Κριοί του 2ου δεκαημέρου που  είστε σε έναν γάμο, ή σε μία σοβαρή δέσμευση, θα έχετε τους λόγους σας αυτό το έτος για να  νιώσετε αρκετά πιεσμένοι από την πορεία της σχέσης σας. Θα χρειαστεί με υπομονή και πνεύμα λογικής να διαχειριστείτε τα εμπόδια που μπορεί να προκαλούνται.  Ένα σημαντικό γεγονός για εσάς τους Κριούς, ιδιαίτερα όμως για όσους έχετε γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας, είναι η πορεία του Ουρανού στο ζώδιο σας, όπου ως τον Μάρτιο του 2019 θα επηρεάσει έντονα και τον τομέα των σχέσεών σας. Προκύπτουν αλλαγές, τις οποίες  επιδιώκετε εσείς οι ίδιοι, με την επιθυμία να απελευθερωθείτε από κάθε τι που σας καταπίεζε ή σας επιβάρυνε.  Ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί 18-20 Απριλίου, θα ζήσετε τους αιφνιδιασμούς σας,  που θα προκύψουν είτε από τον ξαφνικό χωρισμό / απομάκρυνση από μία σχέση (που εσείς θα το έχετε επιλέξει) ή ακόμα και από τον αιφνίδιο ερχομό ενός νέου έρωτα στη ζωή σας.  Τα «μοιραία» ερωτικά πάθη, δεν θα λείψουν αυτή τη χρονιά για τους Κριούς που έχετε γεννηθεί  περίπου 10-14 Απριλίου 2018 όπου δέχεστε την επιρροή του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, δεν υπάρχουν όμως οι εγγυήσεις ότι αυτά τα πάθη, θα μπορούν να έχουν και “Happy End”!

Τυχερά Ερωτικά Διαστήματα για το 2019

20 Απριλίου – 14 Μαΐου 2019: Σε αυτό το χρονικό διάστημα η Αφροδίτη θα κινείται στο δικό σας ζώδιο, προσφέροντας σημαντική ανανέωση για τα αισθηματικά σας.  Είστε αρκετά πιο γοητευτικοί, ερωτεύσιμοι, έχετε τις κατακτήσεις σας ενώ η αισθηματική σας ζωή σας προσφέρει περισσότερη περιπέτεια και ενδιαφέρον!

28 Ιουλίου – 20 Αυγούστου à  Με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο του Λέοντα, μπορείτε να αναμένετε σε αυτή την περίοδο του καλοκαιρού φλογερές στιγμές στα αισθηματικά σας. Οι Κριοί του 1ου δεκαημέρου θα ξεπεράσετε αισθηματικές πληγές του παρελθόντος και θα ανανεωθείτε σημαντικά, οι Κριοί του 2ου δεκαημέρου θα έχετε μία ενδιαφέρουσα γνωριμία σε ένα ταξίδι (ή με άτομο με ηλικιακή διαφορά), ενώ οι Κριοί του 3ου δεκαημέρου, θα μπορέσετε να αποκαταστήσετε τα «σπασμένα» της αισθηματικής σας ζωής βάζοντας περισσότερο κέφι και ερωτισμό στις μέρες σας.

14 Σεπτεμβρίου – 7 Οκτωβρίου Η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Ζυγού και σε αυτή τη χρονική περίοδο ενισχύεται σημαντικά η επιθυμία σας για συντροφικότητα! Οι ελεύθεροι έχετε την ευκαιρία για την δημιουργία μίας νέας σχέσης, ενώ οι ήδη δεσμευμένοι, μπορείτε να έρθετε πιο κοντά στο σύντροφό σας.

Ετήσια Προσωπική Πρόβλεψη για τα αισθηματικά;

Εμπιστέψου τις πληροφορίες που σου δίνει ο αστρολογικός σου χάρτης!

Στείλε ΑΒ4 στο 54754 ή κάλεσε στο 14724

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΗ Νέα Σελήνη Δεκεμβρίου 2018 στον Τοξότη Προβλέψεις Ζωδίων
Επόμενο άρθροΤαύρος 2019 Αισθηματικές Προβλέψεις
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.