Widgets Magazine

Μία Πανσέληνος ιδιαίτερα από το ζώδιο του Σκορπιού (η Σελήνη στο ζώδιο της πτώσης της), μεταδίδει πάντα ισχυρή ενέργεια γύρω μας, μας φέρνει σε επαφή με την σκοτεινή πλευρά του εαυτού μας,  με ισχυρά ένστικτα, με μνήμες του παρελθόντος,  με μυστικά, φόβους, ζήλειες, πάθη, αποκαλύψεις … Μπορεί όλα αυτά να μην χαρακτηρίζονται και τόσο ευχάριστα, όμως,  για να μπορέσεις να  δεις το «φως» πρέπει πρώτα να περάσεις από το «σκοτάδι», αλλά και για να μπορέσεις να απελευθερωθείς από τους φόβους σου, πρώτα θα πρέπει να τους αντιμετωπίσεις κατάματα, ώστε να έρθεις σε πλήρη και ουσιαστική επαφή με την λυτρωτική αλήθεια που υπάρχει μέσα σου!

Αυτό το Σάββατο στις 18 Μαΐου 2019 και ώρα Ελλάδας 23:11 πραγματοποιείται η Πανσέληνος του Μαΐου, αυτή την φορά από το ζώδιο του Σκορπιού (από την 27ο38’). Σε αυτή την περίοδο κορυφώνονται εξελίξεις των οποίων η έναρξη έγινε με τη Νέα Σελήνη Μαΐου που έγινε στο ζώδιο του Ταύρου στις 5 του μήνα.  Η Πανσέληνος του μήνα, έχει καθαρά συμβολικό χαρακτήρα, σίγουρα όμως οι λέξεις κλειδιά που της αρμόζουν είναι :  απελευθερωτική, λυτρωτική, θεραπευτική, αποκαλυπτική, μεταμορφωτική, ερωτική!

Ποιοι επηρεάζονται από την Πανσέληνο του Μαΐου ;

Κυρίως οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 27η  μοίρα των παραπάνω ζωδίων.  Τις ημέρες κοντά στο Φεγγάρι , θα έχουν δυναμικές αλλαγές και τα ίδια ζώδια του 1ου δεκαημέρου.

Η Δύναμη Έχει Ευθύνη

Ο Ήλιος από την 27ο38’ του Ταύρου, κοντά στον σταθερό απλανή αστέρα Algol (σχηματίζει αντίθεση με την Πανσέληνο), μας δίνει το συμβολικό μήνυμα με αυτό το Φεγγάρι, πως η δύναμη έχει και την ευθύνη της και  μπορεί να αξιοποιηθεί  είτε θετικά, είτε  και αρνητικά. Τις ημέρες που ακολουθούν,  κάποιοι μεγάλοι φόβοι μπορεί να γίνουν πραγματικότητα, όμως μόνο όταν αντιμετωπίζεις τον μεγαλύτερο φόβο σου κατάματα μπορείς να έρθεις σε επαφή με την βαθύτερη αλήθεια που κρύβεται μέσα στην ψυχή σου και να λυτρωθείς από αυτόν. Τις ημέρες που ακολουθούν, ερχόμαστε αντιμέτωποι με σκοτεινές αλήθειες, τις οποίες αν αξιοποιήσουμε με σοφία θα μπορέσουμε να λυτρωθούμε από μία κατάσταση, αλλά θα καταφέρουμε να αναγνωρίσουμε και μία πλευρά του εαυτού μας, που μπορεί ως τώρα να μην παραδεχόμασταν (ή να μην αποδεχόμασταν)

Αξιοποίησε στο έπακρο την εσωτερική σου δύναμη

Ο Πλούτωνας, κυβερνήτης του Σκορπιού, συμμετέχει θετικά σε αυτό το Φεγγάρι, σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Ήλιο και εξάγωνο με την Σελήνη. Η Πανσέληνος που ακολουθεί λοιπόν μας χαρίζει αστείρευτα αποθέματα δύναμης και αντοχής, αλλά και κατανόησης τα οποία μπορούν να μας βοηθήσουν να έρθουμε σε πιο ουσιαστική επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματα όχι μόνο τα δικά μας αλλά και των ανθρώπων που συνδεόμαστε. Επιπλέον, το φεγγάρι αυτό, χαρίζει ισχυροποίηση, αντοχή, έλεγχο, κατάκτηση, καταξίωση αλλά συμβάλει και στην  εξιχνίαση ή και την  αποκάλυψη μίας βαθύτερης αλήθειας, στοιχεία που μπορούν να κριθούν άκρως ευεργετικά. Το πείσμα, η επιμονή και η προσπάθεια θα στέψουν με επιτυχία κάθε προσπάθεια.

Εκ βαθέων συζητήσεις και αποκαλύψεις

Ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου, σχηματίζει αντίθεση με την Πανσέληνο  και τρίγωνο με τον Πλούτωνα . Καθώς οδηγούμαστε προς την Πανσέληνο, η σκέψη γίνεται πιο επίμονη και διεισδυτική, επικεντρωνόμαστε και διεισδύουμε σε περισσότερο στο βάθος σε συζητήσεις / επαφές, δεν παύει ωστόσο να είναι κυρίαρχες και οι εξουσιαστικές τάσεις, ενώ οι ακλόνητες πεποιθήσεις δίνουν την δική τους μάχη για να κυριαρχήσουν (αυτό είναι και στοιχείο που πρέπει να το προσέξουμε με αυτό το φεγγάρι για να αποφύγουμε και τις παρεξηγήσεις). Δεν παύει ωστόσο το ζητούμενο με αυτό το Φεγγάρι να είναι η ανάγκη για αποκάλυψη της αλήθειας, η εξιχνίαση ενός μυστηρίου, η εκ βαθέων συζήτηση που θα φέρει στο φως της επιφάνειας καλά κρυμμένα μυστικά ….

Αφροδίτη σε σύνοδο με Ουρανό και οι εκπλήξεις δεν λείπουν…

Μέσα σε όλο αυτό το έντονο κλίμα του Φεγγαριού, με τις επιθυμίες να χτυπούν κόκκινο και  τα ένστικτα να παρασύρουν σε εκ βαθέων αποκαλύψεις, ο έρωτας φαίνεται πως καλά κρατεί. Την ημέρα της Πανσελήνου, η Αφροδίτη και ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου, σχηματίζουν σύνοδο (στην 4ο13’) μία όψη που θα λειτουργήσει αρκετά επαναστατικά, ανατρεπτικά και μεταρρυθμιστικά τόσο για τα θέματα του έρωτα όσο και για τα οικονομικά. Έτσι λοιπόν θα δούμε νέους έρωτες να γεννιούνται και να φέρνουν επεισοδιακές αλλαγές στην ζωή των ανθρώπων που τους ζουν.  Στον αισθηματικό τομέα όμως μπορεί να δούμε και άστατες διαθέσεις να φουντώνουν τις ημέρες κοντά στο φεγγάρι, με σχέσεις του τύπου «μαζί δεν κάνουμε, μα χώρια δεν μπορούμε»! Θα υπάρξουν και φαινόμενα ξαφνικών χωρισμών, ωστόσο στην περίπτωση αυτή οι χωρισμοί θα λειτουργήσουν απελευθερωτικά! Πιο αιφνίδιες ερωτικές στιγμές θα ζήσουν με την σύνοδο Αφροδίτης Ουρανού οι Ταύροι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου, ωστόσο και οι Καρκίνοι , οι Παρθένοι και οι Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου έχουν την ευκαιρία μίας ανανέωσης που θα τους συναρπάσει!   Στον οικονομικό τομέα, είναι σημαντικό να δείξουμε την προσοχή στην οικονομική μας διαχείριση (μεγαλύτερη προσοχή οι Κριοί και οι Ζυγοί του 1ου δεκαημέρου).

Πανσέληνος στο Σκορπιό: Τόλμησε αυτό που φοβάσαι …

Ολοκληρώνοντας την ανάλυση της Πανσελήνου στο Σκορπιό, σας προτρέπω το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί, να επικεντρωθείτε στα δυνατά σας σημεία και να τα αξιοποιήσετε στο έπακρο, να αναγνωρίσετε τους φόβους και τις αδυναμίες σας και να μην διστάσετε να προκαλέσετε τον εαυτό σας να αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο αυτό που σας κρατάει πίσω, γιατί μόνο τότε θα μπορέσετε να πάτε μπροστά … Αποκαλύψεις θα γίνουν, αιφνιδιασμοί θα υπάρξουν, η σκληρότητα που μπορεί να είναι έκδηλη θα απογοητεύσει και θα πληγώσει … δεν παύει όμως ο έρωτας να είναι διέξοδος και αν το καλοσκεφτείς, ο έρωτας για ζωή, είναι αυτός που μας διατηρεί ενεργούς, δημιουργικούς, πιστούς και αφοσιωμένους στους στόχους μας.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here