Widgets Magazine

Προσπαθείς να μπεις στους ρυθμούς σου, να ανασυνταχτείς στις υποχρεώσεις, στις ευθύνες και σε όλα όσα  η φωνή της λογικής σου, σου λέει ότι «πρέπει» αυτό τον καιρό να προχωρήσεις μπροστά, όμως κάτι σε κρατά πίσω και νιώθεις ότι «παλαντζάρεις» και χάνεις την ισορροπία σου…  Θέλεις να ξεφύγεις από την σκληρή πραγματικότητα, επιθυμείς να τεμπελιάσεις, νιώθεις τα επίπεδα ενέργειάς σου να είναι αρκετά χαμηλά ενώ τα συναισθήματα που βιώνεις τώρα είναι πολύ έντονα … Όπως η φύση αποχαιρετά το καλοκαίρι και προετοιμάζεται για μία νέα εποχή, έτσι και εσύ αυτές τις μέρες βρίσκεσαι πιο ανήσυχος, γιατί ασυνείδητα εντοπίζεις ότι είσαι στο κατώφλι σημαντικών αλλαγών …

Το Σάββατο στις 10 Σεπτεμβρίου έχουμε την τελευταία Πανσέληνο για το Καλοκαίρι 2022, η οποία αυτή την φορά σχηματίζεται στο ζώδιο των Ιχθύων και πιο συγκεκριμένα στην 17ο 41’ του ζωδίου! Η Πανσέληνος στον Άξονα της Υπηρεσίας και της Θυσίας, έρχεται για να μας ξυπνήσει μοναδικές συγκινήσεις, μοναδικά συναισθήματα και μας ζητά να αφουγκραστούμε περισσότερο το ένστικτό μας, αλλά και να αξιοποιήσουμε τις συμπτώσεις, οι οποίες εντέλει θα φέρει ανανέωση και αλλαγή στην ζωή μας…..

Ως συνέχεια της Νέας Σελήνης που προηγήθηκε στο ζώδιο της Παρθένου πριν από 14 ημέρες, τώρα έρχεται η κορύφωση γεγονότων των οποίων η έναρξη έγινε στις 27 Αυγούστου 2022,  έκδηλα είναι λοιπόν τα στοιχεία της νευρικότητας και του άγχους, κυρίως για ζητήματα που αφορούν την ρουτίνα μας, το πρόγραμμά μας, την καθημερινότητα ή και την φυσική μας κατάσταση.

Στο ολόγιομο Φεγγάρι του Σεπτεμβρίου, ο Ποσειδώνας (κυβερνήτης των Ιχθύων) «πασπαλίζει» αυτό το τελευταίο φεγγάρι του Καλοκαιριού με όνειρα, ιδανικά, φαντασίωση, φιλευσπλαχνία, ενσυναίσθηση, διαίσθηση  δεν λείπουν όμως και τα στοιχεία της θολούρας, της σύγχυσης, της καθυστέρησης, ή ακόμα και της ασυγκράτητης ευσυγκινησίας η οποία ασυνείδητα εκδηλώνεται ετούτο τον καιρό!

Η Θετική συμμετοχή του Ουρανού σε αυτό το Φεγγάρι, είναι έκδηλη, έντονη και δεν μπορεί να παραλειφθεί,  γιατί προσφέρει την αναλαμπή, την έκπληξη, την σύμπτωση ή και την αιφνίδια τροπή για να κορυφωθούν γεγονότα μέσα από τα οποία θα έρθουν όμορφες αλλαγές και ανανεώσεις….

Είναι μία Πανσέληνος που κάνει τα αδύνατα , δυνατά, σου δίνει την Πίστη και την Ελπίδα ότι γίνονται Θαύματα αρκεί να τα πιστέψεις, ενώ αυτό το φεγγάρι σε φέρνει σε ουσιαστική επαφή με τον εαυτό σου και τις εσωτερικές σου ανάγκες, δίνοντας σου την ώθηση να αλλάξεις, να αναμορφωθείς μα πολύ παραπάνω να …. ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ!

Αφέσου στην ενέργειά του, κάνε όνειρα, εμπιστέψου το ένστικτό σου, κάνε μία καλή πράξη που θα σε κάνει να νιώσεις όμορφα μέσα σου, ενώ θυμήσου ότι και τα δάκρυα που θα κυλήσουν αυτό το διάστημα από τα μάτια σου, θα είναι λυτρωτικά και θα σε βοηθήσουν να θεραπεύσεις πληγές που θεωρούσες ότι ποτέ δεν θα κλείσουν…..

Η επιρροή της Πανσελήνου είναι πιο έντονη για τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες του 2ου Δεκαημέρου και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 17η μοίρα των παραπάνω ζωδίων!  Άμεσα θετικές εξελίξεις θα έχουν οι Καρκίνοι – Αιγόκεροι και Ταύροι – Σκορπιοί του 2ου δεκαημέρου!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤα Ζώδια της Εβδομάδας 12-18 Σεπτεμβρίου 2022
Επόμενο άρθροΑνάδρομος Ερμής από 10 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2022
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ