Widgets Magazine

«Να γελάς πιο πλούσια απ’όλους τους ευτυχισμένους,να κλαις πιο αληθινά απ’όλους τους λυπημένους και ν’ αγαπάς, ν’ αγαπάς όπως πρέπει να αγαπηθούν μέρα όλοι οι άνθρωποι» Μενέλαος Λουντέμης

Με αυτά τα τρυφερά λόγια καρδιάς ξεκινώ τις αστρολογικές προβλέψεις για την επιρροή που θα δεχθούμε από την πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου … Καθώς ανοίγεται μπροστά μας ο Αύγουστος, η Αφροδίτη – ο πλανήτης που αντιπροσωπεύει τον έρωτα, την δημιουργικότητα,τα παιδιά,την τέχνη,την απόλαυση,την διασκέδαση- θα βρίσκεται στον υδάτινο χώρο του Καρκίνου,προσφέροντας απλόχερα το «συναίσθημα» στην καθημερινότητά μας.

Μέχρι τις 26 Αυγούστου οι «ευνοημένοι» σε όλους τους τομείς που πρεσβεύει η Αφροδίτη θα είναι τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι,Σκορπιοί,Ιχθύες)  καθώς και  τα ζώδια της Γης (Ταύροι,Παρθένοι,Αιγόκεροι). Η Αφροδίτη ωστόσο θα επηρεάσει θετικά τον οικονομικό τομέα των Διδύμων καθώς και των Τοξοτών.

Τι σημαίνει όμως η Αφροδίτη στον Καρκίνο;

  • Αφιερώνω όλη μου την καρδιά εκεί που αγαπώ
  • Επιλέγω την συναισθηματική ασφάλεια και σιγουριά
  • Δίνομαι ολοκληρωτικά στις σχέσεις μου
  • Απολαμβάνω στιγμές με την οικογένεια αλλά και με κάθε άνθρωπο που του έχω ορίσει τον τίτλο οικογένεια
  • Ακολουθώ την καρδιά μου και το ένστικτό μου
  • Επιδιώκω την οικειότητα
  • Δεν εμπιστεύομαι εύκολα στα αισθηματικά
  • Ποτέ δεν ξεχνώ πως με έκανες να νιώσω
  • Γκρινιάζω αν δεν μου δείχνεις την αγάπη σου

Ποιες όψεις θα σχηματίσει με τους υπόλοιπους πλανήτες & πώς θα σε επηρεάσουν;

12 Αυγούστου: Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα βρεθεί σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σκορπίζοντας την διάθεση του ρομαντισμού,της ζεστασιάς, της τρυφερότητας,της δημιουργικότητας αλλά και της ονειροπόλησης. Οι ευνοημένοι θα είναι οι Καρκίνοι,Σκορπιοί,Ιχθύες καθώς και οι Ταύροι,Παρθένοι,Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου. Εύνοια δέχεστε και εσείς που έχετε προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 13η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

15-17 Αυγούστου :  Η Αφροδίτη θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και σε τετράγωνο με τον Δία,  φέρνοντας στην επιφάνεια πάθη,λάθη, απωθημένα  και υπερβολές που θα προκαλέσουν αποκαλύψεις ,σκάνδαλα και αναβρασμό! Επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί,Καρκίνοι,Ζυγοί,Αιγόκεροι)  που γεννήθηκαν στο τέλος του 2ου με αρχές 3ου δεκαημέρου.  Επιρροή δέχεσαι και εσύ που έχεις  προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 16-20 μοίρα

24 Αυγούστου: Η Αφροδίτη θα βρεθεί σε τρίγωνο με τον Χείρωνα και σε τετράγωνο με τον Ουρανό… Αυτή την ημέρα λοιπόν υπάρχει διάχυτη η ανάγκη της απελευθέρωσης γεγονός που θα φέρει δυναμικά ξεσπάσματα και αντιδράσεις για τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριούς,Καρκίνους,Ζυγούς,Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου. Από τα ζώδια που αναφέρω οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι  του 3ου δεκαημέρου θα καταφέρετε να διαχειριστείτε προς όφελός σας τις ξαφνικές επαναστατικές αντιδράσεις και τις αλλαγές που θα υπάρξουν αυτή την ημέρα και θα νιώσετε «ανακούφιση»! Από την άλλη πλευρά οι Σκορπιοί,Ιχθύες,οι Ταύροι και οι Παρθένοι έχετε σημαντικές ευκαιρίες για αφήσετε πίσω σας πληγές του χτες και να αρχίσετε να απολαμβάνετε και πάλι τη ζωή!

Κριός: Την περίοδο του Αυγούστου τα συναισθήματά σου γαληνεύουν και έχεις περισσότερο την ανάγκη να βρεθείς σε ότι αισθάνεσαι «οικείο»  και δικό σου! Το διάστημα αυτό θα βελτιωθούν οι σχέσεις με άτομα της οικογένειάς σου, θα έχεις την άνεση να μπορέσεις να πραγματοποιήσεις κάποια ανανέωση στο χώρο του σπιτιού,ενώ στα αισθηματικά υπάρχουν δυνατότητες να περάσεις πιο ζεστές και ποιοτικές στιγμές με το ταίρι σου! Προσοχή στα επαγγελματικά ρίσκα και στις πλεκτάνες που μπορεί να στήνονται σε χώρο επαγγελματικό ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 8-10 Απριλίου. Πες όχι στις κοντά στις 24 του μήνα, στις παρορμητικές αντιδράσεις και στους καβγάδες που θα αφορούν οικογενειακά ή επαγγελματικά ζητήματα ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 18-20 Απριλίου.

Ταύρος: Εκφράσου ελεύθερα, πες αυτά που αισθάνεσαι,απόλαυσε τα ταξιδάκια και τις ρομαντικές επικοινωνίες σου και αυτός ο Αύγουστος θα σου μείνει αξέχαστος! Έχεις την ευκαιρία αυτό το μήνα να αφήσεις πίσω σου μία δύσκολη εποχή (ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο). Νέες δημιουργικές ιδέες,αποφάσεις,συμφωνίες,μετακινήσεις σου δίνουν χαρά και επιβεβαίωση. Επιπλέον ευνοούνται ιδιαίτερα τα φλερτ,  οι ρομαντικές συναντήσεις / επικοινωνίες! Κοντά στις 12 Αυγούστου πραγματοποιείται μία προσδοκία  σου ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 4-5 Μάη.  Κοντά στις 24 Αυγούστου ξεφεύγεις από τις δυσκολίες και τους προβληματισμούς περνώντας ευχάριστο χρόνο με φίλους που «γιατρεύουν» την καρδιά σου (ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 18-20 Μαΐου)

Δίδυμος:  Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου,  βελτιώνονται αισθητά τα οικονομικά σου, έχεις μεγαλύτερη άνεση να κινηθείς για να αυξήσεις το εισόδημά σου, ενώ παράλληλα σου δίνονται και ευκαιρίες για να μπορέσεις να ξεπεράσεις κάποια επαγγελματικά προβλήματα!  Αγορές που θα αφορούν το σπίτι και την οικογένεια είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών! Από ψυχολογικής πλευράς, η αυτοπεποίθησή σου αρχίζει να ανεβαίνει και σταδιακά αναπτύσσεται μέσα σου το αίσθημα της σιγουριάς και της ασφάλειας!

Καρκίνος: Η Αφροδίτη θα κινείται στο δικό σου ζώδιο ως και τις 26 Αυγούστου και φυσικά είσαι το «τιμώμενο» πρόσωπο αυτού του καλοκαιρινού μήνα! Θα διακρίνεσαι από γοητεία, μαγνητισμό, θα έχεις τις κατακτήσεις σου, ενώ θα απολαύσεις όμορφες στιγμές που σου είχαν λείψει.  Αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 2 Ιουλίου,  θα ικανοποιήσεις κάποια σχέδια σου και θα έχεις τρυφερές,ρομαντικές στιγμές κοντά στις 12 Αυγούστου! Αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 18 Ιουλίου,δείξε προσοχή σε κάποια ξαφνική οικονομική απώλεια και περιόρισε το ρίσκο κοντά στις 24 Αυγούστου,φιλοσόφησε τις καταστάσεις και πάρε παράδειγμα τα μαθήματα του παρελθόντος!

Λέων: Σε ένα προπαρασκευαστικό στάδιο αναδιοργάνωσης τόσο ψυχολογικής όσο και συναισθηματικής βρίσκεσαι κατά την περίοδο του Αύγουστου,  όπου η βασική σου ανάγκη είναι να δείξεις άνευ όρων την αγάπη σου στους ανθρώπους που έχεις μέσα στην καρδιά σου! Αξιολογείς κάποιες καταστάσεις γύρω σου, μπορεί να σε πιάνουν συναισθήματα νοσταλγίας ή και απολογισμού όμως καθώς κυλούν οι μέρες αντιλαμβάνεσαι τι είναι για σένα σημαντικό,τι είναι αυτό που αγαπάς,τι θέλεις να κρατήσεις δίπλα σου!  Η ψυχολογική σου διάθεση βελτιώνεται, ενώ οι δημιουργικές επαγγελματικές ιδέες  σε βοηθούν να πας ένα βήμα παρακάτω!

Παρθένος: Τον Αύγουστο η χαρά,η διασκέδαση ,η απόλαυση και ο έρωτας είναι στοιχεία που μπορείς να τα αποκτήσεις μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον και την δικτύωσή σου! Αναζωπύρωση φιλικών σχέσεων, νέες γνωριμίες μέσα από τον φιλικό σου κύκλο,πραγματοποίηση επιθυμιών,προτάσεις και ευχάριστες στιγμές  θα σε βοηθήσουν να απολαύσεις όμορφες Αυγουστιάτικες στιγμές! Πες ναι λοιπόν σε καλέσματα φίλων, αναζήτησε τον έρωτα μέσα από την καλοκαιρινή σου παρέα και κυνήγησε επιθυμίες που γεμίζουν την καρδιά σου συναισθήματα! Αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 2 Σεπτεμβρίου αναμένεται κοντά στις 12 Αυγούστου  μία όμορφη / τρυφερή στιγμή που θα σε φέρει κοντά σε μία επιθυμία που έχεις για μία σχέση σου . Αν έχεις γεννηθεί 6-10 Σεπτεμβρίου αναμένεται να έχεις ένα οικονομικό κέρδος που θα εκπληρώσει τα σχέδιά σου! Αν έχεις γεννηθεί 19-21 Σεπτεμβρίου έχεις την ευκαιρία να ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες στον τομέα των σταθερών σου σχέσεων και θα νιώσεις πιο ανάλαφρα κοντά στις 24 του μήνα.

Ζυγός: Ο Αύγουστος είναι ο μήνας που θέτεις τον πήχη πιο ψηλά ,βάζεις στόχους και έχεις ευκαιρίες για να μπορέσεις να βελτιώσεις σημαντικά την καριέρα σου,αλλά  και την κοινωνική σου προβολή! Νέες ιδέες, έρχονται για να σου δώσουν την έμπνευση και το κίνητρο για να βάλεις νέους στόχους για την πορεία του μέλλοντός σου! Έρχεσαι σε επαφή με ανθρώπους που έχεις κοινά ενδιαφέροντα και μπορούν με κάποιον τρόπο να σε στηρίξουν στα προσωπικά σου βήματα! Οικογενειακά ζητήματα που αφορούν τον σύζυγο ή τον πατέρα θα απασχολήσουν εσένα που έχεις γεννηθεί κοντά στις  7 Οκτωβρίου. Ξαφνικές ανατροπές στην πορεία μίας σχέσης / συνεργασίας, θα προκύψει κοντά στις 24 του μήνα σε εσένα που έχεις γεννηθεί κοντά στις 19-21 Οκτωβρίου.

Σκορπιός:  Η βασική σου επιθυμία κατά την διάρκεια του Αυγούστου θα είναι να απολαύσεις εμπειρίες και στιγμές που σου είχαν λείψει! Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου,τονώνει το αίσθημα της αισιοδοξίας,  χαρίζει εύνοια σε υποθέσεις που αφορούν οικονομικά / νομικά έγγραφα όπου έχεις και την ευκαιρία να αναπτύξεις το εισόδημά σου με κάποιο τρόπο! Είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι μακρινό το οποίο θα σου δώσει μεγάλη χαρά.  Ερωτικές γνωριμίες ευνοούνται σε μία μετακίνηση ή με άτομο που σε χωρίζει χιλιομετρική ή ηλικιακή διαφορά. Κοντά στις 24 Αυγούστου θα κατάφέρεις να ξεπεράσεις κάποιες ερωτικές πληγές του παρελθόντος,ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 20 ως 22 Νοεμβρίου!

Τοξότης: Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου είναι μία καλή ευκαιρία να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή και να απολαύσεις πιο συναισθηματικές αλλά και παθιασμένες στιγμές! Από την άλλη πλευρά υπάρχουν και σημαντικές ευκαιρίες οικονομικής αναδιοργάνωσης, όπου θα καταφέρεις με περισσότερη άνεση να απολαύσεις ανέμελα το καλοκαίρι σου! Ένα οικονομικό bonus , μία ευκαιρία διακανονισμού, ένα άνοιγμα στα οικονομικά του συζύγου ή ένα έξτρα έσοδο από εκεί που δεν το περίμενες θα σε τονώσει ιδιαίτερα ψυχολογικά!

Αιγόκερως:  Ανάγκη για συντροφικότητα ξυπνούν μέσα σου οι μέρες του Αυγούστου,αφού η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου ευνοεί ιδιαίτερα τον τομέα των σταθερών σου σχέσεων και συνεργασιών ως τις 26 του μήνα! Έχεις την ευκαιρία να ανανεώσεις τον σταθερό σου δεσμό, ή ακόμα και να αναπτύξεις μία νέα σχέση που θα σου προσφέρει ικανοποίηση,ζεστασιά και πληρότητα! Κοντά στις 12 Αυγούστου  αναμένεται ένα όμορφο ταξίδι, μία τρυφερή επικοινωνία ή μία ρομαντική στιγμή για σένα που έχεις γεννηθεί κοντά στις 2 Ιανουαρίου! Δυνατότητες επαγγελματικής και οικονομικής  κατάκτησης και επιτυχίας – έστω και μέσω πιέσεων – προβλέπονται για σένα που έχεις γεννηθεί κοντά στις 8-10 Ιανουαρίου. Ξαφνικά οικογενειακά προβλήματα και διασπάσεις αναμένονται κοντά στις 24 του μήνα για σένα που έχεις γεννηθεί κοντά στις 18-20 Ιανουαρίου.

Υδροχόος:Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου θα καταφέρεις αυτό τον Αύγουστο να βρεις και πάλι την ευεξία σου και να περάσεις πιο ανέμελες στιγμές που θα σε βοηθήσουν να φορτίσεις και πάλι τις μπαταρίες σου! Η εργασία σου θα μπει σε μία τάξη και θα μπορέσεις μέσα από νέα δημιουργικά πλάνα να επεκταθείς!  Από την άλλη πλευρά, αυτό το μήνα θα φροντίσεις πολύ περισσότερο εσένα, θα αποβάλεις το στρες της τελευταίας περιόδου και οι μέρες σου θα είναι πιο ήρεμες και αρμονικές!  Επιπλέον αυτό το μήνα είναι πολύ πιθανό να αναπτυχθεί ένα ερωτικό ειδύλλιο μέσα από χώρο επαγγελματικό.

Ιχθύς: Σημαντική βελτίωση στα αισθηματικά σου αναμένεται με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου! Ο Αύγουστος θα είναι ένας μήνας με συναίσθημα,ρομάντζο, τρυφερές εξελίξεις αλλά προπάντων και πολύ έρωτα! Νέα ερωτικά φλερτ,στιγμές απόλαυσης και διασκέδασης, χαρούμενος χρόνος με τα παιδιά είναι μέσα στα πλάνα αυτού του Αυγούστου!  Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 12 Αυγούστου θα ικανοποιήσει πλήρως τις επιθυμίες σου ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 4-6 Μαρτίου, τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα.  Κοντά στις 24 του μήνα θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάποιες συναισθηματικές δυσκολίες και εμπόδια,ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 18-20 Μαρτίου.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤα ζώδια στα γεράματα
Επόμενο άρθροΗ αβυσσαλέα γοητεία των παθιασμένων «Πλουτώνιων»
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here