Widgets Magazine

«Όταν δεν μπορούμε πια να αλλάξουμε μια κατάσταση, καλούμαστε να αλλάξουμε τους εαυτούς μας. Victor Frankl»

Ο μήνας των πιέσεων και των αναμοχλεύσεων, ο Οκτώβριος οδεύει προς το τέλος του, φέρνοντας μαζί του και μία ισχυρή Πανσέληνο η οποία πραγματοποιείται στις 24 του μήνα, αυτή την φορά από το ζώδιο του Ταύρου  και πιο συγκεκριμένα στην 1°13’ (δηλαδή στο Α’ Δεκαήμερο).

Η Πανσέληνος, φέρνει πάντα την «κορύφωση» γεγονότων, των οποίων η έναρξη έγινε με τη Νέα Σελήνη, έτσι λοιπόν αυτή την περίοδο να αναμένουμε ότι «φουντώνουν» και εξελίσσονται υποθέσεις οι οποίες βρέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε στο Ζώδιο του Ζυγού στις 9 Οκτωβρίου 2018.  Η Πανσέληνος του Οκτωβρίου, όπως θα αναλυθεί και παρακάτω, είναι εκρηκτική, επαναστατική και αναμορφωτική για θέματα σχέσεων και οικονομικών (συμμετέχει . Είναι ένα φεγγάρι «μεταβατικό» αλλά και «απελευθερωτικό» που θα «ταρακουνήσει» αρκετό κόσμο, να ξεφύγει για λίγο από την βολή και την σταθερότητα της συνήθειας,  ακολουθώντας τον απρόσμενο ρυθμό της αλλαγής.

Ποιοι επηρεάζονται από την Πανσέληνο;

Τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα από την Πανσέληνο στο ζώδιο του Ταύρου, είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου τους.. Πιο συγκεκριμένα όσοι έχουν γεννηθεί κοντά στις 21-23 Απριλίου, 23-25 Ιουλίου, 23-25 Οκτωβρίου και 20-22 Ιανουαρίου.

Επιρροή όμως δέχονται και όσοι έχουν γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες των ζωδίων του παρορμητικού σταυρού (Κριού, Καρκίνου, Ζυγού, Αιγόκερου). Πιο συγκεκριμένοι οι Κριοί που έχουν γεννηθεί κοντά στις 18-20 Απριλίου, οι Καρκίνοι 20-22 Ιουλίου, οι Ζυγοί 20-22 Οκτωβρίου και οι Αιγόκεροι 17-19 Ιανουαρίου.

Θετικές εξελίξεις με αυτή την Πανσέληνο θα μπορέσουν να έχουν οι Καρκίνοι – Αιγόκεροι και Παρθένοι – Ιχθύες που γεννήθηκαν τις πρώτες ημέρες του ζωδίου τους. Συγκεκριμένα οι Καρκίνοι που γεννήθηκαν 21-25 Ιουνίου, οι Αιγόκεροι 21 – 25 Δεκεμβρίου,  οι Παρθένοι 24-28 Αυγούστου και οι Ιχθύες 20-24 Φεβρουαρίου.

Μπορεί να μην είδες στην «λίστα» των άμεσα επηρεαζόμενων το ζώδιο σου, όμως είναι πολύ πιθανό να επηρεαστείς από τις εξελίξεις αυτού του φεγγαριού, αν έχεις προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 0-2η  μοίρα του Ταύρου, Λέοντες, Σκορπιού, Υδροχόου, ή  στην 28-29η μοίρα του Κριού, Καρκίνου, Ζυγού, Αιγόκερου! Δες εδώ τον αστρολογικό χάρτη σου <<

«Όλη η ηδονή της αγάπης είναι στην αλλαγή. Μολιέρος»

Η Πανσέληνος από το ζώδιο που κυβερνά η Αφροδίτη, τον Ταύρο στρέφει το ενδιαφέρον μας, σε τομείς που αφορούν τα χρήματα, τα αισθήματα, τις απολαύσεις, τα αποκτήματα  και το ζητούμενο εδώ είναι να  υπάρξει η διασφάλιση, η σιγουριά και η ικανοποίηση που θα επιφέρει την σταθερότητα σε αυτούς τους τομείς.  Η Αφροδίτη (κυβερνήτης του ζωδίου του Ταύρου όπου γίνεται η Πανσέληνος) κινείται φαινομενικά ανάδρομη στην 4°15’ μοίρα του Σκορπιού, συμμετέχοντας στο φαινόμενο σχηματίζοντας σύνοδο με τον Ήλιο και αντίθεση με την Σελήνη, αλλά και εξάγωνο με τον Κρόνο. Προσωπικές Επιθυμίες και Αξίες βρίσκονται ήδη  σε μία περίοδο επαναξιολόγησης και αναθεώρησης και με αυτή την Πανσέληνο, βγαίνουν πολύ περισσότερο στην επιφάνεια οι «ελλείψεις», τα «κενά» και η «ρευστότητα» στους τομείς που συνδέονται με τα χρήματα αλλά και τα αισθήματα…  Η προσδοκία για την διατήρηση της σταθερότητας και της αρμονίας τόσο στην αισθηματική ζωή όσο και στα οικονομικά, είναι ισχυρή, αλλά δύσκολο να επιτευχθεί, αφού λίγες μέρες μετά την Πανσέληνο η Ανάδρομη Αφροδίτη από το Σκορπιό θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ουρανό. Δεν παύει όμως τις ημέρες κοντά στο φεγγάρι, να κυριαρχεί πολύ έντονη η επιθυμία των ανθρώπων να θέλουν πεισματικά  και επίμονα να διεκδικήσουν και να διατηρήσουν κοντά τους, αυτό που «θεωρητικά» πιστεύουν ότι τους ανήκει ή και που επιθυμούν διακαώς!

Οι αισθηματικές σχέσεις θα θυμίζουν τις ημέρες που ακολουθούν, best seller που σε κρατά ξάγρυπνο όλη νύχτα γιατί διψάς να μάθεις ποιο θα είναι το «τέλος»… Θρυλικές ερωτικές στιγμές αναμένονται, δεν μπορούμε όμως να πούμε  ότι θα έχουν θετική πλοκή και happy end… Η λαχτάρα, η προσμονή του παρελθόντος, θα παρασύρει σε πάθη, ξαφνικές επανασυνδέσεις, συγκρούσεις, ρήξεις , αλλά και χωρισμούς  που θα δώσουν το μήνυμα : «Μην  περιμένεις κάτι να αλλάξει, αν πρώτα δεν έχεις αλλάξει εσύ ο ίδιος»!

Στα οικονομικά, είναι σημαντικό να δώσουμε μεγάλη προσοχή στις επενδύσεις μας,  γιατί η περίοδος ελλοχεύει κινδύνους και εδώ ισχύει το εξής: «Όποιος θέλει τα πολλά, χάνει και τα λίγα»!

Η αλήθεια πολλές φορές «σοκάρει» αλλά … λυτρώνει!

Η συμμετοχή του Ουρανού σε αυτό το φεγγάρι  (που κινείται φαινομενικά ανάδρομος στον Ταύρο στην 0°31’), έρχεται για να διαταράξει ξαφνικά τις ισορροπίες στους τομείς που περιγράφτηκαν παραπάνω (Χρήματα – Αισθήματα) , φέρνοντας με τρόπο απότομο, επαναστατικό και εκρηκτικό γεγονότα που μας βγάζουν από το σύνηθες και σταθερό «μονοπάτι» που ήμασταν  (ή που νομίζαμε ότι ήμασταν) μέχρι σήμερα! Σε ένα γενικότερο πλαίσιο οι μέρες που ανοίγονται μπροστά μας (ιδιαίτερα ως το τέλος του  μήνα) φέρνουν σημαντικές – αλλά και αναγκαστικές-  ανακατατάξεις σε ερωτικές και οικονομικές υποθέσεις, που σοκάρουν και εκπλήσσουν με τρόπο επεισοδιακό. Ο μεγάλος Σταυρός που σχηματίζεται ανάμεσα στους Δεσμούς της Σελήνης, με τα Φώτα και τον Ουρανό, δηλώνει ότι τα γεγονότα αυτής της περιόδου, είναι μη αναστρέψιμα, αλλά έχουν και έναν χαρακτήρα μοιραίο, όπου έρχονται για να μας δώσουν σημαντικά μαθήματα ζωής. Πολλοί θα νιώσουν ότι κάποιοι κύκλοι του παρελθόντος, είναι ακόμα ανοιχτοί και συνεχίζουν να προβληματίζουν, να δοκιμάζουν  ή ακόμα και να … διαιωνίζονται! Σημαντικό είναι λοιπόν να κατανοηθούν τα «μαθήματα» που μας δίνει αυτή η περίοδος προκειμένου να γίνουν στην συνέχεια βήματα εξέλιξης.

Το διάστημα αυτό είναι βέβαιο ότι παρόλες τις εντάσεις (πάσης φύσεως) θα αναγκαστούμε   να αναγνωρίσουμε την αλήθεια, θα ξεφύγουμε από το στάδιο της «άρνησης» που μας κρατούσε ένα βήμα πίσω στην «δήθεν» ασφάλεια της σταθερότητας και θα ακολουθήσουμε σταδιακά τα βήματα εκείνα που θα μας βοηθήσουν στην πλήρη και ουσιαστική απελευθέρωση από δυσλειτουργικές καταστάσεις (αλλά και πεποιθήσεις) που δεν μας επέτρεπαν μέχρι σήμερα να απολαύσουμε τη ζωή!

Ο Κρόνος από την 4°22’ μοίρα του Αιγόκερω συμμετέχει αρμονικά στο φαινόμενο. Αυτό αποτελεί μία καλή ένδειξη ότι με υπομονή, καλή οργάνωση και διαχείριση των προκλήσεων της περιόδου θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε μπροστά, αποδεχόμενοι ότι η αλλαγή αλλά και η αναδόμηση θέλουν χρόνο, κόπο, προσπάθεια και αγώνα!

Η Πανσέληνος Οκτωβρίου και τα 12 Ζώδια

Κριός : Η Πανσέληνος από το ζώδιο του Ταύρου εντείνει το αίσθημα της ανασφάλειας και της αστάθειας για τα οικονομικά σας, ενώ εσείς οι ίδιοι είστε στον αγώνα αυτό το διάστημα να υπερασπιστείτε με κάθε τρόπο αυτό που σας ανήκει ή και δικαιωματικά σας αξίζει! Διανύετε μία περίοδο επαναξιολόγησης, όπου διαπιστώνεται ότι πλέον ιεραρχείτε με τρόπο διαφορετικό τις αξίες σας, βλέποντας και κάποια «πιστεύω» σας να αλλάζουν! Χαλιναγωγήστε την ένταση και την ορμητικότητα , αποφεύγοντας τις μεγάλες αλλά και τολμηρές οικονομικές και συναισθηματικές επενδύσεις , όπου η ρίζα τους βρίσκεται στο «φόβο»! 💕💌💞 Η αγαπημένη σου αστρολόγος, σου δίνει τις προβλέψεις της! Μίλησε τώρα LIVE μαζί της! 💞💌 Κάλεσε στο ☎️14724 ή στείλε με sms 📲 ΑΒ4 στο 54754

Ταύρος: Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο, δίνοντάς σας το «μάθημα» ότι η ζωή έχει αλλαγές και ότι όταν προσπαθείς με νύχια και με δόντια  να «συντηρείς» κάτι το οποίο στην ουσία έχει ολοκληρώσει την πορεία του, τότε είναι η ζωή που παίρνει το τιμόνι στα χέρια και σε αναγκάζει να αλλάξεις πορεία! Με αυτό το φεγγάρι,  λοιπόν οδηγείστε σε μία νέα κατεύθυνση, αφού πρώτα δεχτείτε τις συγκρούσεις με το περιβάλλον, τις σχέσεις σας αλλά και με τον ίδιο σας τον εαυτό! Απελευθερώνεστε από κάθε τι που δεν σας επέτρεπε να εξελιχθείτε… ο τρόπος όμως σίγουρα είναι λίγο απότομος και νευρικός. 💕💌💞 Η αγαπημένη σου αστρολόγος, σου δίνει τις προβλέψεις της! Μίλησε τώρα LIVE μαζί της! 💞💌 Κάλεσε στο ☎️14724 ή στείλε με sms 📲 ΑΒ4 στο 54754

Δίδυμος: Με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Ταύρου καλείστε να διαχειριστείτε και να κλείσετε ανοιχτές υποθέσεις του παρελθόντος. Το κλίμα είναι κάπως «βαρύ» και η ψυχολογία σας διαταράσσεται από σκαμπανεβάσματα, αλλά και από αιφνιδιασμούς που προκαλούνται στην καθημερινότητά σας. Ζητήματα εργασίας, οικείων προσώπων, αλλά και υποθέσεις που αφορούν την φυσική κατάσταση, φαίνεται ότι αυτό τον καιρό σας προβληματίζουν με έντονο στρες.  Η ανάγκη σας αυτό το διάστημα είναι να αποστασιοποιηθείτε απ΄ολους και απ όλα , κάνοντας τον προσωπικό σας απολογισμό και θέτοντας πλέον νέες προτεραιότητες στη ζωή σας. 💕💌💞 Η αγαπημένη σου αστρολόγος, σου δίνει τις προβλέψεις της! Μίλησε τώρα LIVE μαζί της! 💞💌 Κάλεσε στο ☎️14724 ή στείλε με sms 📲 ΑΒ4 στο 54754

Καρκίνος: Είσαστε από τους εκπροσώπους του ζωδιακού όπου όπως θα διαβάσατε μπορείτε πραγματικά να βρεθείτε «κερδισμένοι» από την Πανσέληνο που γίνεται στο ζώδιο του Ταύρου, ιδιαίτερα όμως αν έχετε γεννηθεί το διάστημα 21-25 Ιουνίου. Έφτασε η στιγμή να εκπληρώσετε κάποιες προσωπικές σας προσδοκίες , για να γίνει αυτό όμως, θα αναγκαστείτε να ξεφύγετε από τις συνηθισμένες τάσεις και συμπεριφορές,  κάνοντας τολμηρές αλλαγές ή αποδεχόμενοι τα νέα ξεκινήματα που γίνονται τώρα.  Ένας έρωτας από το παρελθόν, είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει τώρα στη ζωή σας,  προσφέροντας ικανοποίηση ή ακόμα και αισθηματική δικαίωση.  Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή όμως για οριστικές αποφάσεις. Στα «αρνητικά» αυτού του φεγγαριού συγκαταλέγω ότι μπορεί να ενοχληθείτε ή και να κουραστείτε από τα «ευτράπελα» που συμβαίνουν στο κοινωνικό σας περιβάλλον. 💕💌💞 Η αγαπημένη σου αστρολόγος, σου δίνει τις προβλέψεις της! Μίλησε τώρα LIVE μαζί της! 💞💌 Κάλεσε στο ☎️14724 ή στείλε με sms 📲 ΑΒ4 στο 54754

Λέων: Η Πανσέληνος του μήνα επηρεάζει έντονα τον τομέα της καριέρας σας και των προσωπικών στόχων που έχετε για το μέλλον σας .  Ξαφνικά γεγονότα διαταράσσουν την σταθερότητα που πιστεύατε ότι υπήρχε μέχρι σήμερα και εσείς δεν μένει παρά να ακολουθήσετε το ρεύμα των αλλαγών, αποδεχόμενοι το γεγονός ότι δεν φταίει πάντα κάποιος για ότι συμβαίνει…  Προστατέψτε περισσότερο το «όνομά» σας στο χώρο που κινείστε επαγγελματικά. Αποφύγετε τα νευρικά ξεσπάσματα στο «γάμο» Αποφύγετε την επίρριψη ευθυνών και αφοσιωθείτε με πίστη στην εργασία, κατανοώντας ότι η σκληρή προσπάθεια φέρνει πάντα την ανταμοιβή! 💕💌💞 Η αγαπημένη σου αστρολόγος, σου δίνει τις προβλέψεις της! Μίλησε τώρα LIVE μαζί της! 💞💌 Κάλεσε στο ☎️14724 ή στείλε με sms 📲 ΑΒ4 στο 54754

Παρθένος: Με την Πανσέληνο του μήνα δεν θα λείψουν οι συγχύσεις και οι εντάσεις για θέματα που αφορούν νομικά έγγραφα, συμφωνίες, επαφές με ανθρώπους που λείπουν μακριά (θείους, θείες , ξαδέρφια) ή ακόμα και εκπαιδευτικά προγράμματα.  Νιώθετε αρκετά εκνευρισμένοι με τις καταστάσεις που κυριαρχούν σε αυτούς τους τομείς και καλό είναι να μετριάσετε τις παρορμήσεις σας τόσο στην έκφραση του λόγου όσο και στις μετακινήσεις σας.  Ωστόσο, το φεγγάρι αυτό, θα λειτουργήσει και αρκετά «επιβοηθητικά» για εσάς! Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να έχετε μία νέα ενδιαφέρουσα πρόταση, μία θετική εξέλιξη που θα σας προτρέψει να καλωσορίσετε μία νέα εμπειρική περίοδο στη ζωή σας. 💕💌💞 Η αγαπημένη σου αστρολόγος, σου δίνει τις προβλέψεις της! Μίλησε τώρα LIVE μαζί της! 💞💌 Κάλεσε στο ☎️14724 ή στείλε με sms 📲 ΑΒ4 στο 54754

Ζυγός: Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου φουντώνει για τα καλά τις ανασφάλειές σας τόσο για τα οικονομικά όσο και για τα αισθηματικά σας. Στον οικονομικό τομέα, είναι πολύ πιθανό να βγουν στην επιφάνεια εκκρεμότητες του παρελθόντος που θα κληθείτε τώρα να διεκπεραιώσετε. Αποφύγετε το δανεισμό και δείξτε συνέπεια και οργάνωση στις υποχρεώσεις που έχετε προς τρίτους! Στον αισθηματικό τομέα, η εποχή προστάζει υπομονή αλλά και αυτοσυγκράτηση … Πάθη, λάθη, Ζήλειες και Φόβοι βρίσκονται στην αποκορύφωσή τους! 💕💌💞 Η αγαπημένη σου αστρολόγος, σου δίνει τις προβλέψεις της! Μίλησε τώρα LIVE μαζί της! 💞💌 Κάλεσε στο ☎️14724 ή στείλε με sms 📲 ΑΒ4 στο 54754

Σκορπιός: Η Πανσέληνος του  μήνα πραγματοποιείται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας, φέρνοντας αυτό το διάστημα αιφνιδιασμούς από το περιβάλλον σας και πιο συγκεκριμένα από τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.  Οι αλλαγές που καλείστε να κάνετε τώρα αφορούν τους παραπάνω τομείς και είναι βέβαιο ότι δε θα μπορούν να χαρακτηριστούν «εύκολες» ή «ανώδυνες» αλλαγές! Κάποιες σχέσεις ολοκληρώνουν τον κύκλο τους, δίνοντάς σας ένα σημαντικό «μάθημα» το οποίο πρέπει να παραβλέψετε! Σημαντικό είναι αυτή την περίοδο να μην επιμείνετε να συντηρήσετε αυτό που στην ουσία έχει τελειώσει …. Αν το κάνετε, το κόστος θα είναι αρκετά πιο βαρύ λίγο αργότερα! 💕💌💞 Η αγαπημένη σου αστρολόγος, σου δίνει τις προβλέψεις της! Μίλησε τώρα LIVE μαζί της! 💞💌 Κάλεσε στο ☎️14724 ή στείλε με sms 📲 ΑΒ4 στο 54754

Τοξότης:  Αρκετά πιεστικό είναι το πρόγραμμά σας καθώς οδεύουμε προς την Πανσέληνο του μήνα που γίνεται στο ζώδιο του Ταύρου! Άγχος, ένταση, αρκετή εργασία αλλά και ανατροπές σχεδίων, έρχονται για να κάνουν αρκετά κουραστικές και απαιτητικές τις ημέρες που ακολουθούν! Αποφύγετε την εξάντλησή σας, δείχνοντας περισσότερη επιμέλεια στην διατροφή και στον ύπνο.  Προφυλαχτείτε από κακοτοπιές ιώσεων αλλά και από μικρά ατυχηματάκια. Θυμηθείτε ότι η μέρα έχει 24 ώρες οι οποίες είναι αρκετές, αρκεί να μπορέσετε να κάνετε μία καλή διαχείριση σε όσα είναι απαραίτητο να πραγματοποιήσετε! 💕💌💞 Η αγαπημένη σου αστρολόγος, σου δίνει τις προβλέψεις της! Μίλησε τώρα LIVE μαζί της! 💞💌 Κάλεσε στο ☎️14724 ή στείλε με sms 📲 ΑΒ4 στο 54754

Αιγόκερως:  Η Πανσέληνος του μήνα έρχεται για να σας δώσει το μήνυμα ότι αυτή την εποχή καλείστε να κάνετε τις αλλαγές εκείνες, που θα σας βοηθήσουν να βρείτε και πάλι την χαρά, το χαμόγελο και το κέφι για ζωή! Δεν λείπουν όμως οι αιφνιδιασμοί με αυτό το φεγγάρι  και πιο συγκεκριμένα: Ξαφνικές εξάρσεις, εντάσεις και καβγάδες στα ερωτικά αναμένονται για τους δεσμευμένους, όπου τώρα βγαίνουν ξανά στην επιφάνεια τα προβληματάκια της σχέσης, εσείς όμως καλείστε να κάνετε τις απαιτούμενες αλλαγές. Επανασυνδέσεις σε όσους περνάτε περίοδο χωρισμού είναι μέσα στο πρόγραμμα, όμως και πάλι κάποια προβλήματα είναι φανερό ότι δεν έχουν ξεπεραστεί.   Οι γονείς καλό είναι αυτό το διάστημα να είστε ψύχραιμοι στις διαφωνίες που θα προκύψουν με παιδιά σας (πολλές από τις διαφωνίες θα έχουν άμεση σχέση με οικονομικά)! 💕💌💞 Η αγαπημένη σου αστρολόγος, σου δίνει τις προβλέψεις της! Μίλησε τώρα LIVE μαζί της! 💞💌 Κάλεσε στο ☎️14724 ή στείλε με sms 📲 ΑΒ4 στο 54754

Υδροχόος: Ιδιαίτερα επαναστατικοί είστε τις ημέρες κοντά στην πανσέληνο! Πράγματι,  δεν έχετε περάσει και λίγα τους τελευταίους μήνες, ενώ με αυτό το φεγγάρι, έρχονται ξανά στην επιφάνεια τα ίδια προβλήματα που σας προκαλούν συναισθηματική αναστάτωση και ψυχολογικό αναβρασμό! Ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την ακίνητη περιουσία ή και την εργασία, σας φουντώνουν με θυμό  και σας καλούν άμεσα να κάνετε ουσιαστικές αλλαγές. Η λύση εδώ για εσάς, είναι η υπομονή, η διαχείριση αλλά και η βαθιά πίστη ότι μπορείτε και θα τα καταφέρετε! 💕💌💞 Η αγαπημένη σου αστρολόγος, σου δίνει τις προβλέψεις της! Μίλησε τώρα LIVE μαζί της! 💞💌 Κάλεσε στο ☎️14724 ή στείλε με sms 📲 ΑΒ4 στο 54754

Ιχθύς: Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου κρύβει εκπλήξεις για εσάς τους Ιχθύς, τόσο ευχάριστες όσο και δυσάρεστες. Ξεκινώντας με τις δυσάρεστες να σας πω ότι αυτό το διάστημα θα είστε αρκετά εύθικτοι, νευρικοί,  ή και γκρινιάρηδες μπορώ να πω με το περιβάλλον σας, ιδιαίτερα με τον ερωτικό σύντροφο! Όσοι ήδη είστε σε μία μόνιμη σχέση  ή και συμβιώνετε θα έχετε και τα καβγαδάκια σας για τα οικονομικά ή για προβλήματα που υπήρχαν, πιστεύατε ότι είχαν λυθεί , αλλά διαπιστώνετε ότι τα προβλήματα αυτά είναι ακόμα εδώ .  Δείξτε προσοχή στην παρορμητικότητα του λόγου αλλά και των μετακινήσεων. Δεν θα λείψουν όμως και οι θετικές εκπλήξεις που θα αφορούν μία είδηση, ένα έγγραφο, μία συμφωνία, μία επαφή ή μία νέα γνωριμία…. Συνάμα, αυτό που έχω να πω είναι ότι οι ξαφνικές αναλαμπές, αλλά και οι προτάσεις που θα έχετε αυτό τον καιρό μπορούν να αξιοποιηθούν στο έπακρο δίνοντάς σας την ελπίδα ότι σε βάθος χρόνο 💕💌💞 Η αγαπημένη σου αστρολόγος, σου δίνει τις προβλέψεις της! Μίλησε τώρα LIVE μαζί της! 💞💌 Κάλεσε στο ☎️14724 ή στείλε με sms 📲 ΑΒ4 στο 54754

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΗμερήσιες Προβλέψεις 19 Οκτωβρίου: Ακολούθησε το ένστικτό σου!
Επόμενο άρθροΟ Φόβος της Αλλαγής
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here