Widgets Magazine

Παρακολούθησε αλλά και διάβασε όλες τις αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου για το ζώδιο και το δεκαήμερό σου! ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ! Α’ Δεκαήμερο: Καλωσορίζεις το Δεκέμβριο με εκνευρισμό και αρκετή απαισιοδοξία ίσως γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι το τελευταίο διάστημα συναντάς μόνο εμπόδια στο δρόμο σου, τα οποία στην ουσία σου  στα βάζουν οι άνθρωποι με τους οποίους συναναστρέφεσαι. Από τις 8 Δεκεμβρίου ηρεμείς σταδιακά, ξεπερνάς την έντονη κυκλοθυμία και τη νευρικότητα ενώ το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού αναμένεται να προσφέρει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, νέες προτάσεις, σταθεροποίηση σχέσεων και επίλυση διαφωνιών με ανθρώπους που η σχέση σου μαζί τους είχε πληγεί το τελευταίο διάστημα. Ο Ερμής κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω από 1η έως και 24 Δεκεμβρίου ενώ φαινομενικά ανάδρομος θα είναι από τις 12 του μήνα αυτό για σένα σημαίνει ότι αναθεωρείς θέματα  που αφορούν τις επιθυμίες σου, τα θέλω σου και την αισθηματική σου ζωή!  Επικοινωνίες με ένα άτομο του ερωτικού παρελθόντος ευνοούνται  ενώ και η προοπτική μίας επανασύνδεσης είναι πολύ έντονη!

 

Β’ Δεκαήμερο: Ο Δεκέμβριος αναμένεται να είναι ένας έκρυθμος μήνας με πάρα πολλές απαιτήσεις. Ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότη επηρεάζει το δικό σου δεκαήμερο το διάστημα από τις 8 έως και τις 23 Δεκεμβρίου. Οι μέρες σου είναι γεμάτες νευρικότητα, ένταση και γεγονότα τα οποία πρέπει να τρέξεις να προλάβεις προκειμένου να διαχειριστείς τις αναποδιές που προκύπτουν στο σπίτι, στην οικογένεια και στη δουλειά. Προσοχή χρειάζεται να δείξεις και σε θέματα φυσικής κατάστασης, κυρίως  γιατί το συσσωρευμένο επί σειρά ετών στρες , έχει τα επακόλουθα του. Χαρούμενα νέα στα αισθηματικά σου αναμένονται την περίοδο 13 έως και 21 Δεκεμβρίου. Ξαφνικές προσκλήσεις, προτάσεις και γνωριμίες έρχονται για να δώσουν τη σπιρτάδα του ενθουσιασμού και να σε βάλουν σε εορταστική διάθεση.

 

Γ’ Δεκαήμερο: Μηνάς προκλητικός αναμένεται ο Δεκέμβριος για το δικό σου ζώδιο και δεκαήμερο αγαπητέ μου Παρθένε. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του Τοξότη στις 13 Δεκεμβρίου αναμένεται να φέρει ανακατατάξεις στο σπίτι, στην οικογένεια και στη δουλειά με ξαφνικά γεγονότα να προκύπτουν εντελώς απρόσμενα και σε αποδιοργανώνουν! Δεν θα λείψει  όμως και η διάψευση προσδοκιών από άτομα που έχουν ένα σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Ο Ερμής ξεκινάει την αναδρομή πορεία του και από τις 24 Δεκεμβρίου θα κινείται στο ζώδιο του Τοξότη προκαλώντας μπελάδες στην καθημερινότητά σου, ασυμφωνία με το οικογενειακό περιβάλλον ενώ δεν θα λείψει και η δική σου διάθεση να κάνεις έναν εσωτερικό απολογισμό του παρελθόντος. Οι μέρες  28 και 29 Δεκεμβρίου είναι αρκετά έκρυθμες και επεισοδιακές χρειάζεται να είσαι πιο προσεκτικός στις επιλογές σου και στις αντιδράσεις σου προκειμένου να αποφύγεις τις συγχύσεις και τις παρεξηγήσεις. Βλάβες στο χώρο του σπιτιού είναι πολύ πιθανές. Καβγάδες με άτομα του παρελθόντος ή για ζητήματα του χθες αναμένεται να υπάρξουν σε αυτές τις μέρες. Οι μέρες των Χριστουγέννων αναμένονται μία όαση σε αυτό το έκρυθμο κλίμα και τα μηνύματα, οι συναντήσεις και οι επαφές της 25ης Δεκεμβρίου θα σε γαληνέψουν και θα γεμίσουν την ψυχή σου με αγάπη.

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.