Widgets Magazine

Μία από τις συχνές ερωτήσεις σας στον τομέα των σχέσεων, αφορά την συμπεριφορά των ζωδίων και φυσικά αναρωτιέστε αν πρέπει να ανησυχείτε για την στάση του συντρόφου, των φίλων ή ακόμα και των συνεργατών στη δουλειά!  Σε ένα πολύ γενικό αλλά και χιουμοριστικό πλαίσιο, θα  δούμε μέσα από αυτό το άρθρο ποια είναι τα ενδεικτικά σημάδια που θα σας κρούσουν τον κώδωνα του κινδύνου ότι κάτι συμβαίνει με το άτομο που σας ενδιαφέρει! Δείτε λοιπόν το ζώδιο και τον ωροσκόπο τον δικό σας, αλλά και των αγαπημένων σας προσώπων και μάθετε να διακρίνετε μέσα από την συμπεριφορά τους πότε πρέπει να ανησυχείτε!

Κριός

Όταν ο Κριός σου αφήνει τα περιθώρια να αποφασίσεις και να κάνεις ότι θέλεις εσύ, χωρίς να αντιδράσει αλλά και χωρίς να κάνει καβγά τότε ναι, κάποια λάκκο έχει η φάβα … Αν πάει και με τα νερά σου κάνοντάς σου χαδάκια και ναζάκια τότε καλύτερα να του μετρήσεις την θερμοκρασία για να βεβαιωθείς ότι δεν του έχει ανέβει ο πυρετός.

Ταύρος

Του πρότεινες να πάτε στο αγαπημένο του εστιατόριο, είπε όχι, του είπες να μαγειρέψεις την αγαπημένη του μακαρονάδα, είπε και πάλι όχι … του είπες να χουχουλιάσετε στο σπίτι βλέποντας tv κούνησε ειρωνικά το κεφάλι του …. Χμμμ περίεργο το Ταυράκι κάτι έχει ! Προσπάθησες να τον αποπλανήσεις για να ερωτοτροπήσετε, σε απέφυγε με τέχνη… Το κερασάκι στην τούρτα όμως, όπου θα σε κάνει να καταλάβεις ότι πρέπει να ανησυχείς για την συμπεριφορά του είναι όταν ο Ταύρος σου προσφέρει απλόχερα κάτι που του ανήκει, κάτι που το θεωρεί δικό του!

Δίδυμος

Ο Δίδυμος μπορεί να είναι δύσκολος άνθρωπος γιατί είναι ο τύπος με τα δύο πρόσωπα που μεταλάσσεται σε χρόνο ντε τα … όμως στο ερώτημα πότε πρέπει να ανησυχήσεις στο πλευρό του, τα πράγματα είναι πολύ απλά: Όταν φυσικά πάψει να μιλάει! Προσπαθείς να πιάσεις συζήτηση μαζί του και δεν του βγαίνει κουβέντα από το στόμα; Ρίχνεις επίτηδες μπηχτές για να δεις πώς θα αντιδράσει  αλλά αυτός παραμένει ήρεμος και αδιάφορος; Του λες να πάτε μία βόλτα ή ακόμα και ένα ταξίδι και αυτός αρνείται ;;; Τότε ναι ο Δίδυμος απλά δεν είναι στα καλά του και κάτι του συμβαίνει που πρέπει να το ανακαλύψεις!

Καρκίνος

Οι εναλλαγές στις συναισθηματικές του αντιδράσεις  θα σε κάνουν συχνά  να αναρωτιέσαι τι συμβαίνει  με το Καρκινάκι σου.  Πότε όμως στην πραγματικότητα πρέπει να ανησυχήσεις από την συμπεριφορά του; Όταν λειτουργεί πολύ παγερά και αδιάφορα χωρίς ίχνος ευαισθησίας απέναντί σου. Όταν αρχίζει να ξεχνά γενέθλια, γιορτές, και όμορφες στιγμές που μοιραστήκατε μαζί στο παρελθόν ….Όταν παύει να σου εκδηλώνεται!

Λέων

Θα καταλάβεις ότι κάτι περίεργο συμβαίνει με έναν Λέοντα όταν τον δεις ότι έχει αρχίσει να χάνει τον εαυτό του, την λάμψη του, την δημιουργικότητά του , αλλά και το … κακαριστό του γέλιο που δηλώνει πάντα δίψα για ζωή! Ποια είναι τα ενδεικτικά σημάδια που πρέπει να σε ανησυχήσουν; Παύει πλέον να διασκεδάζει και να απολαμβάνει τη ζωή, έχει πολύ καιρό να ερωτευτεί και παύει να τον νοιάζει ο έρωτας,  κλείνεται στο σπίτι χωρίς να θέλει να δει άνθρωπο  και παύει να ασχολείται με την εμφάνιση και την ομορφιά του!

Παρθένος

Ξεκινώ με χιούμορ λέγοντάς σου ότι πρέπει να σε ανησυχήσει ένας Παρθένος όταν πιεί από το ποτήρι σου,  ενώ ξέρει ότι πρόσφατα πέρασες ίωση … Αλλά ας σοβαρευτούμε, ο Παρθένος δεν θα δώσει δικαιώματα για να σε κάνει να ανησυχήσεις πολύ απλά γιατί δεν θέλει να σε επιβαρύνει. Θα προτιμήσει να κλειστεί στον εαυτό του και να εξαφανιστεί, παρά να σε επιβαρύνει με τα δικά του! Ωστόσο θα καταλάβεις από την συμπεριφορά του ότι κάτι τρέχει όταν θα τον δεις ατημέλητο, όταν δεν θα φροντίζει την προσωπική του υγιεινή, ή θα έχει το σπίτι του άνω κάτω χωρίς να τον νοιάζει αν κολλάνε τα πατώματα ή αν μαζεύονται μυρμήγκια στις γωνίες…

Ζυγός

Σίγουρα έχεις ακούσει ή έχεις διαβάσει ότι ο Ζυγός είναι το ζώδιο της αρμονίας, της ισορροπίας και της δικαιοσύνης …  Έχοντας στο πλευρό σου έναν Ζυγό θα θαυμάσεις τον διπλωματικό του τρόπο συμπεριφοράς όπου τεχνηέντως αποφεύγει πάντα τους καβγάδες και τις κακοτοπιές, Θα ανησυχήσεις λοιπόν όταν ξαφνικά τον δεις να γίνεται καβγατζής, απότομος στη συμπεριφορά του ή ακόμα και εριστικός ή ανάγωγος! Ανησυχία να σου προκαλεί το γεγονός όταν ο Ζυγός επιθυμεί να μείνει μόνος του ή τουλάχιστον σου δηλώνει ότι θέλει για λίγο την μοναξιά του, γιατί γνωρίζουμε καλά ότι ένας Ζυγός δεν το κουνά ρούπι χωρίς να έχει άνθρωπο στο πλευρό του!

Σκορπιός

Εδώ έχουμε να κάνουμε με μία δύσκολη περίπτωση ανθρώπου που θα χρησιμοποιήσει τακτική και μέθοδο για να πάρει αυτό που θέλει! Μόνιμα λοιπόν πρέπει να έχεις μία ανησυχία ή αλλιώς θα πρέπει να είσαι σε μία επιφυλακή για την συμπεριφορά του…  Ο Σκορπιός λοιπόν έχει τακτική που πρέπει να ανησυχείς όταν αρχίζει να σου δείχνει άνευ όρων και κανόνων την τυφλή εμπιστοσύνη του.Όταν δεν τον νοιάζει που θα πας, με ποιον θα μιλήσεις ή αν προτιμάς κάποιο άλλο άτομο εκτός από αυτόν! Ανησυχία να σου προκαλεί και το γεγονός όταν τον βλέπεις να αρχίζει να βγαίνει, να διασκεδάζει, να γυρνά χαράματα στο σπίτι  κάνοντας εύκολα νέους φίλους – είναι πολύ μακριά από την συμπεριφορά του τέτοιες αντιδράσεις-! Φυσικά επειδή ένας σκορπιός διψά για εξουσία αλλά και για σεξ … η απουσία των παραπάνω από τη ζωή του, δηλώνουν ότι ναι υπάρχουν λόγοι ανησυχίας.

Τοξότης

Όταν ένας Τοξότης χάνει το χιούμορ του και την διάθεσή του για παιχνίδι, γνώση και εμπειρία, τότε είναι ένας Τοξότης που έχει αρχίσει να χάνει τον εαυτό του! Αν τον δεις χωρίς όρεξη και κέφι για ζωή,  χωρίς την επιθυμία να βάλει στόχους για το μέλλον του, τότε σίγουρα διανύει μία φάση που δεν είναι στα καλά του και κάτι του συμβαίνει! Αν επιλέγει την στασιμότητα, αποφεύγοντας κάθε τι καινούργιο ,  λέει όχι στα ταξίδια, στους φίλους, στη γνώση, στα σεμινάρια και στην διασκέδαση… τότε ναι κάτι τον προβληματίζει!

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι ο άνθρωπος που έχει στόχους και όραμα για το μέλλον του, δίνοντας μεγάλη έμφαση στο κοινωνικό του προφίλ αλλά και στο «όνομα» που χτίζει στο χώρο που κινείται και εργάζεται! Η εργασιομανία του είναι αναμφισβήτητη και πράγματι ο πρώτος λόγος που πρέπει να σε ανησυχήσει η συμπεριφορά του είναι στην περίπτωση που ακούσεις από τα χείλη του «βαριέμαι απόψε να πάω για δουλειά»! Όταν ένας Αιγόκερως δεν θέλει να δουλέψει, σκορπά απερίσκεπτα το χρήμα,  δεν υπολογίζει την γνώμη τρίτων και μένει προσκολλημένος στο παρελθόν χωρίς να σκέφτεται το τώρα και το αύριο, είναι ένας Αιγόκερως που έχει χάσει τον εαυτό του και ναι τότε έχεις κάθε λόγο να ανησυχείς για την συμπεριφορά του!

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι η ψυχή κάθε παρέας και ο άνθρωπος που θα ξαφνιάσει τους πάντες με τις ιδέες του, τις αποφάσεις του, την συμπεριφορά του  αλλά και τις επιλογές του! Θα πρέπει λοιπόν να ανησυχείς για αυτόν,  όταν τον δεις να κλείνεται στον εαυτό του,  δηλώνοντας απομάκρυνση από τους κολλητούς του και την παρέα του,  όταν πάψει να έχει μεγάλες, πρωτότυπες ιδέες  και φυσικά όταν διστάζει να ρισκάρει και να τολμήσει για  κάτι που εδώ και καιρό έλεγε ότι το θελε πολύ!

Ιχθύς

Στην περίπτωση του Ιχθύ, ο λόγος που πρέπει να ανησυχήσεις είναι απλός και μπορείς  εύκολα να τον διακρίνεις! Όταν ένας Ιχθύς πάψει να ονειρεύεται, τότε εσύ πρέπει να ξεκινήσεις να ανησυχείς! Το Ψάρι καθημερινά κάνει όνειρα, μικρά ή μεγάλα, ζει στον δικό του φανταστικό κόσμο που κυριαρχεί το συναίσθημα, η ευαισθησία και το ένστικτο! Όταν λοιπόν αρχίζει να βαλτώνει και να βυθίζεται στα νερά της ρουτίνας, σταματώντας να εκφράζει αυτά που έχει στην καρδιά του τότε ναι κάτι του συμβαίνει! Αν μάλιστα διακρίνεις ότι αρχίζει να με εκδηλώνει τις ευαισθησίες του και δεν είναι πρόθυμος να βοηθήσει όταν το έχεις ανάγκη … τότε κάτι τρέχει με τον Ιχθύ!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθρο14+1 Σοφά λόγια του Σωκράτη που μας δίνουν τροφή για σκέψη
Επόμενο άρθροΟι 12 οίκοι στον αστρολογικό σου χάρτη
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.