Widgets Magazine

Αγαπητοί μου Παρθένοι σας εύχομαι καλά Χριστούγεννα και ο Δεκέμβριος να σας οδηγήσει σε ένα αισιόδοξο καλωσόρισμα του 2019 γεμάτι υγεία, αγάπη, δύναμη. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου σε βίντεο ή και γραπτά!

Α Δεκαήμερο: Ο γιορτινός Δεκέμβριος σας προσφέρει συναισθηματική γαλήνη, αρμονία, ισορροπία ψυχολογική αλλά και την ευκαιρία να απολαύσετε όμορφες στιγμές την οικογένειά σας και τους δικούς σας ανθρώπους! Εκτός από τις οικογενειακές στιγμές, θα έχετε αυτό το μήνα και ευκαιρίες δικτύωσης, επαφών, θα είστε αρκετά πιο εξωστρεφείς και επικοινωνιακοί ιδιαίτερα την περίοδο από τις 2-17 Δεκεμβρίου όπου η Αφροδίτη από το Σκορπιό θα επηρεάζει θετικά το δικό σας δεκαήμερο. Το εξάγωνο της με τον Κρόνο μας προϊδεάζει ότι αυτό το μήνα θα κατασταλάξετε και σε αποφάσεις για το μέλλον της αισθηματικής σας ζωής , ή τουλάχιστον θα μπορέσουν να μπουν οι βάσεις για μία πιο σταθερή μελλοντική πορεία. Οι ελεύθεροι μπορείτε να προσμένετε και μία νέα γνωριμία από το περιβάλλον σας, η γνωριμία αυτή, θα μπορεί να παρουσιάσει καλές προοπτικές για την πορεία σας. Η Πανσέληνος που γίνεται στον Καρκίνο 22/12 αναμένεται θετική για το ζώδιο και το δεκαήμερο σας, προσφέροντας συναισθηματική ικανοποίηση μέσα από συλλογικά περιβάλλοντα ή ακόμα και την εκπλήρωση ενός σχεδίου σας.  Στα επαγγελματικά σας, έχετε μία καλή πορεία, ενώ ο μήνας προσφέρει την ευκαιρία συζητήσεων και διαπραγματεύσεων που θα μπορούν να έχουν μία καλύτερη εξέλιξη μετά τις 13/12

 

Β’ Δεκαήμερο: Αυτό το Δεκέμβριο έχετε την ανάγκη να ζήσετε ζεστά, ρομαντικά, παραμυθένια Χριστούγεννα, σημαντικό είναι όμως να αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις αλλά και να προστατευτείτε από το ομιχλώδες τοπίο που συχνά θα δημιουργείται στις σχέσεις σας.  Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο του Τοξότη στις 7/12 , φέρνει ένα προσωρινό κύμα ανακατατάξεων στην προσωπική σας ζωή. Πολλοί από εσάς αναγκάζεστε να πραγματοποιήσετε χωροταξικές αλλαγές (στο σπίτι ή στην εργασία σας), ζείτε κάποιες συγχύσεις στον τομέα των σταθερών σας σχέσεων και συνεργασιών. Σημαντική συμβουλή για αυτό το μήνα είναι να μην κάνετε μεγάλα σχέδια χωρίς τον ξενοδόχο, γιατί είναι πολύ πιθανό να απογοητευτείτε. Δείξτε μεγαλύτερη προσοχή ποιους ανθρώπους εμπιστεύεστε και αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις που εν καιρώ θα σας μπερδέψουν και θα σας απογοητεύσουν.  Το διάστημα 3-17 Δεκεμβρίου δεν θα λείψουν οι εντάσεις και οι συγκρούσεις με τα άτομα που συνδέεστε στενά (οικογένεια, συνεργάτες). Το πιο ευχάριστο διάστημα του Δεκεμβρίου είναι η περίοδος 18-28 Δεκεμβρίου όπου η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα σας επηρεάζει θετικά. Ευχάριστες επικοινωνίες, ειδήσεις, επαφές αλλά και αρκετός ρομαντισμός (ιδιαίτερα κοντά στις 21/12) θα σας κάνει να νιώσετε ότι ζείτε τις πιο όμορφες στιγμές του έτους.

 

Γ’ Δεκαήμερο: Ο Δεκέμβριος ενώ ξεκινά πιεστικά, έντονα, και μεταρρυθμιστικά για ζητήματα που αφορούν την εργασία σας. Στην πορεία του θα σας προσφέρει και ευκαιρίες για να περάσετε καλά, να ερωτοτροπήσετε και για να αφεθείτε περισσότερο στα συναισθήματά σας, ικανοποιώντας τα βαθύτερα θέλω σας.  Στις πρώτες 6 ημέρες του μήνα κυριαρχεί η επικοινωνιακή αταξία, αφού ο κυβερνήτης του ζωδίου σας ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο Σκορπιό. Δείξτε μεγαλύτερη προσοχή στα λόγια και στις μετακινήσεις σας. Δεν αποκλείεται να έχετε επαφές με άτομα που έχετε καιρό να έρθετε σε επαφή. Από τις 18-31 Δεκεμβρίου με τον Άρη να κινείται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας (τον Ιχθύ) δεν λείπουν οι κόντρες και οι εντάσεις με το περιβάλλον που συνδέεστε στενά. Δεν θα λείψει όμως και ο έντονος ερωτισμός που κορυφώνεται στις τελευταίες μέρες του χρόνου οι οποίες και σας παρασύρουν ασυγκράτητα στην ικανοποίηση και απόλαυση των ερωτικών σας επιθυμιών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2019

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here