Widgets Magazine

Ώρα  να εμβαθύνουμε λίγο παραπάνω στις σχέσεις μας, αλλά και να λειτουργήσουμε περισσότερο με το “εμείς” παρά με το “εγώ” απολαμβάνοντας την ομορφιά της συντροφικότητας. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης που αντιπροσωπεύει τον έρωτα, την χαρά, την απόλαυση, το χρήμα, την δημιουργικότητα, τα παιδιά, τα ταλέντα, κάνει το πέρασμά του στις 28 Οκτωβρίου  στο ζώδιο της κυριαρχίας του το Ζυγό όπου και θα παραμείνει ως τις 21 Νοεμβρίου.

Μπαίνουμε λοιπόν σε ένα διάστημα που το ενδιαφέρον μας είναι στραμμένο στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών μας και τα ερωτήματα που γεννιούνται  σε όλους μας αυτή την περίοδο είναι το κατά πόσο μπορούμε να συνδεθούμε και να συνυπάρξουμε ομαλά και αρμονικά με το περιβάλλον μας. Με ποιους ανθρώπους μπορούμε να έχουμε μία κοινή πορεία και να γίνουν πραγματικά οι συνοδοιπόροι στη ζωή μας; Ποιες σχέσεις αποτελούν ένα μεγάλο εμπόδιο που μας στερεί πραγματικά την ισορροπία και την αρμονία στη ζωή μας;

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού, θα ξυπνήσει μέσα μας την ανάγκη για συμπόρευση και ενότητα, για χαρά, φλερτ, συνεργασίες, καλλωπισμό, διασκέδαση, ενασχόληση με την τέχνη … Σε αυτούς ακριβώς τους τομείς θα είναι αρκετά πιο γενναιόδωρη, προσφέροντας σε αυτές τις μέρες του Φθινοπώρου την ευκαιρία να ανανεωθούμε. Δεν θα λείψουν τα νέα , δυναμικά ερωτικά ξεκινήματα που θα διεγείρουν τον ερωτικό πόθο αφού η Αφροδίτη θα σχηματίσει αντίθεση με τον Άρη (στις 9 Νοεμβρίου). Ιδιαίτερα οι Κριοί – Ζυγοί – Δίδυμοι – Τοξότες που έχετε γεννηθεί στο στο 2ο δεκαήμερο να αναμένετε κάποια δυναμική ερωτική εξέλιξη η οποία και θα σας παθιάσει.  Δεν θα λείψουν όμως και οι σκανδαλώδεις πικάντικες ερωτικές εξελίξεις, που θα διεγείρουν τα ερωτικά ένστικτα, θα φέρουν όμως και σημαντικές αποκαλύψεις, ζήλιες, ίντριγκες και δυνατά πάθη στις ερωτικές σχέσεις, ιδιαίτερα κοντά στις 15/11 όπου η Αφροδίτη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, η επιρροή αυτή θα είναι πιο έντονη για τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 22η  μοίρα των παραπάνω ζωδίων.  Στις 16 Νοεμβρίου τα ίδια ζώδια, θα παρασυρθούν σε υπερβολές, αφού η Αφροδίτη θα σχηματίσει σε τετράγωνο με τον Δία και θα παρασύρει σε επιπολαιότητες αναφορικά με οικονομικά και αισθηματικά.  Το “μενού” όμως έχει και τις πιέσεις, τις δοκιμασίες, τους χωρισμούς και τα ξεκαθαρίσματα που θα σκορπίσουν το αίσθημα της απογοήτευσης καθώς οδεύουμε κοντά στις 19 Νοεμβρίου όπου η Αφροδίτη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο (27η μοίρα). Ιδιαίτερα οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 27η μοίρα των παραπάνω ζωδίων αναμένεται να δεχθείτε τις περισσότερες πιέσεις. 

Συνοψίζοντας, το ζητούμενο μας αυτή την περίοδο είναι να μπορέσουμε να συνδεθούμε ομαλά, αρμονικά και ικανοποιητικά με το περιβάλλον μας, να βρούμε τους κατάλληλους συμμάχους, τον σύντροφο που θα μας συμπληρώνει και να επαναφέρουμε στη ζωή μας την χαρά, την απόλαυση, την ευδαιμονία. Για να το πετύχουμε αυτό, δεν θα λείψουν και οι στιγμές δοκιμασίας, όπου θα χρειαστεί να κάνουμε τις κατάλληλες επιλογές για να επιτύχουμε το στόχο μας…..

 

Συνοπτικά για κάθε ζώδιο 

 

Κριός: Σας δίνεται η δυνατότητα να ανανεώσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και να κάνετε νέες γνωριμίες που θα μπορούν να έχουν καλές προοπτικές για το μέλλον . Πιέσεις, ανταγωνισμοί και ξεκαθαρίσματα σε επαγγελματικές συνεργασίες δεν θα λείψουν.

 

Ταύρος: Βελτιώνεται την καθημερινότητά σας, χαλαρώνετε το πρόγραμμά σας, ασχολείστε περισσότερο με το σώμα, την διατροφή, την προσωπική σας ευεξία, αλλά και φροντίζετε περισσότερο θέματα ομορφιάς. Είστε πιο δημιουργικοί στα επαγγελματικά σας.

 

Δίδυμος: Νέα φλερτ έρχονται στον ορίζοντα, είστε εκφραστικοί, ανανεώνετε την αισθηματική σας ζωή, έχετε χαρές από τα παιδιά σας, διασκεδάζετε και απολαμβάνετε στιγμές. Η δημιουργικότητά σας βρίσκεται στο ζενίθ της, ενώ η ενασχόληση με την τέχνη αποτελεί μία όμορφη διέξοδο που σας γεμίζει. Προσοχή στην οικονομική διαχείριση.

 

Καρκίνος:  Βελτιώνονται οι συνθήκες στο χώρο του σπιτιού, κάνετε μία ανανέωση στο χώρο σας, απολαμβάνετε όμορφες στιγμές με πρόσωπα της οικογένειας ή συμβαίνουν και χαρμόσυνα γεγονότα στο σπίτι.  Βρίσκετε λύσεις για θέματα που σας ταλάνιζαν ψυχολογικά και κρατάτε κοντά σας τους πολύ κοντινούς σας ανθρώπους που στο πέρας του χρόνου σας έχουν αποδείξει ότι μπορείτε να τους εμπιστευτείτε.

 

Λέων: Εκφραστικοί, Επικοινωνιακοί με ωραίες ιδέες και με την επιθυμία να φλερτάρετε, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να διασκεδάσετε… Δέχεστε προσκλήσεις, προτάσεις, μηνύματα από το περιβάλλον σας που σας δίνουν χαρά.  Η αισθηματική σας ζωή βελτιώνετε μέσα από την πιο ουσιαστική επαφή με το άτομο που συνδέεστε. 

 

Παρθένος: Διανύετε μία περίοδο που μπορείτε να δείτε τα οικονομικά σας να βελτιώνονται και τις πηγές εσόδων να αυξάνονται. Μία νέα επαγγελματική συνεργασία μπορεί να βοηθήσει στην περαιτέρω άνοδο των εσόδων σας. Η αυτοπεποίθηση σας ανεβαίνει και συναισθηματικά μπορείτε να βρείτε τις ισορροπίες σας και να νιώσετε πιο ασφαλείς και σίγουροι.

 

Ζυγός: Με την Αφροδίτη από το ζώδιο σας, είστε πιο γοητευτικοί, έχετε τις κατακτήσεις σας, απολαμβάνετε στιγμές, διασκεδάζετε, ασχολείστε με θέματα ομορφιάς και ανανεώνεστε. Είναι μία καλή ευκαιρία να απομακρύνετε από κοντά σας, ότι σας στερούσε την χαρά και την απόλαυση της ζωής. Βρίσκετε λύσεις για να ικανοποιήσετε τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Ευνοείστε για μία νέα ερωτική γνωριμία. 

 

Σκορπιός: Σε αυτή την χρονική περίοδο ανασυγκροτείτε τις επιθυμίες, τα θέλω σας, αναγνωρίζετε  τα πραγματικά σας συναισθήματα και γαληνεύετε ψυχολογικά. Προσφέρετε με όλη την δύναμη της ψυχής σας την αγάπη σας στα κοντινά σας πρόσωπα και διακρίνετε  ποιες σχέσεις βασίζονται σε ανιδιοτελή συναισθήματα.

 

Τοξότης: Τώρα είναι η στιγμή της κοινωνικοποίησης, της διασκέδασης, των γνωριμιών και των φλερτ! Θα είστε το επίκεντρο κάθε παρέας, θα γνωρίσετε νέους ανθρώπους αλλά θα διασκεδάσετε  και με τους ήδη υπάρχοντες φίλους σας . Οι φιλικές σας σχέσεις τονώνονται ενώ δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί και ένα ερωτικό ειδύλλιο μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο. Αναζωπυρώνονται αλλά και εκπληρώνονται κάποιες προσωπικές σας προσδοκίες.

 

Αιγόκερως: Ο τομέας της καριέρας φαίνεται ότι παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου και στην καθημερινότητά σας και έχετε τις ιδέες αλλά και το μεράκι να κάνετε νέα βήματα που θα σας βοηθήσουν στην προσωπική σου ανέλιξη. Παράλληλα είναι το κατάλληλο διάστημα για να βρείτε “συμμάχους” στα προσωπικά σας σχέδια.  Βελτιώνετε την κοινωνική σας εικόνα και έχετε στο πλευρό σας και συμπαραστάτες!

 

Υδροχόος: Η  Αφροδίτης από το Ζυγό σας χαρίζει αισιοδοξία, σας κάνει αρκετά εξωστρεφείς, αλλά σας δίνει και τις ευκαιρίες διασκέδασης, δικτύωσης μέσα από ταξίδια και μετακινήσεις. Κάνετε νέα σχέδια για την πορεία σας και ερχεστε και σε επαφή με ενδιαφέροντες ανθρώπους. Ο ερχομός μίας νέας γνωριμίας από το κοινωνικό σας περιβάλλον θα σας δώσει χαρά! Οικονομικά συμφωνητικά, ή επαφές για νέες συνεργασίες ευνοούνται!

 

Ιχθύς: Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού,  φουντώνει την ερωτική σας λίμπιντο και σας βοηθά να ενισχύσετε  περισσότερο την ερωτική σας ζωή με το ταίρι σας! Ακόμα και αν διανύετε  περιόδο μοναχικότητας , ξυπνά μέσα σας η επιθυμία για έρωτα και τα “καλέσματα” δεν λείπουν. Διεκδικήσεις και ζήλιες δεν θα λείψουν. Στα οικονομικά σας έχετε κάποια άνοδο, κάποιο δώρο ή είναι περισσότερο βελτιωμένη η οικονομική κατάσταση του συντρόφου και μπορείτε να περάσετε πιο ανέμελα.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΠότε έχουμε Πανσέληνο και Νέα Σελήνη το 2021;
Επόμενο άρθροΠανσέληνος 31 Οκτωβρίου 2020 στον Ταύρο
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here