Widgets Magazine

Κάθε χρόνος που περνά μας χαρίζει  νέα ερεθίσματα, νέες εμπειρίες αλλά και  γεγονότα που παίζουν καθοριστικό ρόλο  στην εξέλιξη  της προσωπικότητάς και της συμπεριφοράς μας  αλλά και στην διαμόρφωση των συναισθηματικών μας αναγκών …

Κάνοντας τον προσωπικό μας απολογισμό και προσπαθώντας να έρθουμε ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια που κρύβεται μέσα μας, πολλές φορές μας είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσουμε και να ερμηνεύσουμε αυτό που πραγματικά αισθανόμαστε … Ίσως γιατί τα συναισθήματα υπόκεινται σε συνεχόμενες αλλαγές που μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο να τις κατανοήσουμε και να τις αντιληφθούμε.  Εκτός από την κατανόηση των δικών μας συναισθημάτων, άλλο τόσο δύσκολο μας είναι να κατανοήσουμε τα συναισθήματα των ανθρώπων που μας περιβάλλουν…

Με ποιο τρόπο όμως μπορούμε  μέσα από την Αστρολογία να έρθουμε ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό που αισθανόμαστε; Πώς μπορούμε να κατανοήσουμε αυτά που αισθανόμαστε τώρα, ή αυτά που θα νιώσουμε αύριο;  Με ποιο τρόπο μπορούμε να αντλήσουμε πληροφορίες  για την συναισθηματική επιρροή που θα δεχθούμε από την επιρροή των γεγονότων που θα λάβουν χώρα το επόμενο διάστημα ή και τα επόμενα έτη;

Μελετώντας την πορεία της Σελήνης στο Προοδευμένο ωροσκόπιο μας, μπορούμε να αντλήσουμε όλα αυτά τα χρήσιμα στοιχεία που θα μπορέσουν να μας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό που πραγματικά νιώθουμε εμείς αλλά και οι άνθρωποι γύρω μας.

Μερικά Χρήσιμα Αστρολογικά στοιχεία

  • Η προοδευμένη Σελήνη κινείται περίπου 12ο -13ο τον χρόνο
  • Παραμένει σε ένα ζώδιο για 2 ½ περίπου χρόνια, διαμορφώνοντας  διαφορετικές προσλαμβάνουσες που έχουν άμεσα αντίκτυπο στην ψυχή, στο συναίσθημά μας!
  • Η προοδευμένη Σελήνη ολοκληρώνει την πορεία της στο ζωδιακό κύκλο κάθε 28 έτη. Αυτό σημαίνει ότι συμβαίνουν μεγάλες αλλαγές στον ανθρώπινο ψυχισμό στα 28, 56 , 83 έτη.
  • Ερμηνεύοντας το Προοδευτικό μας Ωροσκόπιο, κοιτάζουμε πάντα την θέση της Σελήνης (τόσο στον προοδευτικό χάρτη, όσο και στον γενέθλιο) καθώς και τις όψεις που σχηματίζει η Σελήνη με τους προοδευτικούς πλανήτες αλλά και με το γενέθλιο ωροσκόπιο μας. Μόνο τότε μπορούμε να έχουμε μία πλήρη, αναλυτική εικόνα με πολλές χρήσιμες πληροφορίες …

Δες τις συναισθηματικές ανάγκες που διαμορφώνονται σύμφωνα με το ζώδιο που βρίσκεται η Προοδευτική σου Σελήνη (σε επόμενα άρθρα θα προχωρήσουμε με περισσότερες αναλύσεις)

Σε ποιο ζώδιο είναι αυτή την περίοδο η Προοδευμένη Σελήνη σου;

Αν δεν γνωρίζεις το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Προοδευμένη Σελήνη σου ακολούθησε τα παρακάτω βήματα!

Στείλε ΑΒ4 στο 54754 ή κάλεσε στο 14724

Προοδευμένη Σελήνη στον Κριό

Λέξεις Κλειδιά: ανεξαρτησία, ενάρξεις, ενθουσιασμός, προκλήσεις, αντιδραστικότητα , επιθετικότητα, θάρρος, δυναμισμός.

Συναισθηματική Ανάγκη: Νέα ξεκινήματα

Καθώς η προοδευμένη Σελήνη σου μετακινείται στο ζώδιο του Κριού και ξεκινά ένα νέο ταξίδι στο ζωδιακό κύκλο, οι ρυθμοί γύρω σου αλλάζουν, το ίδιο και τα συναισθήματά σου! Πηγάζει μέσα σου η μεγάλη ανάγκη να αλλάξεις τα πάντα γύρω σου, να ξεκινήσεις από το μηδέν, να πραγματοποιήσεις νέα ξεκινήματα αλλά και να λειτουργήσεις πιο τολμηρά από ότι συνήθως! Τα 2μιση χρόνια παραμονής της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού, είναι βέβαιο ότι θα καταφέρεις να διεκδικήσεις  και να κατακτήσεις συναισθηματικά την ανεξαρτησία σου, η καθημερινότητά σου θα έχει δράση, ένταση, εξελίξεις αλλά και νέες εμπειρίες. Η επιθυμία σου θα είναι να στηριχτείς στις δυνάμεις σου, να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να έχεις την αυτονομία να κινηθείς στο πλαίσιο που εσύ πραγματικά θες, χωρίς να υπολογίζεις τις συνέπειες.  Με την προοδευμένη Σελήνη από το ζώδιο του Κριού δεν λείπουν και οι προκλήσεις, οι οποίες προκύπτουν εξαιτίας των απότομων ή και αντιδραστικών συναισθηματικών εκφράσεών σου!

Προοδευμένη Σελήνη στον Ταύρο

Λέξεις Κλειδιά: σταθερότητα, ασφάλεια, σιγουριά, πείσμα, επιμονή, έκφραση μέσω της τέχνης, δημιουργικότητα, αργοί ρυθμοί.

Συναισθηματική Ανάγκη:  Εξασφάλιση Οικονομική και Συναισθηματική

Εφόσον ολοκληρωθούν τα 2 μισή δυναμικά έτη, όπου η προοδευμένη Σελήνη θα περάσει από το ζώδιο του Κριού, στον Ταύρο, η ενέργεια αρχίζει να αλλάζει, να παίρνει πιο αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς. Η βασική συναισθηματική ανάγκη τώρα γίνεται  η σταθεροποίηση  αλλά  και η εξασφάλιση τόσο σε υλικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο.  Δεν λείπει η ροπή προς τις απολαύσεις, το καλό φαγητό ή και το πιο εκλεπτυσμένο γούστο!  Το ζητούμενο σε αυτά τα έτη είναι να μπορέσεις να αποκτήσεις καλύτερη ποιότητα ζωής, αυξάνοντας τα εισοδήματά σου, κάνοντας σημαντικές επενδύσεις / αγορές,  ή βάζοντας γερές βάσεις που θα σε στηρίξουν στα μετέπειτα έτη σου!  Τα συναισθήματα σου γίνονται πιο γαλήνια και εκφράζονται με περισσότερη  ζεστασιά, ενώ η ανάγκη του «ανήκειν» παίρνει έναν σπουδαίο ρόλο στα χρόνια που ανοίγονται μπροστά σου! Τι σημαίνει αυτό;  Έχεις ανάγκη να μοιραστείς στιγμές, να απολαύσεις την συντροφικότητα, να δέσεις άγκυρα στο σταθερό λιμάνι που θα σου προσφέρει ηρεμία και αρμονία! Ακόμα και οι προκλήσεις που εμφανίζονται σε αυτή τη χρονική περίοδο, μπορούν να ξεπεραστούν αφού οι συναισθηματικές αντοχές είναι απεριόριστες και η υπομονή, το πείσμα αλλά και η επιμονή βοηθούν στην προσπέραση των εμποδίων.

 

Προοδευμένη Σελήνη στους Διδύμους

 

Λέξεις Κλειδιά: νέες γνώσεις / ιδέες / φίλοι, δίψα για μάθηση, ταξίδια, κυκλοθυμία, νευρικότητα

Συναισθηματική Ανάγκη:  Αναζήτηση της Γνώσης

Όταν η προοδευμένη Σελήνη περνά στο ζώδιο των Διδύμων,  είναι διάχυτη η επιθυμία για επικοινωνία, για γνώση, για γνωριμίες … Σε αυτή τη φάση έχεις την ανάγκη να μοιραστείς τις εμπειρίες που έχεις αποκομίσει ως σήμερα, αλλά και να αποκτήσεις ακόμα περισσότερες.  Η συναισθηματική ανάγκη που υπάρχει σε αυτή την περίοδο της ζωής σου, είναι να καταφέρεις να αιτιολογήσεις με λογικά επιχειρήματα τα πάντα γύρω σου ίσως πολλές φορές και τα ίδια σου τα συναισθήματα.  Αναζητάς πληροφορίες, εμπλουτίζεις τις γνώσεις σου,  δραστηριοποιείσαι περισσότερο κοινωνικά, έχεις την δίψα για ταξίδια, για επαφές, για δικτύωση και μπαίνουν στην ζωή σου νέοι άνθρωποι! Υπάρχει έντονη κινητικότητα στην καθημερινότητά σου, δεν λείπει ωστόσο και η νευρικότητα  και η ευμετάβλητη διάθεση!

Προοδευμένη Σελήνη στον Καρκίνο

Λέξεις Κλειδιά: σπίτι, οικογένεια, αγάπη, θαλπωρή, εκφραστικότητα, ασφάλεια

Συναισθηματική Ανάγκη:  Η ασφάλεια, η προστασία και η αγάπη της οικογένειας!

Όταν η προοδευμένη Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου, μία είναι η βασική συναισθηματική ανάγκη που παίζει κυρίαρχο ρόλο στα 2 ½ έτη που ακολουθούν: Η δημιουργία ενός σταθερού συναισθηματικού πλαισίου που θα σου χαρίσει την πληρότητα και θα σου προσφέρει την σταθερότητα, την σιγουριά και την αγάπη που τόσο πολύ έχεις ανάγκη! Κατά την διάρκεια που η προοδευμένη Σελήνη κινείται στον Καρκίνο υπάρχει η επιθυμία για δημιουργία οικογένειας ή τουλάχιστον για προσέγγιση και ισχυροποίηση των ήδη υπαρχόντων οικογενειακών δεσμών.  Ανακτάς τις ευαισθησίες σου, εξωτερικεύεις πιο εύκολα αυτά που αισθάνεσαι, δίνεσαι ολοκληρωτικά στους δικούς ανθρώπους και αν είσαι γυναίκα , ξυπνά  το μητρικό σου  ένστικτο και γίνεσαι  μανούλα!  Η ενέργεια λοιπόν εστιάζεται στις πολύ προσωπικές υποθέσεις, που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια, που σε αυτή την χρονική περίοδο της ζωής σου αποτελούν τις βάσεις πάνω στις οποίες μπορείς να στηριχτείς για να νιώσεις την συναισθηματική ολοκλήρωση!

Προοδευμένη Σελήνη στον Λέοντα

Λέξεις Κλειδιά: Έρωτας, Διασκέδαση, Δημιουργικότητα, Γενναιοδωρία, Απόλαυση, Τέχνη

Συναισθηματική Ανάγκη:  Να δημιουργήσω

Μετά την ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια, σιγουριά, θαλπωρή και σύσφιγξη οικογενειακών σχέσεων,  η προοδευμένη Σελήνη περνά στο ζώδιο του Λέοντα και νιώθεις την  συναισθηματική ανάγκη να θέλεις να δημιουργήσεις! Το ενδιαφέρον σου στρέφεται περισσότερο στην τέχνη, στην διασκέδαση, στα παιδιά ή ακόμα και στον έρωτα που μπορεί τώρα να γίνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου, γεμίζοντας με πάθος τις μέρες σου! Σε αυτή την περίοδο της ζωής σου, καλομαθαίνεις περισσότερο τόσο τον εαυτό σου, όσο και τους ανθρώπους που αγαπάς  με δώρα, διασκεδάσεις, κεράσματα και γενναιόδωρες πράξεις!  Η  επιθυμία σου; Είναι να έλξεις κοντά σου οτιδήποτε σου δίνει χαμόγελο και ζωντάνια!Επιπλέον αποκτάς περισσότερη αυτοπεποίθηση, βελτιώνεις το στυλ σου, την εμφάνισή σου, έχεις τις κατακτήσεις σου και …  είσαι σε ετοιμότητα να αναδείξεις τον εαυτό σου, τα ταλέντα σου, τις ικανότητές σου σε όλους τους τομείς!

Προοδευμένη Σελήνη στην Παρθένο

Λέξεις Κλειδιά: τάξη, οργάνωση, εργασία, ρουτίνα καθημερινότητας, φυσική κατάσταση

Συναισθηματική Ανάγκη:  Να εργαστώ

Καθώς η Σελήνη περνά στο ζώδιο της υπηρεσίας, την Παρθένο , οι συναισθηματικές ανάγκες σταδιακά αλλάζουν! Το ενδιαφέρον στρέφεται περισσότερο σε ζητήματα της καθημερινότητας, στην εργασία, στο σώμα, στην φυσική κατάσταση και η επιθυμία είναι να μπορέσει να μπει μία πολύ καλή οργάνωση, προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα της ζωής! Σε αυτή την περίοδο, είναι πολύ πιθανό ότι εργάζεσαι περισσότερο από το κανονικό προκειμένου να μην λείψει τίποτα στο σπίτι, στην οικογένεια, αλλά ίσως και από την ανάγκη να καλύψεις τις πρακτικές σου ανάγκες! Η αναλυτικότητα, η πρακτικότητα και η προσκόλληση στην λεπτομέρεια, είναι οι βασικές αιτίες που δεν σε αφήνουν πολύ εύκολα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις  με ανεμελιά τις χαρές της ζωής! Με την Προοδευμένη Σελήνη στην Παρθένο, αρχίζεις να προσέχεις περισσότερο και την φυσική σου κατάσταση, κάνοντας ιατρικές εξετάσεις,  ειδική φροντίδα και διατροφή, διακοπή σε κακές συνήθειες.  Σε αυτή τη περίοδο της ζωής σου μπορεί να σου βγει και η επιθυμία να αποκτήσεις ένα κατοικίδιο ζώο!  Με την προοδευμένη Σελήνη στην Παρθένο, είναι πιθανές οι κρίσεις άγχους καθώς και οι νευρώσεις σε στομάχι ή έντερο!

Προοδευμένη Σελήνη στον Ζυγό

Λέξεις Κλειδιά: συντροφικότητα, γάμος, σχέση, ισορροπία, αρμονία, δικαιοσύνη

Συναισθηματική Ανάγκη:  Να μοιραστώ

Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Ζυγού και από την εργασία, την τάξη και την λεπτομέρεια, τώρα δημιουργείται η ανάγκη της συντροφικότητας, της αρμονίας, τις ισορροπίας αλλά και της διασκέδασης! Με την Σελήνη να κινείται στο προοδευτικό σου ωροσκόπιο σε αυτή την θέση, νιώθεις πιο έντονα την ανάγκη να συνδεθείς με έναν άνθρωπο. Ο γάμος, η συμβίωση ή επισημοποίηση μίας σχέσης είναι μέσα στα πιθανά ενδεχόμενα των 2 ½ ετών που ακολουθούν (εξαρτάται ωστόσο και από την θέση  καθώς και από τις όψεις στο προοδευμένο και γενέθλιο ωροσκόπιο). Ωστόσο, είναι βέβαιο ότι σε αυτή τη φάση της ζωής σου νιώθεις πιο διάχυτη την επιθυμία να συνδεθείς αλλά και να μοιραστείς στιγμές, λέγοντας αντίο στη μοναξιά! Από την άλλη πλευρά,  ασχολείσαι περισσότερο με την αισθητική, αλλάζεις το στυλ σου, ανακτάς την γοητεία σου, βελτιώνεις το σπίτι και βάζεις περισσότερο φινέτσα στη ζωή σου! Η τέχνη αποτελεί μία διέξοδο ευχαρίστησης και απόλαυσης για αυτά τα έτη!

Προοδευμένη Σελήνη στον Σκορπιό

Λέξεις Κλειδιά: εσωστρέφεια, καχυποψία, μοναχικότητα, ένταση, ερωτισμός

Συναισθηματική Ανάγκη:  Να εμβαθύνω

Η Σελήνη στο ζώδιο της πτώσης της  τον Σκορπιό, αναμοχλεύει τον συναισθηματικό σου κόσμο και δεν σου επιτρέπει με ευκολία να εκφράσεις αυτά που πραγματικά αισθάνεσαι. Ίσως να μην μπορείς να κατανοήσεις εύκολα σε αυτά τα έτη, όλα όσα πραγματικά αισθάνεσαι!  Κάνεις τον απολογισμό σου,  προσπαθείς να βρεις το σύνδεσμο ανάμεσα σε παρελθόν, παρόν, μέλλον, κάνεις τα βήματα που θα σε απαλλάξουν από καταστάσεις που σε βάραιναν (ψυχολογικά, συναισθηματικά, οικονομικά) και κάνεις μία «βουτιά» στα ενδότερα , προσπαθώντας να καταπολεμήσεις λάθη, πάθη και αδυναμίες.  Η ανάγκη για αναζήτηση, έρευνα,  αποκωδικοποίηση πληροφοριών είναι πολύ σημαντικά για την  πορεία και την εξέλιξή σου σε αυτά τα έτη! Δεν λείπουν τα συναισθήματα μοναχικότητας καθώς και η ανάγκη για εξουσία, έλεγχο, κυριαρχία και επιβολή στις καταστάσεις αλλά και στους ανθρώπους! Με την Προοδευμένη Σελήνη στο Σκορπιό υπάρχουν πάντα εξελίξεις που αφορούν τα κοινά περιουσιακά στοιχεία ή την διευθέτηση γραφειοκρατικών υποθέσεων.

Προοδευμένη Σελήνη στον Τοξότη

Λέξεις Κλειδιά: επέκταση, εμπειρίες, αισιοδοξία, φιλοσοφία, πίστη, σπουδές

Συναισθηματική Ανάγκη:  Να επεκταθώ

Η προοδευμένη Σελήνη περνά στον Τοξότη και εκδηλώνονται εντελώς διαφορετικές επιθυμίες και συναισθηματικές ανάγκες… Από την εσωστρέφεια και την μοναχικότητα που σε διέκρινε τα περασμένα 2 ½ έτη, τώρα περνάς στο αμέσως επόμενο στάδιο που αισθάνεσαι ότι έχει έρθει η ώρα να κοινωνικοποιηθείς, να αποκτήσεις νέες γνώσεις, νέες εμπειρίες, να ταξιδέψεις, να ξεκινήσεις σπουδές  και να επεκτείνεις την δράση σου με κάθε τρόπο! Η προοδευμένη Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη, χαρίζει μία αισιόδοξη νότα στα χρόνια που ακολουθούν,  βάζοντας άφοβα στόχους,  αλλά χάνοντας εύκολα το ενδιαφέρον και την επιθυμία σου για την κατάκτησή τους! Στα χρόνια που ανοίγονται μπροστά σου, αλλάζεις λίγο την φιλοσοφία σου για την ζωή και τις καταστάσεις γύρω σου, ενώ αποκτάς περισσότερη πίστη αλλά και περισσότερες γνώσεις! Θέλεις να κάνεις πράγματα διαφορετικά από ότι συνήθως προκειμένου να εμπλουτίσεις τον κύκλο των εμπειριών σου , ενώ ευδιάκριτη είναι η διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου! Σε αυτά τα έτη, είναι πολύ πιθανό να  ενασχοληθείς με υποθέσεις νομικού περιεχομένου!

Προοδευμένη Σελήνη στον Αιγόκερω

Λέξεις Κλειδιά: καριέρα, καταξίωση, κοινωνικό προφίλ, ευθύνες, φιλοδοξίες

Συναισθηματική Ανάγκη:  Να καταξιωθώ

Με την προοδευμένη Σελήνη σε αδυναμία, από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι γεγονός ότι σε αυτή την χρονική περίοδο εστιάζεις το ενδιαφέρον σου στις πιο πρακτικές υποθέσεις της ζωής σου, περιορίζοντας αισθητά την έκφραση του συναισθήματος! Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχεις ευαισθησίες, αλλά στην παρούσα φάση, υψώνεις ένα τοίχο, είτε γιατί πρέπει να φανείς δυνατός, είτε γιατί πρέπει να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου περισσότερο στο μέλλον,  στους στόχους και στις φιλοδοξίες σου! Σε αυτά τα 2 ½ έτη, εργάζεσαι πολύ προκειμένου να μπορείς να κατακτήσεις έναν σημαντικό στόχο.  Η διάκριση, η καταξίωση, η επιβεβαίωση κάθε μορφής αποτελούν πολύ σημαντικό παράγοντα για σένα στην δεδομένη στιγμή της ζωής σου! Αναλαμβάνεις νέες ευθύνες και υποχρεώσεις,  το πρόγραμμά σου γίνεται αρκετά φορτωμένο, ενώ ο οικονομικός τομέας και η πορεία του φαίνεται ότι σε ενδιαφέρει πολύ έντονα! Σε αυτή την περίοδο είναι πολύ πιθανό να κάνεις και μία αποταμίευση για να κάνεις μία σημαντική επένδυση!

Προοδευμένη Σελήνη στον Υδροχόο

Λέξεις Κλειδιά: συλλογικότητα, κοινωνικότητα, ομαδικότητα, αλληλεγγύη, πρωτοπορία, ελευθερία

Συναισθηματική Ανάγκη:  Να κοινωνικοποιηθώ

Μετά τα 2 ½ έτη υπευθυνότητας, εργατικότητας όπου η βασική σου ανάγκη ήταν η κυριαρχία και η καταξίωση,  το κλίμα σταδιακά αρχίζει να αλλάζει … Η συναισθηματική σου ανάγκη σε αυτή την περίοδο της ζωής σου, είναι να απελευθερωθείς από τις πιέσεις και να  κάνεις στη ζωή σου σημαντικές αλλαγές,  αλλαγές που κάποτε μπορεί να δίσταζες ή και να αποτελούσαν το ταμπού σου! Επιπλέον, είναι διάχυτη η επιθυμία επέκτασης του κοινωνικού κύκλου, θέλεις να βρεθείς με νέους ανθρώπους, να διευρύνεις τις γνωριμίες σου , να ενταχθείς σε μία ομάδα, ή  να ασχοληθείς με μία συλλογική δραστηριότητα.  Οι κοινωνικές ευαισθησίες εντείνονται, καθώς και το αίσθημα αλληλεγγύης και υποστήριξης των δικαιωμάτων των αδύναμων ομάδων.  Επιπλέον δεν λείπει και η επιθυμία να θέλεις να ερευνήσεις λίγο παραπάνω τις καταστάσεις στη ζωή σου ή και να αντιδράσεις για στερεότυπες καταστάσεις που στέκονται εμπόδιο σε εσένα ή ακόμα και σε μία ομάδα ανθρώπων! Η ενασχόληση με την πολιτική, την αστρολογία ή ακόμα και με την τεχνολογία είναι πολύ πιθανές.

Προοδευμένη Σελήνη στον Ιχθύ

Λέξεις Κλειδιά: ρομαντισμός, ευαισθησία, φαντασία, δημιουργικότητα, ασυνείδητο, αγάπη, αναζήτηση, πίστη

Συναισθηματική Ανάγκη:  Να συνειδητοποιήσω

Η Σελήνη εισέρχεται στον τρυφερό, ευαίσθητο και ρομαντικό χώρο του Ιχθύ και έτσι ξεκινούν 2μιση χρόνια, τα οποία σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι αλλού πατάς και αλλού βρίσκεσαι! Τα συναισθήματα είναι μεταβαλλόμενα, τη μία στιγμή μπορεί να νιώθεις ότι η καρδιά σου κατακλύζεται από αγάπη, την άλλη στιγμή όμως μπορεί να διακατέχεσαι από φόβους, ανασφάλειες, αδυναμίες και να μην μπορείς να διαχειριστείς εύκολα το συναίσθημα που  κρύβονται  μέσα σου! Είναι χρονιές που σε καλούν να εμβαθύνεις λίγο παραπάνω τον εσωτερικό σου κόσμο, να θυσιάσεις κάποιες από τις προσωπικές σου ανάγκες, να σταθείς και να προσφέρεις την αγάπη και την φροντίδα σου σε αυτούς που σε έχουν πραγματικά ανάγκη …  Με την Προοδευμένη Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων, συχνά μπορεί να μπλεχτείς στα δίχτυα της θυματοποίησης, της ψευδαίσθησης ή και της εξαπάτησης . Το συναίσθημα, παίζει σπουδαίο ρόλο σε αυτή την φάση της ζωής σου και ίσως οι ευαισθησίες και οι συγκινήσεις είναι πιο τονισμένες, γεγονός που κάνει πιο δυσνόητη την αποκωδικοποίηση της δράσης και των συναισθημάτων τόσο από εσένα, όσο και από τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν!  Είναι σημαντικό σε αυτή την περίοδο να αποφύγεις τις προσκολλήσεις και τις εξαρτήσεις κάθε μορφής ! Διέξοδος; Η τέχνη σε όλες της τις μορφές! Η εσωστρέφεια  και η απομόνωση είναι πολύ πιθανές έννοιες σε αυτή την περίοδο, όπου νιώθεις ότι ολοκληρώνεται ένας σημαντικός κύκλος  και σε λίγο θα χρειαστεί να αλλάξεις σελίδα και να πας παρακάτω …

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι ευκαιρίες & οι προκλήσεις ως το τέλος του Σεπτεμβρίου 2017
Επόμενο άρθροΟι ευκαιρίες και οι προκλήσεις των ζωδίων ως τις 30 Σεπτεμβρίου 2017
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here