Widgets Magazine

Παρακολούθησε αλλά και διάβασε όλες τις αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου για το ζώδιο και το δεκαήμερό σου! ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ! Α’ Δεκαήμερο: Ο Δεκέμβριος αναμένεται να είναι μήνας επιτυχίας, διάκρισης  και κατάκτησης σχεδίων για σένα που έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του Λέοντα. Ξεκίνα με τον Άρη να κινείται στο ζώδιο του Τοξότη που σε ενεργοποιεί να αναλάβεις δράση για να κατακτήσεις επιθυμίες αλλά ενεργοποιείσαι   και για θέματα που αφορούν τον έρωτα, τα δημιουργικά σχέδια και την ψυχαγωγία έως τις 8 Δεκεμβρίου. Από 1 έως και 12 Δεκεμβρίου με τον Ερμή από το ζώδιο του Αιγόκερω ευνοούνται συζητήσεις και διαπραγματεύσεις για θέματα εργασίας ενώ ένας καλός προγραμματισμός θα σε γλιτώσει από τους μπελάδες  της αναβλητικότητας και της στασιμότητας που θέλοντας ή μη θα προκύψουν  την περίοδο 10 έως και 24 Δεκεμβρίου όπου  Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στον Αιγόκερω. Επίλυση σε οικονομικά και οικογενειακά ζητήματα έρχεται την περίοδο από τις 4 έως και 12 Δεκεμβρίου. Μία σημαντική επαγγελματική επιτυχία θα σε κάνει να νιώσεις σιγουριά ασφάλεια και σταθερότητα. Με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Καρκίνου στις 27 Δεκεμβρίου έχεις την ανάγκη μιας προσωρινής απομόνωσης και ενός απολογισμού προκειμένου να βάλεις σε μία τάξη τα συναισθήματά σου. Ακολούθησε το ένστικτό σου,  είναι ο κατάλληλος οδηγός για να σε κατευθύνει στο σημείο που θέλεις να φτάσεις.

 

Β’ Δεκαήμερο: Ο Δεκέμβριος αναμένεται να είναι ένας μήνας άκρως δημιουργικός και ρομαντικός για  το ζώδιο και  δεκαήμερο σου. Καταφέρνεις να διασκεδάσεις, να περάσεις ωραίες στιγμές! Απολαμβάνεις και χαίρεσαι σαν μικρό παιδί τις ημέρες των Χριστουγέννων. Διαθέτεις θάρρος, τόλμη, αυτοπεποίθηση και διεκδικείς  εδώ  και τώρα αυτό που πραγματικά θέλεις χωρίς να κάνεις εκπτώσεις στις επιθυμίες σου. Σε αυτό φυσικά θα συμβάλλει η πορεία του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη που σε ενεργοποιεί ευχάριστα την περίοδο από 8 έως και 23 Δεκεμβρίου. Τολμάς σε αλλαγές  και επαναπροσδιορίζεις στόχους ιδιαίτερα από τις 13 έως και τις 27 Δεκεμβρίου με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη που φέρνει περισσότερη χαρά και ικανοποίηση στη ζωή σου. Βελτιώνεται η σχέση σου με τα άτομα της οικογένειάς αλλά δέχεσαι και ξαφνικές ευκαιρίες που σε βοηθούν να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος. Στον οικονομικό τομέα δεν μένεις ακάλυπτος ωστόσο δεν λείπουν και τα αιφνίδια έξοδα που προκαλούν ανησυχία.

 

Γ’ Δεκαήμερο: Ο Δεκέμβριος ξεκινάει με ανησυχία για ζητήματα οικονομικά,  άγχος και κούραση για τα επαγγελματικά εξαιτίας της ανταγωνιστικότητας που εισπράττεις. Από τις 13 Δεκεμβρίου με τη Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη μπαίνεις σε χριστουγεννιάτικη διάθεση και ανοίγονται νέες , όμορφες προοπτικές για να ανανεώσεις τα αισθηματικά σου και  για να ξεκινήσεις και πάλι το παιχνίδι του φλερτ! Αφιερώνεις περισσότερο χρόνο για διασκέδαση, ασχολείσαι με δημιουργικά σχέδια ή ακόμα κάνεις και κάποια ανανέωση της εξωτερικής σου εμφάνισης. Το διάστημα 22 έως και 29 Δεκεμβρίου αναμένεται να επουλώσει πληγές που κρατάς μέσα σου από την πορεία της χρονιάς και θα ηρεμήσεις ψυχολογικά από την τόνωση των οικονομικών σου και από τη βελτίωση στις συνθήκες της εργασίας σου. Από τις 24 Δεκεμβρίου ο Ερμής θα κινείται  φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Τοξότη και κάνεις τον απολογισμό της αισθηματικής σου ζωής αλλά αναγνωρίζεις  ότι και εσύ από την πλευρά σου έχεις κάνει λάθη επιπολαιότητας που κόστισαν ακριβά. Δεν λείπουν οι  σκέψεις ή οι  διαθέσεις για μία αισθηματική επανασύνδεση ωστόσο στη δική σου περίπτωση ισχύει ότι δεν πρέπει να ξύνεις παλιές πληγές. Τα Χριστούγεννα αναμένεται να τα περάσεις οικογενειακά με ανθρώπους που ζεσταίνουν την ψυχή και την καρδιά σου.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.