Widgets Magazine

Το 2019 είναι μία χρονιά ικανοποίησης των βαθύτερων επιθυμιών σας , εξέλιξης της προσωπικής σας ζωής αλλά και ικανοποίησης σας μέσα από την συνύπαρξή σας με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Ανήκετε στους ευνοημένους της εποχής αλλά και σε αυτούς που θα μπορέσετε να κινηθείτε πιο ευέλικτα και αποτελεσματικά στις προκλήσεις αρκεί να διατηρήσετε τον ρεαλισμό σας.

Το 2019 ηρεμείτε ψυχολογικά, συμβαίνουν ευχάριστα γεγονότα στο σπίτι και στην οικογένειά σας, ενώ πολλοί από εσάς θα καλωσορίσετε ένα νέο μέλος στο σπιτικό σας ή θα κάνετε τα βήματα για να ξεκινήσετε την δική σας οικογένεια. Στα θετικά νέα της χρονιάς συγκαταλέγω και το γεγονός ότι ωριμάζουν οι προσωπικές σας επιθυμίες και τα θέλω σας, σταθεροποιείται τα αισθηματικά ή τα επιχειρηματικά σας σχέδια, ενώ πολλοί από εσάς αισθάνεστε ότι εκπληρώνετε  ένα μεγάλο σχέδιο ζωής.

Στα οικονομικά σας δεν θα λείψουν τα έκτακτα έξοδα, αλλά και η επιβεβλημένη ανάγκη για αρκετούς από εσάς, να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα κάνοντας τις απαραίτητες αλλαγές / περικοπές.  Οι προκλήσεις της χρονιάς, δεν θα έχουν μεγάλη ένταση και διάρκεια για εσάς και θα αφορούν κατά κύριο λόγο την σχέση και την επαφή σας με τους ανθρώπους που συνδέεστε όπου μπορεί να νιώσετε διχασμένοι ή και μπερδεμένοι (ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο).

Κατά την διάρκεια του 2019, ζείτε και τις ενδιαφέρουσες αλλαγές που σας βοηθούν να διευρύνετε τους ορίζοντές σας (όσοι γεννηθήκατε στο 1ο δεκαήμερο), ενώ ο έρωτας γεμίζει τις στιγμές του 2019 γεμάτες πάθος (ιδιαίτερα για το 3ο δεκαήμερο).

Tα τυχερά διαστήματα για τα οικονομικά σας είναι η περίοδος 14 Σεπτεμβρίου – 7 Οκτωβρίου και 20 Απριλίου – 14 Μαΐου.  Οι καλύτερες στιγμές για την αισθηματική σας ζωή είναι η περίοδος 26 Μαρτίου – 19 Απριλίου , 4 Φεβρουαρίου –  28 Φεβρουαρίου , 21 Αυγούστου –  13 Σεπτεμβρίου και 26 Νοεμβρίου – 19 Δεκεμβρίου.

Δες την Πρόβλεψη 2019 για το δεκαήμερο σου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2019

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΛέων 2019 Ετήσιες Προβλέψεις για κάθε δεκαήμερο
Επόμενο άρθροΖυγός 2019 Ετήσιες Προβλέψεις για κάθε δεκαήμερο
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here