Widgets Magazine

Το μυαλό αφαιρείται σε σκέψεις, φαντασίες, όνειρα αλλά ή έμπνευση δεν λείπει, είναι εκεί και δίνει τις δικές της ξεχωριστές πινελιές…. Κάποιες υποσχέσεις δεν τηρούνται γεγονός που προκαλεί απογοήτευση, σύγχυση και μπέρδεμα … Αισθάνεσαι ότι η ενέργειά σου κινείται σε πολύ χαμηλά επίπεδα και έχεις σωματική εξάντληση , αδυναμία, ή νιώθεις ακόμα και το μυαλό σου θολωμένο…. Βγαίνουν στην επιφάνεια ασυνείδητες σκέψεις, συναισθήματα (φόβοι, ανασφάλειες) που δεν μπορείς να κατανοήσεις και να δικαιολογήσεις… Μαζί με όλα αυτά προστίθεται και το ψέμα το οποίο κάνει το τοπίο των ημερών που ακολουθούν ιδιαίτερα θολό …

Όλα αυτά γιατί;  Την Τετάρτη στις 6 Σεπτεμβρίου 2017 έχουμε την Πανσέληνο του μήνα, από την 12ο μοίρα των Ιχθύων, με την  συμμετοχή και του Ποσειδώνα! Ο Ήλιος από την Παρθένο βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, ενώ η Σελήνη σε σύνοδο … Με την Πανσέληνο του μήνα κορυφώνονται γεγονότα τα οποία και έκαναν την έναρξή τους στις 21 Αυγούστου που είχαμε τη Νέα Σελήνη – Έκλειψη Ηλίου από το ζώδιο του Λέοντα. Τώρα λοιπόν «φουντώνουν» γύρω μας κάποιες εξελίξεις οι οποίες μας συγχύζουν, μας διχάζουν, μας κουράζουν αλλά πρέπει με κάθε τρόπο να επιβληθούμε των καταστάσεων και να δούμε καθαρά τα γεγονότα γύρω μας,  αποφεύγοντας τις πλάνες ….

Στις διαπροσωπικές μας σχέσεις (επαγγελματικές , φιλικές, οικογενειακές, ή  και αισθηματικές, καλό είναι να διατηρήσουμε τις ημέρες αυτές κάποιες αποστάσεις ασφαλείας,  χαλιναγωγώντας το συναίσθημα που ούτως η άλλως θα έχει πάρει το τιμόνι στα χέρια… Τα μεγάλα λόγια, οι φαντασμαγορικές ιδέες, οι υπέροχες προτάσεις δεν θα στηρίζονται πάνω σε γερά θεμέλια και θα προκαλέσουν παρεξηγήσεις. Είναι αυτό που λέμε όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι! Το σημαντικό είναι ότι αυτές τις μέρες δεν θα μπορούμε ούτε εμείς οι ίδιοι να κατανοήσουμε τι είναι αυτό που πραγματικά αισθανόμαστε ή και θέλουμε … Έτσι λοιπόν πολύ θα νιώσουν το αίσθημα της εξαπάτησης, της προδοσίας αλλά και τις διάψευσης.

Με αυτή την Πανσέληνο καλό είναι να δείξουμε προσοχή και στα εξής: ιώσεις, μολύνσεις, δηλητηριάσεις, αλλεργίες, ζημιές στο σπίτι (υδραυλικά) .

Τώρα θα  μου πεις κάτι καλό δεν θα βγει με αυτό το φεγγάρι;  Μα φυσικά … Μπορούμε να αναπτύξουμε ακόμα περισσότερο το ταλέντο, την τέχνη και το μεράκι μας. Θα δούμε πολύ ζωντανά όνειρα που για πολλούς θα έχουν προφητικό χαρακτήρα,  η διαίσθηση θα δώσει τα μηνύματά της τα οποία οφείλουμε να τα ακούσουμε και να τα ακολουθήσουμε … Η δημιουργικότητα θα βρίσκεται στο ζενίθ της και θα βοηθήσει στην εξισορρόπηση της ενέργειας.

Ποιοι επηρεάζονται; Οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες, του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 12ο μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιο και τον ωροσκόπο  μου; Αν είσαι Κριός να αναμένεις συγχύσεις και καθυστερήσεις στα επαγγελματικά αλλά και λίγο πεσμένη την ψυχολογική σου διάθεση. Εμπιστέψου την διαίσθησή σου!  Εσύ που είσαι Ταύρος, το όπλο σου είναι η δημιουργικότητα και η δικτύωση, η παγίδα σου είναι ότι μπορεί να ωραιοποιήσεις καταστάσεις και ανθρώπους και να είσαι στην συνέχεια σε αναμμένα κάρβουνα περιμένοντας εδώ και τώρα εξελίξεις (λίγο υπομονή, την έχεις άλλωστε)!  Για σένα που είσαι Δίδυμος, η Πανσέληνος έχει πιεστική μορφή για θέματα καριέρας! Ιεράρχησε τους στόχους σου και μην παρεκκλίνεις από αυτούς! Πρόσεξε ποιους εμπιστεύεσαι και να θυμάσαι ότι η προσωρινή στασιμότητα θα ξεπεραστεί! Καρκινάκι , όλο ιδέες θα μου είσαι τις ημέρες που ακολουθούν αλλά θα έχεις και την τάση για «φευγιό»! Τι εννοώ θέλεις να δραπετεύσεις από τις πιέσεις που περνάς,  επιθυμείς να ταξιδέψεις, να αποκτήσεις νέες εμπειρίες, να ανανεώσεις τις γνωριμίες σου … Αυτό που σίγουρα μπορείς να κάνεις είναι να φιλοσοφήσεις με έναν τρόπο διαφορετικό τις καταστάσεις…. Λιονταράκι μου,  μία Πανσέληνος από το ζώδιο των Ιχθύων φέρνει στην επιφάνεια ζήλειες, φόβους, εμμονές ,απωθημένα καθώς και την ανάγκη να θέλεις αυτές τις μέρες να κυριαρχήσεις και να επιβάλεις γύρω σου αυτό που έχεις πραγματικά ανάγκη! Διαχειρίσου το συναίσθημα και … απέφυγε  οικονομικές επενδύσεις! Παρθένε μου, κυριαρχεί το μπέρδεμα και η αστάθεια στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου! Δες καθαρά τις καταστάσεις γύρω σου και μην επιτρέπεις στην «πλάνη» να σε παρασύρει σε λανθασμένες κινήσεις και αποφάσεις! Ζυγέ μου, το κλίμα της καθημερινότητας είναι κουραστικό, με αναβολές, καθυστερήσεις και με το πρόγραμμά σου να διαταράσσεται! Μερίμνησε για σωστό ύπνο και  καλή διατροφή και προσπάθησε να αποβάλεις το στρες! Σκορπιέ μου, αξιοποίησε τις δημιουργικές σου ιδέες, τις εμπνεύσεις της στιγμής και απόλαυσε τα συναισθήματα που γεννιούνται τώρα στην καρδιά σου… Ο έρωτας σε κάνει να ξεφεύγεις από την πραγματικότητα! Τοξοτάκι, μπελάδες στο σπίτι και στην οικογένεια σου προκαλούν νευρικότητα και σύγχυση! Απέφυγε λάθη απροσεξίας αλλά και παρεξηγήσεις με δικά σου πρόσωπα! Αιγοκεράκι, μην λες μεγάλα λόγια τα οποία και δεν θα καταφέρεις να τηρήσεις … Η Πανσέληνος εντείνει την εκφραστικότητά σου αλλά και τις εμπνεύσεις της στιγμής! Προσοχή στην οδήγηση, στις επικοινωνίες, στην διαχείριση συμφωνητικών! Υδροχόε μου, ξεφεύγεις για λίγο από τον έλεγχο και την ισορροπία των οικονομικών σου και νιώθεις ανασφάλεια ή και αβεβαιότητα. Ιχθύ μου…. είσαι ο πρωταγωνιστής των ημερών αυτών, όπου η Πανσέληνος από το δικό σου ζώδιο, εντείνει ιδιαίτερα την φαντασία, την επιθυμία να ξεφύγεις από καθιερωμένα. Οι μέρες όμως αυτές έχουν και απατηλό χαρακτήρα, με εσένα να αισθάνεσαι ότι πνίγεσαι μέσα σε μία κουταλιά νερό, αδυνατώντας να δεις ξεκάθαρα κάποιες καταστάσεις και να αναλάβεις πρωτοβουλίες. Απέφυγε τις πλάνες, τις εξαπατήσεις αλλά και τις δυσάρεστες καταστάσεις που σε αφήνουν πίσω.

Προσωπική Πρόβλεψη για σένα

Πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος του μήνα το προσωπικό σου ωροσκόπιο! Είμαι κοντά σου για να δω αναλυτικά τον χάρτη σου και να σου πω τι ακριβώς πρέπει να προσέξεις ….

Στείλε ΑΒ4 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14724

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here