Widgets Magazine

Είμαστε έτοιμοι να έρθουμε πιο κοντά στην φύση, στην παράδοση, στην αγάπη αλλά προπάντων  στις αξίες μας και να γιορτάσουμε με όλη  την δύναμη της Ψυχής μας τις Άγιες Μέρες του Πάσχα.

Πώς θα περάσει κάθε ζώδιο το Πάσχα; Ποιες είναι οι ευκαιρίες αλλά και ποιες οι προκλήσεις των ημερών που ακολουθούν;;; Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και φυσικά μην ξεχνάς να ανατρέχεις στο Αστρο – Ημερολόγιο του Απριλίου αλλά και τις Μηνιαίες Προβλέψεις ανά Δεκαήμερο για να  δεις με περισσότερη λεπτομέρεια προβλέψεις που σε αφορούν.

Κριός

Πρόκληση: Μην επιτρέψεις στην βιασύνη, στην νευρικότητα και στην ένταση που σε διακρίνει να σε οδηγήσουν σε λανθασμένες ενέργειες και σε λάθη. Μην ξεχνάς ότι ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο σου, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνει το επικοινωνιακό κλίμα των ημερών. Προγραμμάτισε καλύτερα τα ταξίδια και τις μετακινήσεις σου,  πρόσεξε το όχημα σου, μην παρασύρεσαι από την παρορμητικότητα του λόγου ή των αποφάσεων που δεν έχεις πολυσκεφτεί.

Ευκαιρία: Σου δίνεται η ευκαιρία να νιώσεις πιο σίγουρος για τον εαυτό σου, να ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου γεγονός που θα σε βοηθήσει να θέσεις  έξυπνους στόχους για την πορεία σου! Η οικονομική ανάσα σε βοηθά να μπορείς να περάσεις πιο άνετα τις ημέρες αυτές, κάνοντας τα δώρα σου και απολαμβάνοντας ωραίες στιγμές με τις σχέσεις σου!

Ταύρος

Πρόκληση:  Μέχρι τελευταία στιγμή θα βγαίνουν στην επιφάνεια επαγγελματικές εκκρεμότητες και αναποδιές που θα σου προκαλούν άγχος και δεν θα σου επιτρέπουν εύκολα να κατεβάσεις διακόπτες για να φύγεις για Πάσχα.  Μην επιτρέψεις στις απαισιόδοξες σκέψεις αλλά και στο παρελθόν, να σου στερήσουν τις όμορφες στιγμές. Δυσκολίες και προβληματισμοί με συγγενικά πρόσωπα (θείους/ ξαδέρφια) είναι αναμενόμενες.

Ευκαιρία: Η Αφροδίτη κινείται στο δικό σου ζώδιο πραγματοποιώντας τρίγωνο με τον Κρόνο.  Έτσι λοιπόν η ευκαιρία σου είναι να ανανεώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση, να βελτιώσεις την αισθηματική σου ζωή, να κάνεις σχέδια  στο πλευρό ενός ανθρώπου που έχει την προοπτική να σου προσφέρει αυτό που έχεις ανάγκη.  Ευκαιρίες Διασκέδασης, Απόλαυσης, με καλό φαγητό, καλό ποτό, γέλια και χαρές δε θα λείψουν…

Δίδυμος

Πρόκληση:  Τα οικονομικά σου είναι πιο περιορισμένα αυτό το Πάσχα, δεδομένου αυτού δεν μπορείς να έχεις όλες τις ανέσεις αλλά και την ανεμελιά που θα θελες.  Ψυχοσυναισθηματική ένταση για καταστάσεις του παρελθόντος σε κάνει να λειτουργείς νευρικά ή και απότομα. Προσοχή στον απότομο τρόπο συμπεριφοράς σε συλλογικά περιβάλλοντα.

Ευκαιρία: Είναι η στιγμή που μπορείς να αποδείξεις έμπρακτα την αγάπη σου και να  εκδηλώσεις τα πραγματικά σου συναισθήματα στους δικούς σου ανθρώπους! Μπορείς να συγχωρέσεις, να αφήσεις πίσω, να καλύψεις τις πληγές σου και να πας παρακάτω επουλώνοντας καταστάσεις που άφησαν στην ψυχή σου το στίγμα τους.  Συναντήσεις με φίλους του παρελθόντος που είχες να δεις καιρό ευνοούνται!

 

Καρκίνος

Πρόκληση:  Σχέσεις δοκιμάζονται και απαιτούν δουλειά, υπομονή, ψυχραιμία … Παράλληλα γίνονται παρεξηγήσεις με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας από εσένα, ή έχεις στο μυαλό σου διαφωνίες και μπερδέματα που έχουν προκύψει σε χώρο επαγγελματικό.

Ευκαιρία:  Η κοινωνική σου ζωή, οι φίλοι αλλά και ο έρωτας μέσα από τον κύκλο γνωριμιών σου αποτελεί την ευκαιρία αυτού του Πάσχα για να περάσεις καλά. Παρόλες τις πιέσεις που δέχεσαι οι μέρες αυτές σε βοηθούν να εκπλήρωσεις τα ζητούμενα της ψυχής σου, κατανοώντας ότι γύρω σου υπάρχουν άνθρωποι που τρέφουν αισθήματα για σένα.

Λέων

Πρόκληση: Τις ημέρες του Πάσχα, βγαίνει στην επιφάνεια όλη η κούραση που έχεις περάσει το τελευταίο διάστημα με αποτέλεσμα να θέλεις να περάσεις πιο χαλαρά και όχι τόσο «Λιονταρίσια»  και ξέφρενα.  Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο σε εσένα, με δραστηριότητες που σε βοηθούν να αποφορτιστείς από το έντονο στρες. Προνόησε  τον σωστό  προγραμματισμό μακρινών μετακινήσεων .

Ευκαιρία: Μέσα στα φιλικά καλέσματα για το Πάσχα και την δικτύωση που λίγο ή πολύ όλοι την έχουμε, εσύ θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις κατάλληλα γνωριμίες που θα μπορέσουν να σε στηρίξουν σε μετέπειτα σχέδιά σου!  Βελτιώνεις  ακόμα περισσότερο την εικόνα, το προφίλ σου,  νιώθεις δημιουργικά με νέους στόχους που πέφτουν τώρα στο τραπέζι συζητήσεων  ενώ χαμογελάς από ευχαρίστηση επειδή συναντάς ανθρώπους που είχες να δεις καιρό.

Παρθένος

Πρόκληση: Φρόντισε να αφήσεις πίσω σου τα προβλήματα που σε απασχόλησαν τις τελευταίες μέρες και τα οποία αφορούσαν τον έρωτα, το παιδί, τα δημιουργικά σου σχέδια.  Μην λειτουργείς παρορμητικά σε έξοδα, τα οποία στην ουσία προκύπτουν αυτή την περίοδο εξαιτίας ακόρεστων συναισθηματικών σου αναγκών.

Ευκαιρία:  Πες ναι σε ευκαιρίες που σου δίνονται να ταξιδέψεις, να κάνεις νέα σχέδια, να σταθεροποιήσεις με τα λόγια και τις αποφάσεις σου μετέπειτα δημιουργικά σχέδια ή ακόμα και μία αισθηματική σχέση.  Νέες γνωριμίες μπορούν να σου προσφέρουν ανανέωση σε όλα τα επίπεδα.

Ζυγός

Πρόκληση: Το βάρος, οι πιέσεις και οι ευθύνες για υποθέσεις οικογενειακές είναι το δικό σου «μελανό» σημείο για το φετινό Πάσχα.  Επιπλέον,  προσπάθησε να μην παρεξηγήσεις  τον απότομο ή και παρορμητικό τρόπο έκφρασης των δικών σου ανθρώπων (ιδιαίτερα της σχέσης σου).

Ευκαιρία: Τα οικονομικά βρίσκονται σε ένα καλό στάδιο και έχεις τα δώρα σου αλλά και τα τυχερά σου! Από ερωτική λίμπιντο καλά τα πάμε και μάλιστα μπορώ να πω ότι ο έρωτας μπορεί να σε βοηθήσει να αποβάλεις όλο αυτό το ψυχολογικό φορτίο των τελευταίων ημερών. Όσο για τα προβλήματα στην οικογένεια και στην προσωπική ζωή; Την Κυριακή του Πάσχα αισθάνεσαι «ανακούφιση» από τις δυσκολίες που πέρασες το προηγούμενο διάστημα.

Σκορπιός

Πρόκληση: Διατήρησε την ψυχραιμία σου στα λόγια, στις συζητήσεις αλλά και στο τιμόνι … Προσπάθησε να μην καταπιέζεις τους κοντινούς σου ανθρώπους με τον απόλυτο αλλά και αυστηρό τρόπο που θέτεις όρια στις συζητήσεις μαζί τους! Προνόησε καλύτερα για το πρόγραμμα που κάνεις για τις ημέρες αυτές … και προσπάθησε να βγάλεις από το μυαλό σου την δουλειά!

Ευκαιρία:  Η αγάπη και η συντροφικότητα θα σου προσφέρουν ζεστές και όμορφες στιγμές με τους ανθρώπους που είναι μόνιμα και σταθερά στη ζωή σου!  Η αισθηματική ζωή βελτιώνεται είτε για σένα που είσαι σε σχέση, είτε για σένα που προσμένεις μία γνωριμία.

Τοξότης

Πρόκληση: Το ταμείο δεν είναι και τόσο γεμάτο για να μπορώ να πω ότι αυτό το Πάσχα θα μπορέσεις να κάνεις όλα όσα εσύ ήθελες και σχεδίαζες. Από την άλλη πλευρά, μην επιτρέψεις στην ανασφάλεια που μπορεί να νιώθεις, να σου στερήσει όμορφες στιγμές και διεξόδους με αγαπημένα πρόσωπα. Προσοχή σε καβγαδάκια με παιδιά ή με μόνιμο ερωτικό σύντροφο.

Ευκαιρία: Είναι η κατάλληλη περίοδος για να επανεκτιμήσεις τις αξίες σου, να  αναγνωρίσεις τι είναι για σένα σημαντικό, να  ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε βοηθούν να χαλαρώσεις και να βρεις και  πάλι την ψυχική και σωματική σου ισορροπία. Συνάμα , τα ερωτικά μηνύματα από το παρελθόν δεν λείπουν…

 

Αιγόκερως

Πρόκληση:  Δεν είσαι τόσο σκληρός όσο δείχνεις και αυτό είναι κάτι που το αναγνωρίζεις καλά … Μην κρύβεις λοιπόν τις ευαισθησίες και τα συναισθήματά σου  και προσπάθησε να απελευθερώσεις τον εαυτό σου από κάθε τι που σε φθείρει.  Διαφωνίες με την οικογένεια είναι αναμενόμενες,  βάλε νερό στο κρασί σου …

Ευκαιρία:  Ανανεώνεις την αισθηματική σου ζωή, παίρνεις αποφάσεις για το μέλλον ενός έρωτα, ικανοποιείσαι μέσα από εξελίξεις που υπάρχουν με τα παιδιά (αν είσαι γονέας) και καταφέρνεις εντέλει να περάσεις ένα «ποιοτικό» Πάσχα.

 

Υδροχόος

Πρόκληση:  Οι αρνητικές σκέψεις φέρνουν μία αρνητική ζωή, αυτό είναι κάτι που πρέπει να κρατάς κατά νου αυτές τις μέρες, γιατί ίσως αντιστέκεσαι σε αυτή τη μεγάλη αλλαγή που θα σε απελευθερώσει από τα «βαρίδια» του παρελθόντος. Φόβοι, ανασφάλειες, άγχος, αρνητικές σκέψεις;;;  Είναι η στιγμή που πρέπει όλα αυτά να τα αφήσεις πίσω σου, αναθεωρώντας κάποιες σκέψεις σου.

Ευκαιρία: Η οικογένεια αποτελεί την διέξοδο για να περάσεις ένα Πάσχα γεμάτο από αγάπη, γεγονός που θα σου δώσει την δύναμη να ξεπεράσεις πολλές από τις καταστάσεις που σε έχουν πικράνει το τελευταίο διάστημα.

 

Ιχθύς

Πρόκληση:  Οι οικονομικές ατασθαλίες θα πρέπει να συμμαζευτούν αυτό το Πάσχα γιατί εύκολα μπορείς να ξεφύγεις από τον έλεγχο. Επιπλέον κάποια άτομα του φιλικού περιβάλλοντος είναι πολύ πιθανό να σε απογοητεύσουν…

Ευκαιρία: Η εκφραστικότητα, οι μετακινήσεις, οι προτάσεις, τα ερωτικά ραντεβού, οι συναισθηματικές γνωριμίες, αλλά και οι προσκλήσεις για διασκέδαση σου επιφυλάσσουν μέρες γεμάτες και απολαυστικές.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΗ δύναμη της συγχώρεσης
Επόμενο άρθροΗμερήσιες Προβλέψεις 11 Απριλίου 2018 : Πες ΌΧΙ στα απωθημένα και ΝΑΙ στον έρωτα για ζωή
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here