Widgets Magazine

Το φθινόπωρο κάνει επίσημα την έναρξη του αυτή την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στις 11.01 το βράδυ, καθώς ο Ήλιος εισέρχεται στον αέρινο εκπρόσωπο του παρορμητικού σταυρού, τον δίκαιο και διπλωμάτη Ζυγό! Μπαίνουμε σε μία περίοδο που καλούμαστε να φέρουμε σε πρώτο πλάνο ζητήματα σταθερών σχέσεων και συνεργασιών,   επανεξετάζοντας κάποιες καταστάσεις  και ακολουθώντας το ρεύμα των αλλαγών που ανοίγεται μπροστά μας.

Μην χάσεις αύριο το πρωί στις 11:00 Ζωντανά από το Oroskopos.gr την LIVE εκπομπή του Astro Κους Κους με προβλέψεις ως και 30 Σεπτεμβρίου 2017 για όλα τα ζώδια

Ήδη στις 20 του μήνα, προηγήθηκε η Νέα Σελήνη του μήνα από το  3ο δεκαήμερο της Παρθένου,  οι συνθήκες γύρω μας είναι πιεστικές αλλά και νευρικές, ιδιαίτερα για τους τομείς που αφορούν την εργασία, την καθημερινότητα, την ρουτίνα των υποχρεώσεων αλλά και την υγεία! Μέχρι  τις 5 Οκτωβρίου που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος του Οκτωβρίου στο ζώδιο του Κριού, καλούμαστε να εργαστούμε συστηματικά, παίρνοντας πρωτοβουλίες και ακολουθώντας την «δράση» προκειμένου να βάλουμε σε μία τάξη και σειρά τις υποθέσεις μας.  Οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου, ήδη αισθάνεστε πιο έντονη την νευρικότητα γύρω σας….

Μέχρι την λήξη του Σεπτεμβρίου το επικοινωνιακό κομμάτι δοκιμάζεται, προβληματίζει, ενώ καλούμαστε να σκεφτούμε πιο ώριμα και σοβαρά κάποιες καταστάσεις γύρω μας και να φτάσουμε στο στάδιο της συνειδητοποίησης αλλά και της απομυθοποίησης. Ο Ερμής από μία «δυνατή» θέση, δηλαδή στο ζώδιο που είναι και κυβερνήτης, στην Παρθένο,  προσφέρει την άνεση να καταφέρουμε να βάλουμε σε μία σειρά τις σκέψεις μας, ακολουθώντας το δρόμο της λογικής και του ρεαλισμού! Οι Ταύροι,  Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι Σκορπιοί, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου (που έχετε γεννηθεί κοντά στις 7-8 του μήνα)   θα ευνοηθείτε από το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα (στις 22 του μήνα) και η δύναμη της σκέψης θα σας βοηθήσει να έχετε πολύ καλά αποτελέσματα στην καθημερινότητά σας! Τα εμπόδια όμως εξακολουθούν να υφίστανται, γιατί την Δευτέρα στις 25 του μήνα κορυφώνει το τετράγωνό του Ερμή  με τον Κρόνο! Μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη λοιπόν θα δούμε κάποιες καταστάσεις πιο καθαρά, θα λειτουργήσουμε με περισσότερη υπευθυνότητα, σοβαρότητα, εγκράτεια, αλλά και ωριμότητα σε επικοινωνίες / συμφωνίες / συζητήσεις, ενώ δεν θα λείψουν και κάποια πικρά λόγια, τα οποία και θα στάζουν «φαρμάκι» και θα προκαλέσουν στην απογοήτευση! Οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου, ιδιαίτερα όμως όσοι έχετε γεννηθεί κοντά στις 13 με 14 του μήνα του ζωδίου σας,  βρίσκεστε σε ένα δοκιμαστικό μεταίχμιο που καλείστε να πάρετε αποφάσεις, έστω και αν αυτές για την ώρα σας απογοητεύουν!  Την τελευταία ημέρα του Σεπτέμβρη ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Ζυγού, έτσι λοιπόν καλωσορίζουμε τον Οκτώβριο με σκέψεις, επικοινωνίες, συναντήσεις, συζητήσεις και συμφωνίες που ως επίκεντρο έχουν την συνεργασία, την ομαδικότητα, την σχέση!

Συνεχίζοντας την ερμηνεία των αστρολογικών δρώμενων των τελευταίων ημερών του Σεπτέμβρη,  περνάμε στην Αφροδίτη που ήδη έχει κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο της Παρθένου.  Από μία θέση πτώσης, δεν αφήνει πολλά περιθώρια για ρομαντισμό, τρυφερότητα, ζεστασιά και απόλαυση στον τομέα των αισθηματικών σχέσεων.  Προσφέρει όμως την ευκαιρία της έμπρακτης απόδειξης των συναισθημάτων αλλά και της κριτικής σκέψης προκειμένου να αναγνωρίσουμε τι είναι αυτό που έχει αξία … Ωστόσο, μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου  οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, του 1ου δεκαημέρου, θα έχετε δει μία σημαντική βελτίωση στην καθημερινότητά σας, στην αισθηματική σας ζωή, στην χαρά και στην διασκέδαση!  Συνεχίζοντας η Αφροδίτη την πορεία της στην Παρθένο, θα σχηματίσει την όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, την τελευταία ημέρα του Σεπτέμβρη (δηλαδή το Σάββατο 30 του μήνα)! Με την συγκεκριμένη όψη, η ψυχρή, λογική και κτητική Αφροδίτη, χάνει τις άμυνες της και παρασύρεται από το όνειρο, την φαντασίωση, αλλά και την πλάνη του Ποσειδώνα γεγονός που εκφράζει ότι  ο Σεπτέμβριος ολοκληρώνει τον κύκλο του με φρούδες απατηλές ελπίδες τόσο για ζητήματα αισθηματικά, όσο και για οικονομικά.  Για μία ακόμα φορά επηρεάζονται τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι,Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου, συγκεκριμένα όσοι έχετε γεννηθεί στις πρώτες τρεις ημέρες του ζωδίου σας. Βέβαια, η ευκαιρία για το τέλος του Σεπτεμβρίου , είναι η δημιουργικότητα, η έμπνευση, η τέχνη, το μεράκι …. που μπορούν να αποτελέσουν την διέξοδο από τα δύσκολα.

Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης και της ενέργειας κινείται και αυτός στην Παρθένο , δημιουργώντας μεγάλη κινητικότητα σε θέματα που αφορούν την εργασία, την υγεία και τις υποχρεώσεις, φορτώνοντας ιδιαίτερα το ημερήσιο πρόγραμμά μας. Οι μεταβλητοί Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες , ιδιαίτερα του 2ου δεκαημέρου, νιώθετε πιο αδύναμοι, μπερδεμένοι  αλλά και εξαντλημένοι, δεδομένου ότι στις 25 του μήνα Άρης και Ποσειδώνας θα βρεθούν σε αντίθεση.  Λίγο προσοχή  πρέπει να δείξουμε ωστόσο στο πεσμένο ανοσοποιητικό,  σε δηλητηριάσεις, μολύνσεις, αλλεργίες  καθώς και στις πράξεις μας που μπορεί να παγιδευτούν από την πλάνη και να οδηγήσουν σε σφάλματα….

Τέλος, είναι σημαντικό να αναφέρω ότι μία από τις σημαντικές αστρολογικές όψεις αυτής της εποχής, είναι η αντίθεση του Δία από το Ζυγό, με τον Ουρανό από τον Κριό, η οποία και μας επηρεάζει σε όλη την διάρκεια αυτού του μήνα. Μήπως αντιστεκόμασταν στην αλλαγή; Μας τρόμαζε το άγνωστο; Αδυνατούσαμε να πάμε παρακάτω; Τώρα θα μας δοθούν οι ευκαιρίες να τολμήσουμε αυτό που μέχρι τώρα αποφεύγαμε… Οι σπουδαίες αλλαγές που ανοίγονται μπροστά μας αφορούν κατά κύριο λόγο τον τομέα των σταθερών σχέσεων και των συνεργασιών. Οι κύριοι αποδέκτες  της επιρροής θα είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου  που έχουν γεννηθεί κοντά στις 17-20 του μήνα του ζωδίου τους!

 

Οι Προσωπικές σου προβλέψεις ως το τέλος του 2017!

Μάθε αναλυτικά τις τυχερές αλλά και τις δύσκολες στιγμές που ανοίγονται μπροστά σου ως το τέλος της χρονιάς!

Κάλεσε στο 14724 ή στείλε με SMS ΑΒ4 στο 54754

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤί προβλέπουν τα άστρα για την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου 2017;
Επόμενο άρθροΠροοδευμένη Σελήνη: Κατανοώντας τις συναισθηματικές ανάγκες!
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. Γεια χαρα σου γοητευτική αστρολογα!

  Το διαβασα και το φχαριστηθηκα….

  με τοσα ομως μπερδεματα που εχει ο ποσειδωνας αλοιμονο μας ….κι ας ανηκω (προσωπικα) σε πρωτοδεκαημερο που μαλλον αποφεύγουμε τα συννεφάκια….!!!

  Τελικα ομως αυτο που αξιζει ειναι η προσπάθεια και ο αγωνας προς την επιτευξη του στοχου ….

  ….αφου φθάνοντας στο στοχο …αμεσως ψαχνουμε για νεο προορισμο !!!!
  (Μιλανε οι εμπειριες των ….-ηντα ετων μου….)

  Ευτυχισα να ζησω/ζω ανεξάρτητος ελεύθερος αδεσμευτος και να εχω την δυναμη να τα βαλω και με υπερτερους επωνυμους πολιτικους αντιπαλους ….και τους οποίους κατετροπωσα μετα απο εναν ανισο πολυετη αγωνα !

  Βεβαίως τα αποτελεσματα αυτου του αγωνα είναι προς οφελος και αλλων πολλων συμπολιτων μας που πεφτουν θυματα εκμετάλλευσης απο …πολιτικάντηδες της κακιας ωρας της τοπικης αυτοδιοίκησης!!!!! …με το γνωστο αυταρεσκο αλλαζονικο υφακι…”εγω ειμαι το κρατος” ###########

  Με συνεπήρε ολα αυτα τα χρονια ….
  1) οι πορτες που ανοιγουν απο αγνωστους οταν υπαρχει το Δικαιο (δικαιωθηκα σε τρία Ανωτατα δικαστηρια της Ελλας)…αλλα και
  2) οι πορτες που κλεινουν σε μια χωρα που κυριαρχεί η διαπλοκη οταν προσπαθουν οι υψηλότερα ισταμενοι να καλυψουν τους υψηλους υφισταμενους τους…. (και δεν μπορουν να τα καταφερουν διότι υπερτερει το δικαιον και οι αποδειξεις !!!!)

  Τωρα λοιπον με τετοιες εμπειρίες και μετα απο αυτην την υπερπροσπάθεια δεν με ανησυχει τιποτα!
  ….αρκεί να κερδιζω !!!! (Με τρεις κυριαρχους πλανητες μεσα στο Σκορπιο …και σε σημαντικους οικους ……αντιλαμβάνεσαι την πιεση για την Νικη !!!!)

  Λοιπόν ….. καλες επιτυχιες στην δικια σου προσπάθεια (χωρις πολλα πολλα βιντεα….)

  και επιμενω να σου ζητω και τις πολιτικοοικονομικοκοινωνικες προγνωσεις σου τοσον στην Ελλας οσον και στην εξωελλας περιοχη …

  Είμαι σιγουρος οτι και σε αυτον τον τομεα θα πετυχεις διαθέτοντας την Γνωση και τον γλαφυρο τροπο γραψιματος σου !!!

  Γεια σου ομορφη Ελληνίδα!

  Μαγαπη σολους και σολες σας .!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here