Widgets Magazine

Οι «Πλουτώνιοι» τύποι του ζωδιακού έχουν τον τρόπο τους να μας έλκουν σαν μαγνήτης, έστω και αν αρκετές στιγμές μας κάνουν τη ζωή δύσκολη, με την εξουσιαστική τους συμπεριφορά.  Η διεισδυτική τους ματιά , το μυστήριο που αποπνέουν,  η ικανότητά τους να αντιλαμβάνονται τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις και τις εικόνες καθώς και η δύναμη που κατέχουν να ξαναγεννιούνται μέσα από τις στάχτες τους, είναι μερικά από τα στοιχεία που θα ξυπνήσουν μέσα σου τον θαυμασμό σου προς αυτούς ! Όσο και να προσπαθήσεις να αποκρυπτογραφήσεις τον ψυχισμό τους,  πάντα θα υπάρχει μία κρυφή, μυστική πλευρά που ποτέ δεν θα ανακαλύψεις, ίσως  όμως αυτή να είναι και η γοητεία των Πλουτώνιων.. Πάμε να κάνουμε μία προσπάθεια να τους γνωρίσουμε καλύτερα;

Ποιος άνθρωπος χαρακτηρίζεται «Πλουτώνιος»;

Βλέποντας έναν αστρολογικό χάρτη, μπορείς να χαρακτηρίσεις ένα άτομο «Πλουτώνιο» εφόσον υπάρχουν κάποιοι από τους παρακάτω αστρολογικούς δείκτες:

 • Ήλιο, ωροσκόπο ή Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού
 • Ο Πλούτωνας του ωροσκοπίου να βρίσκεται στον 1ο, 4ο, 7ο, 10ο οίκο
 • Ο Πλούτωνας στον αστρολογικό χάρτη να πραγματοποιεί όψεις (σύνοδο, τετράγωνο, αντίθεση) με τα Φώτα (Ήλιο ή Σελήνη) ή ακόμα και με τον ωροσκόπο.
 • Πολυαστρία στον 8ο οίκο
 • Σημαντικές μπορούν να θεωρηθούν και οι όψεις του Πλούτωνα και με τους υπόλοιπους πλανήτες, είναι απαραίτητο όμως να δούμε σε ποιους οίκους πραγματοποιούνται!

 

Γενικά  λοιπόν, Πλουτώνιος είναι ο άνθρωπος που έχει ισχυρό τον Πλούτωνα στο ωροσκόπιο του!

Πώς θα αναγνωρίσεις τον «Πλουτώνιο» τύπο …

Ας ξεκινήσουμε πρώτα με την εξωτερική εμφάνιση των «Πλουτώνιων» τύπων του ζωδιακού, οι οποίοι και διαθέτουν ένα ισχυρό σεξ απίλ που μαγνητίζει … Ακόμα και αν δεν διαθέτουν την ομορφιά  που θα θαυμάσεις,  σίγουρα έχουν τον δικό τους ιδιαίτερα ξεχωριστό τρόπο να σε έλκουν σαν μαγνήτης … Εκπέμπουν ερωτισμό, ακόμα και όταν δεν θέλουν να προκαλέσουν τέτοιου είδους διαθέσεις! Είναι το ιδιαίτερα μαγνητικό τους βλέμμα, οι κινήσεις τους, ο τρόπος που εκφράζονται αλλά και το μυστήριο που αποπνέουν….

Ας διεισδύσουμε όμως στα λίγο πιο ενδότερα :

 • Αστείρευτες αντοχές: Είναι ο «δυνατός» τύπος του ζωδιακού, που όπως ανέφερα και στον πρόλογο, ξαναγεννιέται μέσα από τις στάχτες του  και αυτή είναι και η μεγάλη «πρόκληση» της ζωής του  που την απολαμβάνει στο έπακρο! Η ζωή για τον Πλούτωνιο είναι μία μάχη στην οποία πάση θυσία πρέπει να βγει νικητής!
 • Των άκρων :  Ένας Πλουτώνιος άνθρωπος ξέρει καλά ότι σε όλα υπάρχει αρχή και τέλος ,ζωή και θάνατος, αγάπη και μίσος! Είναι ακραίος στον τρόπο που αντιλαμβάνεται και εκφράζει τα συναισθήματά του, ακραίες πολλές φορές όμως γίνονται και οι επιλογές και οι δράσεις του και έστω και αν είναι κάτι που το γνωρίζει και του έχει κοστίσει πολύ στη ζωή του,  είναι στοιχείο που δεν το αποχωρίζεται ποτέ!
 • Η Πλουτώνια μοναχικότητα: Είναι ο άνθρωπος που δεν φοβάται την μοναξιά, απεναντίας επιδιώκει περιόδους μοναχικότητας, απόσυρσης και απολογισμού, τις έχεις ανάγκη και δεν αφήνει κανέναν να καταπατήσει την «ιδιωτικότητα» του που την έχει τόση πολύ ανάγκη!
 • Ο γνώστης όλων των κουτσομπολιών: Ο Πλουτώνιος άνθρωπος θέλει να τα μαθαίνει όλα, πόσο μάλλον όταν επρόκειτο για μυστικές πληροφορίες ή ζητήματα που αφορούν την ιδιωτική ζωή άλλων ανθρώπων! Δεν έχει όμως την τάση ο ίδιος να κουτσομπολεύει και να σχολιάζει ότι μαθαίνει,απεναντίας είναι «τάφος» όταν κάποιος του εκμυστηρευτεί κάποιο μυστικό! Ο Πλουτώνιος, θα μάθει μία μεγάλη είδηση πρώτος από όλους  και αυτό συμβεί γιατί όλοι μας τις περισσότερες φορές θα τρέξουμε κοντά του για να του πούμε το πρόβλημά μας,  γιατί πιστεύουμε ότι θα μας νιώσει αλλά ότι θα σφραγίσει και τα χείλη του!
 • Ο «κατάσκοπος»: Ξέρει πότε τσακώθηκε και πότε τα έφτιαξε ο γείτονας με την αγαπημένη του,τι ώρα γύρισες από τα χθεσινά νυχτοπερπατήματά σου, τι ώρα κοιμήθηκες και τι ώρα ξύπνησες… Ο Πλουτώνιος καταστακοπεύει τους πάντες και τα πάντα!
 • Η μανία ελέγχου: Οι αγαπημένοι του άνθρωποι πολλές φορές ασφυκτιούν από την μανία του να θέλει να έχει τον έλεγχο σε όλα! Ο Πλουτώνιος, εκδηλώνει την αγάπη του με λατρεία καθώς και με την επιθυμία να θέλει να  κινεί ο ίδιος πάντα όλα τα νήματα…
 • Οι εξουσιαστικές του τάσεις: Θέλει να επιβάλει και να επιβάλλεται, βάζει τους όρους και τους κανόνες του που θέλει να μένουν απαράβατοι και προσπαθεί με κάθε τρόπο να κυριαρχήσει και το καταφέρνει χρησιμοποιώντας πολλές φορές και «σκληρά μέσα»!
 • Δεν εμπιστεύεται εύκολα:  Θα σε περάσει από πολλά τεστ και δοκιμασίες για να σε εμπιστευτεί, όμως έστω και αν περάσεις με άριστα τις εξετάσεις, πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού του θα υπάρχουν κάποιες αμφιβολίες και δεύτερες σκέψεις που θα τον κάνουν να καιροφυλαχτεί … ναι είναι καχύποπτος και το παραδέχεται!
 • Δεν ξεχνά: Η μνήμη του είναι ισχυρή, ιδιαίτερα για τις δυνατές εμπειρίες της ζωής του, που είναι σαν να έχουν μείνει ανεξίτηλα γραμμένες μέσα στην ψυχή του! Οι περισσότεροι από τους «πλουτώνιους» τύπους του ζωδιακού, δεν συγχωρούν εύκολα,  αλλά ακόμα και αν το καταφέρουν δεν θα ξεχάσουν ποτέ πώς τους έκανες να νιώσουν …
 • Η Πλουτώνια Εκδίκηση: …τρώγεται κρύα αυτή η εκδίκηση και είναι αναπόφευκτη αφού ο «τιμωρός» του ζωδιακού όπως αναφέραμε παραπάνω δεν συγχωρεί εύκολα και θα φροντίσει να σε κάνει να πληρώσει με το ίδιο (αν όχι με χειρότερο) νόμισμα.
 • Ώρα να μιλήσουμε για σεξ: Μύθος ή πραγματικότητα η υπέρ- σεξουαλική δραστηριότητα των Πλουτώνιων; Εδώ η αλήθεια κρύβεται κάπου στην μέση! Το  σεξ παίζει σπουδαίο ρόλο στη ζωή ενός Πλουτώνιου ανθρώπου,  και πολλές φορές λειτουργεί μέσα του και σαν «επιβεβαίωση»!  Σε κάποιες στιγμές της ζωής του μπορεί να είναι η προτεραιότητά του και να μην σκέφτεται τίποτα διαφορετικό εκτός από αυτό… Σαν εραστής (ή ερωμένη) διακρίνεται από το εκρηκτικό του ερωτικό ταμπεραμέντο όπου η σεξουαλική δραστηριότητα γίνεται για αυτόν ένα παιχνίδι «τελετουργίας»! Σίγουρα θα έχεις ακούσει και διαβάσει ότι είναι «εθισμένοι» με το σεξ… σίγουρα σε κάποιες περιπτώσεις ισχύει! Ωστόσο, οι Πλουτώνιοι τύποι είναι των άκρων έτσι μπορεί να συναντήσουμε και ανθρώπους οι οποίοι έχουν κάνει χρόνια αποχή από την σεξουαλική δραστηριότητα!
 • Τα θέλει όλα ή τίποτα : Στις σχέσεις του δεν συμβιβάζεται με κάτι λιγότερο από αυτό που θέλει και όταν δεν του κάθονται τα πράγματα έτσι όπως προσδοκά τότε γίνεται …
 • Ένας μικρός «τύραννος»: Όπου θα σου κάνει την ζωή δύσκολη προκειμένου να κυριαρχήσει! Έλα μου ντε όμως που τον έλκουν οι άνθρωποι και οι σχέσεις που έχουν…
 • Αδιέξοδα, προκλήσεις,κρυφή μυστική πλευρά ,πάθη και λάθη: Ναι ακριβώς αυτό είναι το αλατοπίπερο στην ερωτική ζωή των Πλουτώνιων … Όσο πιο δύσκολη είναι μία ερωτική κατάσταση,τόσο πιο πολύ παθιάζονται! Όπως λέει και το τραγούδι που τους ταιριάζει : «Ιστορία μου, αμαρτία μου λάθος μου μεγάλο,είσαι αρρώστια μου μες στα στήθια μου και πώς να σε βγάλω»!
 • Η ανεξερεύνητη πλευρά του: Υπάρχει πάντα μία κρυφή,μυστική πλευρά που δεν θα σου την αποκαλύψει όσο και αν σε αγαπήσει … Ένας Πλουτώνιος τύπος κρατά πάντα κάτι για τον εαυτό του, αυτό είναι που του δίνει δύναμη! Όσο και να προσπαθήσεις να τα μάθεις όλα για αυτόν,  δεν θα τα καταφέρει,άντε το πολύ πολύ να σε κάνει να νομίζεις ότι τα έμαθες όλα …Αν επιμείνεις αδιάκριτα να εισχωρήσεις στα μυστικά του …απλά θα σου κόψει τον αέρα!
 • Ο καλύτερος ψυχοθεραπευτής: Μπορεί ο ίδιος να βυθίζεται πολλές φορές στην θλίψη (μεταξύ μας αλλά του αρέσει κιόλας) μπορεί όμως να αποτελέσει τον καλύτερο ψυχοθεραπευτή, όπου καθώς του ανοίξεις την ψυχή σου θα σε βοηθήσει να γιατρέψεις όλα σου τα τραύματα!
 • Πάθος & Βάθος: Είναι ο άνθρωπος που έχει πάθος για ζωή και δεν στέκεται ποτέ στην επιφάνεια αλλά αναζητά την ουσία … ίσως για αυτό μένει και αλησμόνητος!

 

Ολοκληρώνοντας την ανάλυση μου για τους Πλουτώνιους τύπους του ζωδιακού να αναφέρω, πως όσα χιλιόμετρα και να γράψουμε για την ιδιοσυγκρασία τους όλο και κάτι θα παραλείψουμε! Το βέβαιο είναι πως είναι άνθρωποι που θα διακρίνονται για τα ψυχικά και σωματικά αποθέματα δυναμισμού τους αλλά μένουν και αλησμόνητοι ίσως γιατί τα συναισθήματα που προκαλούν στους ανθρώπους γύρω τους είναι το ίδιο δυνατά όπως οι ίδιοι!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑφροδίτη στον Καρκίνο ως 26/08: Με οδηγό την καρδιά!
Επόμενο άρθροΑύγουστος 2017: Μηνιαίες Προβλέψεις Ζωδίων για όλα τα δεκαήμερα
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

10 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ε με Πλούτωνα στον 4ο οίκο Αφροδίτη στον 8ο και έναν Πλούτωνα να κάνει 6γωνο με ήλιο….
  Εντάξει δεν είναι της εκδίκησης…
  Αλλά δεν ξεχνώ… Και ναι! Δίνω καλές συμβουλές… Για να μην πω για ακραίες αντιδράσεις γενικά 😉
  Ευχαριστώ πολύ 😉

 2. Γεια σου φίλη μου ελπίζω να σου άρεσε το άρθρο μου …. Το πόσο έντονα εκφράζεις τα “Πλουτώνια χαρακτηριστικά” μόνο αν δω πλήρως τον χάρτη σου θα μπορέσω να κρίνω! Σε κάθε περίπτωση πρέπει το άρθρο να σκιαγραφεί έστω και λίγο την προσωπικότητά σου! Και μην ξεχνάς, ότι πολλές φορές αλλιώς βλέπουμε εμείς τον εαυτό μας, αλλιώς μας βλέπουν οι άλλοι

 3. Συμφωνώ απόλυτα στο άλλο τι νομίζουμε εμείς και άλλο τι βλέπουν οι άλλοι 🙂 αλλά για το χάρτη αν θες να κάνεις τον κόπο είναι 18-12-81 18:30 Κέρκυρα 🙂
  Μου αρέσει πολύ το άρθρο

 4. Ωροσκοπος σκορπιος 1ο οικος κ πλουτωνας στον σκορπιο αντιθεση με Δια στον ταυρο και σε τριγωνο με τον ηλιο αφροδιτη κ ερμης στον 8ο. Ειμαι ενας σκορπιος που γεννηθηκε ιουλιο.

 5. Έτσι ακριβώς των άκρων…Η όλα ή τίποτα…οχι παίζουμε…αγαπώ τον ωροσκοπο μου…06 09 1986 Έδεσσα…11 και 15 το πρωί…Έχω Άρη στον Αιγόκερώ κυρία Βαγενα όντως μου αρέσει ο άντρας αρσενικό και μαγκακι αλλά να χει και τρόπους να σε πείθει λόγω γοητείας και ευγενιας δηλαδή όπως οι ζυγοι ή οι σκορπιοι ..σιγουρα να χει και λίγη τρέλα …οχι υπερβολές όμως έχω και υψοφοβια χαχα και να αγαπάει τα ταξίδια οπως οι τοξοτες αλλά να ναι και εξύπνος δυναμικός και καθαρος οπως οι παρθενοι και με χιούμορ όπως οι δίδυμοι ρομαντικός και τρυφερός το πρωί όπως οι καρκίνο..το βράδυ ας είναι σκορπιός…Το θέμα είναι πως συνδυάζονται σε έναν χάρτη όλα αυτά…δεν μπορεί θα υπάρχει ένας άντρας που να τα χει αυτά τα στοιχεία στις σωστές θέσεις…

 6. Ήλιος στον δέκατο σε τετράγωνο με Κρόνο Πλούτωνα στον 7,σελήνη στον Σκορπιό στον 7, Πλούτωνας σε μαλλον σε αντίθεση με ωροσκόπο και σε τετράγωνο με Αφροδίτη..με λίγα λόγια Πλουτωνιος Φουλ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.