Widgets Magazine

Το 2019 είναι μία χρονιά πολλά υποσχόμενη για το δικό σας ζώδιο! Στο πέρασμά της είναι βέβαιο ότι οι στιγμές που ανοίγονται μπροστά σας είναι αρκετά πιο αισιόδοξες, ανανεωτικές, ενώ εσείς βρίσκεται και πάλι το κέφι και την δίψα για δημιουργία, έρωτα, διασκέδαση και απόλαυση!

Ο Δίας από το ζώδιο του Τοξότη, είναι ο «σύμμαχος» που θα σας ευνοήσει να μπορέσετε να επιτύχετε στα δημιουργικά σας σχέδια και όχι μόνο … Αυτή την χρονιά ερωτεύεστε, απολαμβάνετε στιγμές, αποκτάτε έναν απόγονο, λαμβάνετε χαρές από τα παιδιά σας, ενώ είστε αρκετά πιο εμπνευσμένοι στα εμπορικά και επιχειρηματικά σας σχέδια και καταφέρνετε να γίνεται πιο δημοφιλείς στον χώρο που κινείστε.

Οι προκλήσεις ωστόσο δεν θα λείψουν, αφού πάντα αποτελούν και αυτές με την σειρά τους το αλατοπίπερο της χρονιάς.  Ο τομέας που θα σας κουράσει σημαντικά αυτή τη χρονιά είναι η εργασία σας. Αρκετοί από εσάς θα αναγκαστείτε να κάνετε (ή να προσαρμοστείτε) σε μία μεγάλη επαγγελματική αλλαγή, το πρόγραμμά σας θα είναι εξαιρετικά φορτωμένο,  οι ευθύνες σας θα είναι αυξανόμενες και οι απαιτήσεις στον κλάδο σας θα είναι αρκετές.

Το 2019 λοιπόν δίνεται τον καλύτερο σας εαυτό στην εργασία σας, οι συνθήκες πολλές φορές σας επιβαρύνουν με έντονο στρες, ωστόσο η εποχή κρίνεται με το μέρος σας  ώστε να μπορέσετε να κυνηγήσετε πολύ παραπάνω τα φιλόδοξα και μεγαλόπνοα σχέδιά σας, έστω και αν θα χρειαστεί να κουραστείτε αρκετά για αυτό!

Στα οικονομικά σας, θα βρεθείτε αρκετά πιο κερδισμένοι τις περιόδους 26 Μαρτίου – 19 Απριλίου και 21 Αυγούστου –  13 Σεπτεμβρίου. Η χρονιά βοηθά στην οικονομική σας ανάπτυξη, σίγουρα όμως θα υπάρξουν περισσότερα έξοδα που θα αφορούν τα παιδιά, την διασκέδαση, την ομορφιά, ή τα επιχειρηματικά σχέδια.

Στα αισθηματικά σας,  θα βγείτε απόλυτα κερδισμένοι και ικανοποιημένοι το 2019, μα πιο τυχερά θα είναι για εσάς τα χρονικά διαστήματα  9 Ιανουαρίου – 3 Φεβρουαρίου,  1 Μαρτίου – 25 Μαρτίου,  28 Ιουλίου – 20 Αυγούστου,     1– 25 Νοεμβρίου και οι τελευταίες 10 ημέρες του 2019.

Δες την Πρόβλεψη 2019 για το δεκαήμερο σου

ΛΕΩΝ 2019

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΚαρκίνος 2019 Ετήσιες Προβλέψεις για κάθε δεκαήμερο
Επόμενο άρθροΠαρθένος 2019 Ετήσιες Προβλέψεις για κάθε δεκαήμερο
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here